kafam allak bullak eşimi sevmiyorum ama ayrılamıyorumda yardım edin

Elle tutulur bir yani kalmamis ki evliligin. Bunun hastaligi da var yani siz hastalaninca size yardim etmez bakmaz. Eee siz neden tek basiniza tum evi yuklenirken bu bencillik neden,?
Bende aynı şeyi soyluyorum daha şimdiden hastalandığımda ilgilenmiyor birde bana sen hastalansam bana bakmazsın diyor.benim ona söylemem gereken lafları o bana soyluyor.ruh sağlığı yerinde değil bana göre defalarca söyledim ama sensin hasta fiyor

Sizi tebrik ederim 6 sene cok iyi dyanmissinz biz 2 yili tamamlayamadik ve hep sizinkilerle benzer sorunlar. bide bebek var dun imzami attim ciktim ne hali varsa gorsun. Siz neden bosanamiyorsunz?

iyiki çocuğunuz yok bence öle bi adamla bide çocukla uğraşmak zor olurdu sizin için
bence onunla aynı yerde olup sürekli gerilmektense boşanın gerilmekten kurtulun daha iyi umarım verdiniz karar hayırluı olur sizin için

Evlenince aldatmayacağını daha doğrusu aldatamayacağını düşündüğüm için desem hatta tam emin olmamakla beraber emin gibi olduğum için desem
İyi de yapacağını yapmış zaten evlenince aldatmakla sevgiliyken aldatmak arasında ne fark var? Sevgiliyken affediliyor da evliyken mi affedilmiyor? O zamanlar kabul etmemek gereken bişeyi kabul etmişsin, aslında miden almamış seni aldatan adamı ama o zamanlar farkına varamamışsın, şimdi o zamanlar üstüne sünger çektiğin şeyler patlak vermiş. O zamanlar bişey yok sanıp kendini oyalamışsın ama bak şimdi hepsi ortaya çıktı bence. Bu nedenle aldatılma yaşanan ilişkilerin devam ettirilmemesi gerektiğini savunuyoruz çünkü daha önce aldatılıp da devam eden insanların o zamanlar gözardı ettiği birçok şey (duygusal bağlamda) ortaya çıkıyor sonradan. Aldatılmışsın ama evlenince yapmaz diye saçma bir şekilde kendini avutmuşsun ama bak şimdi ne oldu, istemiyorsun. Hep deriz seni aldatan adamı nasıl miden alıyor falan diye, aslında almıyor. İnsan kendini aldatan kişiden aslında tiksiniyor ama bunu o zamanlar gözardı ediyor, sonra ortaya çıkıyor. Sadece senin durumunla ilgili değil genel anlamda konuşuyorum. Sizi aldatan kişiyle devam etmeyin.

Evet olaylar sıcağı sıcağınayken pek anlayamıyorsun zaman geçtikçe parçalar kafanda birleşip herşeyi anlayınca koyuyor en çok.Sevgilykende evliyken de aldatmak aynı bana göre de.Ama evliyken yaşamak daha kotu olur kesinlikle.Kendisinin de dediği yaşandı geçti gitti o zaman bekardım seninle aramız bozukken ayrıyken yaptım artık o işler bitti evliyken karısını aldatan adam şerefsizdir diyor şuan sürekli ama bir anlık birşey bu tabi kesinlikle aldatmaz demiyorum fırsat geçse eline yapar yine belli mi olur.

Evet çok istememe rağmen çocuk sahibi olmamamın nedeni de bu zaten.Genelde alkolu fazla kaçırdığı zaman geriliyorum.Birde sürekli aile olduğumuzu unuttuğu için.

Sizi tebrik ederim 6 sene cok iyi dyanmissinz biz 2 yili tamamlayamadik ve hep sizinkilerle benzer sorunlar. bide bebek var dun imzami attim ciktim ne hali varsa gorsun. Siz neden bosanamiyorsunz?
Biz daha 8 ay oldu evleneli ailem 2.ye boşanmamı istemiyor birde biliyordun boyle olduğunu evlenmeseydin diyor.benimde aklım karışık aslında ne istediğim belli ama zemin oluşturmam lazım ilk önce kendim için

Evet çok istememe rağmen çocuk sahibi olmamamın nedeni de bu zaten.Genelde alkolu fazla kaçırdığı zaman geriliyorum.Birde sürekli aile olduğumuzu unuttuğu için.
bende alkol kullananlara karşı çok gerilirim anlıyorum seni o konuda hem alkolik birisini hayatından çıkarıyosun güzel bişi bu

Biz daha 8 ay oldu evleneli ailem 2.ye boşanmamı istemiyor birde biliyordun boyle olduğunu evlenmeseydin diyor.benimde aklım karışık aslında ne istediğim belli ama zemin oluşturmam lazım ilk önce kendim için
Bu gidişle benimde öyle olacak gibi tahammül edemiyorum artık en ufacık saygısızlığına

bende alkol kullananlara karşı çok gerilirim anlıyorum seni o konuda hem alkolik birisini hayatından çıkarıyosun güzel bişi bu
Bende alkol kullanıyorum ama kendimi biliyorum ağzımdan çıkanı da duyuyorum o yüzden kendisi içip içip bana sarınca sinir oluyorum neymiş onun huyunu biliyormuşum alkollüyken ona bulaşmıcakmışım.Sen o kadar alkol almasan olmuyor yani yada aldın diyelim tartışırken ağzından çıkanı duy bari

Valla arkadasım işte ah bu hırs allahım daha nekadar göstersin birsürü göstermiş evlenme diye ama işte bazen görmek lazım gerceği kendi başını kendin yakmışsın.bu evliliğin sonu yok gibi.cocuk falan yapma sakın.hayatınıda yakma daha çok ,cocugun olabilecekken mutlu bir hayat kur.

aman bırak uyarma o konuda onu ben vaktinde uyardım da pişman oldum sen uyarsanda uyarmasanda yapıyolar valla

eğer kalmak istemezsen başka yerde iş arar bulur çalışırsın kalacaksanda m,illetin dediği senin hayatından önemli değil millet ne der dıye ınsanlar hayatını mahvedıyor

Aynen canım kendi başımı yaktım çocukta yapamıyorum.Bir müddet daha beklicem bakalım olmuyorsa yolları ayırcam.

eğer kalmak istemezsen başka yerde iş arar bulur çalışırsın kalacaksanda m,illetin dediği senin hayatından önemli değil millet ne der dıye ınsanlar hayatını mahvedıyor
Milletin dediğinden çok ben kalmak istemiyorum burada nefret ettim artık hep kötü anılardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…