- 15 Temmuz 2016
- 8.581
- 14.402
- 248
Bana da ilk deneme verildi o doktorları Allah'a havale ediyorum.İyi de benim ilk tüp bebek denememdi. Nerden bilecek vücudumun reddettiğini? Ayrıca aynı yerde birçok arkadaş birlikte tüp bebek yaptırdık. Hepimize verildi.
Sonra ki deneme de öğrendim herkese uygulanan bı uygulama olmadığı uygula şekli anlatıldı tabi büyük şok oldum.
Halbuki benim sorunum sol tüpüm genişleyip icindeki sıvı enfekte olup rahme akıp embriyonun tutunmasını engelledigi, rahmin karın zarına yapışık olduğu için dönüş yapamaması, miyom ve kist olduğu için bunların ameliyatını oldum bana tekrar bu sefer doktorlar illa tüp bebek diye tutturdu ona da tamam dedim. Bu sefer 2 tane koyacağız hayır tek koyun dedim yok iki tane, neyse koydular iki tane ölüp ölüp dirilmeye başladım tuttu ama sonlandı. Gittim trombofili testi kromozom testi yaptırdım.
Meğerse bana kesinlikle çift embriyo koyulmazmis iyi ki vücudum atmış eğer tutsaymis kesin ölücekmisim çünkü hem trombofili ve hiperhomosistein hastası olduğumu öğrendim.
Sonra doğal yolla gebe kaldım perinatoloji kontrollü aşırı zor gebelik geçirdim. İğneler ilaçlar vs vs . Süreci olabildiğince bana iyi gecirttiler. Doğumumu Allah'ın izniyle yapıp aldım bebeğimi kucağıma.
O p ile başlayan ilacı herkese veren, araştırmadan insanlara iki tane embriyo koyan daha neler var da o doktorları Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın.
İyi hekimlere düşürdün Allah herkesi.
Sonra ben gittim hastaneye siz bana araştırmadan nasıl iki embriyo koyarsınız durumum bu bu dedim. Kimseden çıt yok.