- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Cinsellik için evlenilir mi? Evet arkadaşlar bu aralar bunu düşünüyorum,nişanlımla haftada 2 veya 3 görüşürüz onun çalıştığı günde görüşürsek yemek yiyoruz,haftasonu hava güzelse bisiklet sürüyoruz, piknik yapıyoruz,kitapçıya gidip orda takılıyoruz ama artık bunlar yetmiyo şuan yazarken bile gülüyorum bisikleti birbirimizin üstüne sürüyoruz :) 19 aydır birlikteyiz ve yaşımızda az değil belli bir istek var belli bişeyler oluyor evet ama evlilik öncesinde ikimizde düşünmedik onunda bu konuda bi saygısızlığını görmedim..Bunu yaşayabilmem için evlenmem lazım ama okulum var onu bekliyorum evlilik hazırlıklarıda kolay değil uzun sürüyor,ee derdin ne diyecekseniz,arkadaşlar ben kendimi evliliğe hazır hissetmiyorum,el bebek gül bebek büyütüldüm annem sen dersine çalış kızım ben yaparım dedi patates soğan soy doğra deseniz yapamam her denememde beceriksiz çıktım ve pes ettim,artık denemek gelmiyor içimden,çok beceriksizim..Nişanlımda lütfen annemle girin mutfağa bişeyler dene pes etme diyor,ama ben şuanki hayatımdan çok memnunum dışarda gezip geliyorum sorumluluk yok bişey yok buna rağmen huzursuzluk çıkarıyorum o ayrı..Sorumluluğu düşündükçe depresyona girecek gibi oluyorum ama bişeyler yaşamak içinde evlenmem lazım,benmi çok büyütüyorum ev işlerini veya sorumluluğu yardım bekliyorum evli veya bekar herkesten..
Yani anneme bakıyorum sürekli evdeki bişeylerle meşgul bendemi böyle olucam diye düşünüyorum ve boğuluyorumyani sevişmek için evleneyim ama evliligin diger tüm sorumlulugu benim üzerimde olmasın mi diyorsunuz
eğer öyleyse çok yanlış düşünüyorsunuz ve evet gerçekten hazır değilsiniz evlenmeyin
Ufak ufak yemek yapmayı denesene, kendini mecbur hissetmeden yemek yapmayı düsünCinsellik için evlenilir mi? Evet arkadaşlar bu aralar bunu düşünüyorum,nişanlımla haftada 2 veya 3 görüşürüz onun çalıştığı günde görüşürsek yemek yiyoruz,haftasonu hava güzelse bisiklet sürüyoruz, piknik yapıyoruz,kitapçıya gidip orda takılıyoruz ama artık bunlar yetmiyo şuan yazarken bile gülüyorum bisikleti birbirimizin üstüne sürüyoruz :) 19 aydır birlikteyiz ve yaşımızda az değil belli bir istek var belli bişeyler oluyor evet ama evlilik öncesinde ikimizde düşünmedik onunda bu konuda bi saygısızlığını görmedim..Bunu yaşayabilmem için evlenmem lazım ama okulum var onu bekliyorum evlilik hazırlıklarıda kolay değil uzun sürüyor,ee derdin ne diyecekseniz,arkadaşlar ben kendimi evliliğe hazır hissetmiyorum,el bebek gül bebek büyütüldüm annem sen dersine çalış kızım ben yaparım dedi patates soğan soy doğra deseniz yapamam her denememde beceriksiz çıktım ve pes ettim,artık denemek gelmiyor içimden,çok beceriksizim..Nişanlımda lütfen annemle girin mutfağa bişeyler dene pes etme diyor,ama ben şuanki hayatımdan çok memnunum dışarda gezip geliyorum sorumluluk yok bişey yok buna rağmen huzursuzluk çıkarıyorum o ayrı..Sorumluluğu düşündükçe depresyona girecek gibi oluyorum ama bişeyler yaşamak içinde evlenmem lazım,benmi çok büyütüyorum ev işlerini veya sorumluluğu yardım bekliyorum evli veya bekar herkesten..
Cinsellik için evlenmek tabiri biraz yanlış olmuş haklısınız,bilmiyorum nişanlanmayı evlenmeyi hep istiyoduk ama artık ciddi boyutunu düşünmeye başladım hergün yemek temizlik vs çok sıkıcı olacak gibi hissediyorumEvlenmeye niyetin yoksa niye nişanlandın?
Ya da evlenmenize daha çok varsa niye şimdi nişanlandın?
Anlattıklarından da cinsellik için evlenmek gibi kavram çıkaramadım.
Konu nişanlımla ilgili değilki tamamen benimle ilgiliUc gunde bir nisanlinizla alakali findik kabugunu doldurmayan cinsten konular acmaniz hayra alamet degil.
Laf sokmak için gelmenize gerek yoktu adımı görün es geçin meselaEvliliğe hazır olmadığını hergün açtığın konulardan anlıyoruz zaten
Evet buna net olarak hazır değilim diyebiliyorum bir evin sorumluluğunu düşününce gerginleşiyorum ama sevdiğim insanla akşamları görüşemiyorum o evinde ben kendi evimde buda zor geliyo artık,düğün tarihi belli değil canım ailelerle biraraya gelip konuşacağızhazır degilsen evlenme bence ya bide düğün ne zaman
Niye es gecicem sen konu açıyorsun bende yorum yapıyorum konu açtıysan yorumlara katlanıcaksın kusura bakma veya konu açmicaksınLaf sokmak için gelmenize gerek yoktu adımı görün es geçin mesela
biraz kendini alıştırsan ufak ufak canım eninde sonunda birşeyler yapacaksın yani adamla ömür boyu nişanlı kalamazsınkiEvet buna net olarak hazır değilim diyebiliyorum bir evin sorumluluğunu düşününce gerginleşiyorum ama sevdiğim insanla akşamları görüşemiyorum o evinde ben kendi evimde buda zor geliyo artık,düğün tarihi belli değil canım ailelerle biraraya gelip konuşacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?