Canım yaşın çok genç ddaha, ve üniversitedesin. Hayat bambaşka kapılar açabiliyor insana ve bazen geçmişin pişmanlıkları devreye girebiliyor. Bence ev olayına girmemen hem senin açından hem de ailen açısından daha hayırlı olur. Dünyanın binbir türlü hali var neticede, hele bir de akrabaymışsınız ailenin kulağına nahoş bir şekilde gitseler çok üzülürler. Ve bence ev olayına girilmeyen ilişkiler daha seviyeli ve saygılı devam ediyor. Kimi tanıdıysam sonu laçkalaştı ve iyi olmadı.
2 buçuk sene cnm33 ay kaç sene yapıyo bi hesaplayayım yorum yapcam :))
Ailem biliyo fakat babam sorun çıkarabilir de çıkarmayabilir de ne yapacağı belli olmaz. Annem okuduktan sonra evlenmemize karşı değil. Bir de biz uzaktan akrabayız sorun olacağını sanmıyorumBen başka birşey sormak istiyorum sevgilin akrabanızmış aileniz biliyor mu bilmiyorum eger biliyorlarsa akraba evliligi yapmanıza müsade edecekler mi ?Eger müsade verirlerse akraba evliliklerinde çocukların sakat doğma ihtimalleri var(sakat olmayanlarda var tabi) ama bütün bunları göze alabilecekmisin merak ettim.
Kızlar merhaba yeniyim burada. Sorunuma geçmek istiyorum bn 20yaşındayım üniversitesiye gidiyorum. 33aylık bi ilişkim var. Sevgilimle akrabayız. İkimizde farklı şehirlerde olduğumuz için görüşemiyoruz. Ancak tatillerde falan görüşebiliyoruz. Bu da yılda 6kez falan oluyo. Bu durum bnm canımı çok sıkıyodu. Gecende onun öğrenci evine gittim 3gün kaldım. Hayatımda hiç böyle mutlu olmamıştım. Ama ben bu durumdan çok şikayetçiyim. Hem onunla aynı evde kalmam yanlış hemde kalmasam bu sefer neredeyse hiç görüşemiyoruz. Sevgilimin gözünde hafif kız olmaktan korkuyorum ve ilişkimizi çabuk yıpratır mı böyle bişey bilmiyorumbi Kafe'ye gitmekten sinemaya gitmekten çok farklıymış onunla aynı evde olmak. Çok farklı özelliklerini keşfettim ama bidaha gitmekte kararsızım ilişkimizin ömrünü kısaltırdiye bana bi yol gösterin. Bu arada sevgilimde 21 yasında
Bence komik olan birşey yokgit git .. görmediğin herşeyi gösterir.. da neler keşfedersin
Bnm bundan başka yapabileceğim bişey yok. Ailemin yanındayken çok kısıtlı buluşuyorum bu da yetmiyo bize. Kendi yaşadığım yerde ise kaldığım yer dolayısıyla rahat gezemiyorum onunla. Sorun ayrılırsak bi daha görecek olmam değil. Zaten ayrılsak bn onu görmesem bile aklımda olacak herzaman. Ben sadece ilişkimize zarar vermeden onunla vakit geçirmek istiyorumCanım yaşınız çok küçük daha çok aşklar kapınızı çalar.
Uzaktan da olsa akrabaymışsınız bence gidip kalma derim
Yani sevgilin akraba olmasa ileride bu iş olmazsa onu bir daha asla görmeyecek olsan dilediğini yap gönlünce yaşa derim ama senin durumun farklı.
Haklısın ama sevgilim öyle biri değil. Tabi insanoğluna güven olmaz. Fakat ailesi bilmiyor nerden dedikodu olacak ki
Ya bu kadar kötü konuşmak zorunda mısınız?iyice moralimi bozdunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?