kafam darda duman

gercekten de durumumuz aynıymıs. seni cok iyi anlıyorum. insan hayatını sevdiği insanla bir an once kurup onunla yaşlanmak istiyo. bu sekilse sanki hep birşeyler eksikmiş gibi. üstelik ailelerimizin de beklentileri var sürekli sevgili olarak gezmek bi yerden sonra hoş karşılanmıyo.bi de bizden sonra cıkmaya baslayan arkadaslarım evlendi üstüne cocukları oldu biz hala söz bile yapamadık. ona kalsa zaten biz hiç bişi yapamıcaz da benm sıkıstırmamla bu sene söz yapıcaz kısmetse

cok haklısınız bunları da düşünmüyo değilim. ama ınanın maası iyi istese cok kısa bi sürede düğün için parayı biriktirir ama onun işine gelmiyo. bakın söyle anlatayım 7 sene once bana dedı kı ailem ev istiyo onlara ev yaptırıcam benı 4 sene beklermısın. tamam dedım zaten benm okulum var. o 4 sene ıcınde ne ev yaptırdı nede birikim yaptı. bu ev bizim oturacagımız ev değil ayrıca. sonra dedıkı eve daha baslamadık sen bekle ben yine bekledim. 2-3 sene daha gecti şimdi diyodu 2 sene daha bekle. ben de kendımı cok kötu hissediyorum sanki oyalanıyomus gibi. onlar hala eve baslayamadılar. ben hep bekleyecekmiyim yani. bu arada sizin mucadelenize de saygı duydum mutluluklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…