Kafam Karışık

Benım annemde meyve nasıl soyulur ogretmedı .Çok ıhtıyacınız yokmuş bolumunuzle ılgılı seyler yapın bence

Sizin yaşlarınızdayken ben de çalışmak istemiştim. Annem babam "ne gerek var? İhtiyacın mı var, bir sorun mu var" şeklinde yaklaşmışlardı. Babam ilkokuldan üniversite bitimine kadar hem çalışıp hem okumuş. Belki çocukları rahat etsin istedi bilmiyorum.
O zaman düşününce onlara hak vermiştim. "Neden alanım dışında bir işte çalışayım ki? Bu bana ne katacak" dedim.
Ama şimdiki aklım olsa kesinlikle dinlemez, her yaz çalışırdım. El bebek gül bebek büyümüş bir insan olarak mezun olup işe başladığımda çok bocaladım çünkü.

Yaz stajlarımı 1 ayla sınırlı tutmadım, okul açılana kadar devam ettim hep. Bu da bana mesleğimle ilgili çok şey kattı ama para kazandığım ve sorumluluk aldığım bir işte çalışmak bana daha çok şey katardı eminim.
Diğerleri bir şekilde öğreniliyor zaten.

Ailenizin toxic davranışları yüzünden kendinizi yetersiz hissediyorsunuz, biraz zor olacak evet ama neden yapamadıklarınıza veya sizin tabirinizle "beceremediklerinize" odaklanmak yerine neler yapabiliyorsunuz bir bakmıyorsunuz ?Sizi aklı başında gördüm sonuçta bir şeyler yapabiliyorsunuzdur.

Bu arada küçükken bize empoze edildiği üzere aileler her zaman doğrusunu bilmez, sizi beceriksiz olarak görmeleri tamamen kendi yanılgıları.

Çoğu kişi zaten güzelce açıklamış bence de çok mantıklı bir fikir size kesinlikle bir tecrübe katacaktır.Benim tavsiyem ailenize, çalışmanın size kazandırabiliceklerini güzel tatliş bir şekilde anlatmak Bu olumsuz yaklaşımları yumuşar diye düşünüyorum

Hizmet sektöründe çalışmak için evet biraz becerikli olmak gerek
Çok hızlı olman lazım bir kere
Ben çalışmıştım okuldayken öyle görüldüğü kadar kolay değil emin ol
Garsonluk ya ne var yaparım olayı değil gerçekten zor bir iş
Ben 2 ay tahammül edebilmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…