ikinizde kendinizce haklısınız ya ne diyim hayırlısı neyse o olsun cnm
Sen daha mezun bile değilsin bi'birikimin var mı? Yok.
Yuvayı ikiniz kuracaksınız ama tüm sorumluluğu adama yükleyip seneye düğün isterim diyosun.
Bence tek takılman gereken nokta sevgilinin kenarına 3-5 kuruş para atmıyo oluşu eğer böyle giderse ne iki sene ne 5 sene yani. İkinizin de belli bi'birikimi olmalı.
Süre konusunda haklısın. Bi'5 yıllık bi'de 6 yıllık sevgilisi olan arkadaşlarım var muhabbet hep aynı "bıktım sevgililikten bunalıyorum resmen böyle, sevgililik süreci yıpratıyo beni".
Ama gel gör ki şartlarınız tamam değil sizin. Hele okulunu bitir belki aynı şehirde işe girersin, nişan da yaparsınız adam gibi görüşürsünüz böylelikle.
haklısın ama bide maddi açıdan sıkıntı çekeçekseniz adam da haklı herşey paraya bakıyor ev eşyalar faturalar yiyecek aklına gelen herşey 7 sene beklemişsiniz gelsinler yazın istemeye nişanlanırsınız oda sende kendini toparlayıp evlenirsiniz eğer böyle sık boğaz edersen bunalır erkeler çok sıkıntıya gelmez bu konuda
Ben çok kızıyorum sizin gibi düşünen kızlara. Maddi durumunuz uygun değilse bir iki sene bekleyiverin. Mezun da oluyormuşsunuz sizde çalışıp para biriktirirsiniz hem bu süreçte. Her şeyi erkeğin sırtına yüklemek olmaz sonuçta. Acele ederseniz mutsuz olursunuz. Buraya sırasıyla " düğünümü istediğim yerde yapmıyorlar- kayınvalidem istediğim eşyayı almama karşı çıkıyor- nişanlımla anlaşamıyoruz- evliliğimiz borçlar yüzünden iyi gitmiyor" temalı konular açarsınız...
Sen daha mezun bile değilsin bi'birikimin var mı? Yok.
Yuvayı ikiniz kuracaksınız ama tüm sorumluluğu adama yükleyip seneye düğün isterim diyosun.
Bence tek takılman gereken nokta sevgilinin kenarına 3-5 kuruş para atmıyo oluşu eğer böyle giderse ne iki sene ne 5 sene yani. İkinizin de belli bi'birikimi olmalı.
Süre konusunda haklısın. Bi'5 yıllık bi'de 6 yıllık sevgilisi olan arkadaşlarım var muhabbet hep aynı "bıktım sevgililikten bunalıyorum resmen böyle, sevgililik süreci yıpratıyo beni".
Ama gel gör ki şartlarınız tamam değil sizin. Hele okulunu bitir belki aynı şehirde işe girersin, nişan da yaparsınız adam gibi görüşürsünüz böylelikle.
Arayı uzatmayın.Bence en kısa zamanda olmalı.Maddiyat önemli ama aşılamaz değil.Araya mesafeler girince tartışmalar ve başka sıkıntılar da gelir.[
hersey zamanında güzelmiş. bu gibi hayırlı seyleri uzatmak iyi değil derler. suan öyle karışık hisler yaşıyorum ki bu sözün doğruluguna bir kez daha inandım.
2 yıl sonra veya 4 yıl sonra olsun ne fark eder ki.
sırf 2 yıl sonra olsun demiş diye erkek arkadaşınız ayrılmayı bile düşünüyorsunuz.
önce sevginizden emin olun.
sonra da mantıklı düşününün.
evlilik öyle kolay değil, borç varken evlilik güllük gülistanlık olmuyor bunu bilin.
tüm maddi sorumlulukları erkek arkadaşınıza yüklüyorsunuz ama sizin var mı birikiminiz?
bence erkek arkadaşınız mantıklı olanı yapıyor, hevesle yaklaşıp bir an önce olsun demiyor.
abartılacak bir durum göremedim. önce mezun olun, sonra evinize gittiğinizde ailenizin nabzını ölçün derim ben.
evlilik dışardan göründüğü değil yani çok fazla sorumluluk gerektiriyor.
sürekli ertelemesi kafa karıştırıcı ..
siz ömür boyu onu mu bekliyceksiniz.
madem ciddi niyeti var ona göre planını yapıp birikim yapsaymış.
ben olsam bir iki sene daha beklemezdim ,siz yine iyi sabretmişsiniz.
yarın bir gün ayrılsanız ne olacak ,geçen yıllarınıza yazık yaniii.
teşekkür ederim yorumunuz için. emin olun bazı seyler uzayınca olmuyo. olacağı varsaa da olmuyo yani. bilmiyorum dugularım cok karısık. belki 7 sene cıkıp 2 sene daha beklerim diyenler vardır. ama ben beklemek istemiyorum. içten içe de erkek arkadasıma kızıyorum 7 sene boyunca ınsan hiç mi birikim yapmaz. biz aslında ıkı sene önce evlenecektik bana dedi ki iki sene daha bekleyelim. iki sene bitti,şimdi iki sene daha diyo. soğumama sebep olan baska bi sebep yok ama bazen sanki bosuna bekliyomusum gibi geliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?