Kafam çok karışık..

Glsh20

Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2013
18
0
6
35
İstanbul
Kızlar merhaba yeniyim burada. Sorunuma geçmek istiyorum bn 20yaşındayım üniversitesiye gidiyorum. 33aylık bi ilişkim var. Sevgilimle akrabayız. İkimizde farklı şehirlerde olduğumuz için görüşemiyoruz. Ancak tatillerde falan görüşebiliyoruz. Bu da yılda 6kez falan oluyo. Bu durum bnm canımı çok sıkıyodu. Gecende onun öğrenci evine gittim 3gün kaldım. Hayatımda hiç böyle mutlu olmamıştım. Ama ben bu durumdan çok şikayetçiyim. Hem onunla aynı evde kalmam yanlış hemde kalmasam bu sefer neredeyse hiç görüşemiyoruz. Sevgilimin gözünde hafif kız olmaktan korkuyorum ve ilişkimizi çabuk yıpratır mı böyle bişey bilmiyorum bi Kafe'ye gitmekten sinemaya gitmekten çok farklıymış onunla aynı evde olmak. Çok farklı özelliklerini keşfettim ama bidaha gitmekte kararsızım ilişkimizin ömrünü kısaltırdiyebana bi yol gösterin. Bu arada sevgilimde 21 yasında

Canım yaşın çok genç ddaha, ve üniversitedesin. Hayat bambaşka kapılar açabiliyor insana ve bazen geçmişin pişmanlıkları devreye girebiliyor. Bence ev olayına girmemen hem senin açından hem de ailen açısından daha hayırlı olur. Dünyanın binbir türlü hali var neticede, hele bir de akrabaymışsınız ailenin kulağına nahoş bir şekilde gitseler çok üzülürler. Ve bence ev olayına girilmeyen ilişkiler daha seviyeli ve saygılı devam ediyor. Kimi tanıdıysam sonu laçkalaştı ve iyi olmadı.

Evet ama bizim buluşma olayı olmuyo pek fazla bu da haliyle çok canımı sıkıyo

Son düzenleme:
Belki bana geri kafalı dersin ama bence 'ateşle barut yanyana durmaz'

O yüzden ki kalma erkek arkadaşının evine sonra bir bakarsın laçka olmuş bir ilişki.
İlişkinin mecburiyetlerle devam etmek istemiyorsan seviyeli davranmak zorundasın.

Ben başka birşey sormak istiyorum sevgilin akrabanızmış aileniz biliyor mu bilmiyorum eger biliyorlarsa akraba evliligi yapmanıza müsade edecekler mi ?Eger müsade verirlerse akraba evliliklerinde çocukların sakat doğma ihtimalleri var(sakat olmayanlarda var tabi) ama bütün bunları göze alabilecekmisin merak ettim.

Ailem biliyo fakat babam sorun çıkarabilir de çıkarmayabilir de ne yapacağı belli olmaz. Annem okuduktan sonra evlenmemize karşı değil. Bir de biz uzaktan akrabayız sorun olacağını sanmıyorum

git git .. görmediğin herşeyi gösterir.. da neler keşfedersin

Canım yaşınız çok küçük daha çok aşklar kapınızı çalar.
Uzaktan da olsa akrabaymışsınız bence gidip kalma derim
Yani sevgilin akraba olmasa ileride bu iş olmazsa onu bir daha asla görmeyecek olsan dilediğini yap gönlünce yaşa derim ama senin durumun farklı.

Bnm bundan başka yapabileceğim bişey yok. Ailemin yanındayken çok kısıtlı buluşuyorum bu da yetmiyo bize. Kendi yaşadığım yerde ise kaldığım yer dolayısıyla rahat gezemiyorum onunla. Sorun ayrılırsak bi daha görecek olmam değil. Zaten ayrılsak bn onu görmesem bile aklımda olacak herzaman. Ben sadece ilişkimize zarar vermeden onunla vakit geçirmek istiyorum

Yarın sen bu çocuktan ayrıldın ve başkasıyla evlendin diyelim.
Bu akraban hep hayatında olacak öyle ya da böyle.
Lafı bile geçebilir yani elden bile korkmam bu konuda ama akraba sever dedikoduyu.

bence fazla gitme evine.arkadaşında dediği gibi ateşle barut yanyana durmaz arkadaşım.Bence bırak allah nsip ederse evlenince öğren bi evin içinde ki hallerini.böylelikle daha da heyecanlı olur

Haklısın ama sevgilim öyle biri değil. Tabi insanoğluna güven olmaz. Fakat ailesi bilmiyor nerden dedikodu olacak ki

bu kadar ınsan gitme demiş.bence dinlemelisin.atesle barut yanyana durmuyo o erkek ama sonucu olumsuz olurda ayrılırsanız adı cıkan sen olursun malesef gerçek bu.

Haklısın ama sevgilim öyle biri değil. Tabi insanoğluna güven olmaz. Fakat ailesi bilmiyor nerden dedikodu olacak ki

Yarın ne olacağını bilmiyoruz belki kötü bi'ayrılık olacak?
İnsanlar şaşıyolar, değişiyolar şimdiki güzele aldanma yani sağlam adım at.
Akraban olması dezavantaj.

Yarın ayrılsan sen bu çocuktan o ayrılmak istemese ve ailesinin kulağına gitse "cık cık benim oğlumun evine geldi günlerce kaldı bilemiyorum artık" derler.

Kötü senaryo yazdım ama olmayacak şey değil. Eğer akraba faktörü olmasaydı da cevabım yaşın daha çok genç dikkat et olacaktı yine.

Ya bu kadar kötü konuşmak zorunda mısınız?iyice moralimi bozdunuz.

Üzgünüm inan ki moralin bozulsun diye yazmadım.
Sonuçta seni tanımıyorum o yüzden mümkün olduğunca dışardan bi'göz olarak olabilecekleri yazdım.
Diyorum ya akraba olmanız bu eve gitme kalma durumlarını daha da olumsuz yapıyo.
Yoksa ben de kaçkere gittim ateşle barut sen aklı başında olduğun sürece alevlenmiyo kıyısından bile geçmiyo.
Ama ben akraba olsaydım arkamdan oğlumun evine geldi film izlediler yerine başka şeyler dillendirirler.

Hatta örnek vereyim arkadaşımın 5 yıllık sevgilisi vardı ayrılınca ilk kendi akrabası niye ayrıldın okadar evine oturmaya da gidiyodun evlenseydiniz bari şimdi nasıl evlencen? Yani diyo ki kesin bi'şey yaptınız sen daha zor evlenirsin bunu diyen erkek akrabası bi'de.
Sevgilisi de akraba olsaydı iyce can sıkıcaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…