- 7 Temmuz 2009
- 1.937
- 1.914
- 133
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Yok hayır artık sinemada değilde kendi evimizde film izleyelim istiyorum ortak hayata geçmek istiyorum ama sorumluluk istemiyorum buda imkansız gibi bişey,o üniversiteyi başka şehirde okudu kayınvalidem hep der beni izleyerek öğrendi sonra kendi evinde yaptı diye o öyle diyince ben daha çok gerginleşiyorum anne ben beceriksizim diyorum nişanlımda sen neden anneni izlemiyorsun diyor iş ciddiye doğru ilerlediği için bunlar aklıma gelip üzülüyorumUfak ufak yemek yapmayı denesene, kendini mecbur hissetmeden yemek yapmayı düsün
Yemek yapmak sadece kadının görevi degildir, erkek de yemek yapmayı bilmeli
Evlenmek sorumluluk almak demektir, bunu yapamıyorsan evlenme
Cinsellik kısmına gelince biz de sözlümle öyleyiz
Sen birliktelik yasamak icin mi evleniyorsun sadece orayı anlayamadım.
Tabiki onlarıda düşünüyorum dışarda hayat laylaylom aynı eve girince nolucaz kimbilir binbir türlü düşüncem var offfKorkuyorsun ana patates soğandan değil görüş ayrılığından kork
Karşılıklı tahammül edememelerden kork
Para idaresinden kork
Yemek çok da önemli değil tutmazsa tutmaz günde bir öğün yemek yiyoruz evde zaten
Onu da at düdüklüye fırına haşla makarna vs geçti gitti bir gün sen yaparsın bir gün eşin bir gün dışarda bir gün kahvaltı oldu bitti
Biri istediğim biri istemediğim şeySevgili homeostas cinsellikten girip konuyu patates sogana nasil bagladin tatlim
Güzel sözdürElin oğlu diplomana değil pişirdiğin pilav bakar sözü de doğru canım.bi süre sonra sevişmek rutinleşiyo
Benim sözlüm de öyle, okul hayatı boyunca evde kaldıgı icin her yemegi yaparYok hayır artık sinemada değilde kendi evimizde film izleyelim istiyorum ortak hayata geçmek istiyorum ama sorumluluk istemiyorum buda imkansız gibi bişey,o üniversiteyi başka şehirde okudu kayınvalidem hep der beni izleyerek öğrendi sonra kendi evinde yaptı diye o öyle diyince ben daha çok gerginleşiyorum anne ben beceriksizim diyorum nişanlımda sen neden anneni izlemiyorsun diyor iş ciddiye doğru ilerlediği için bunlar aklıma gelip üzülüyorum
Öyle demeyin o patates soğan beni çok rezil ediyo abim ne biçim kızsın sen diyo, yengemin yemekleri çok güzeldir canım karım çok güzel yapmış yine diyo ben asla bu lafları duyamıcam belkide yaptığım kötü yemekler bisüre sonra çekilmicekEvlilik, patates soğan doğrayabilmek ,yada yemek yapabiliyor olmak demek değil ki?
Zaman'la öğrenirsin bunları zaten istiyorsan.
Evliliğin temel taşları bunlar değil, daha önemli sorunlarınız varsa onlara odaklanın bence.
Küçüklüğümden beri hep böyleyim mutlaka huzursuz olcak bişey bulurum,annem babamda gerginliğimin farkındalar rahat ol diyolar ama olamıyorum sanırım yardım almalıyımbu kadar kuruntuyla nasıl nefes alıyorsun sen ya.. canına yazık.. herşeyi fazlasıyla büyütüyorsun farkında değilsin belki ama öyle.. bir yardım alsan belki hayat daha kolaylaşır..
Küçüklüğümden beri hep böyleyim mutlaka huzursuz olcak bişey bulurum,annem babamda gerginliğimin farkındalar rahat ol diyolar ama olamıyorum sanırım yardım almalıyım
Çevremdekilerde öyle söylüyo yaklaşıyo diye gerginleşiyomuşum,nişanlımla konuştum ben öğretirim sana ama lütfen temel şeyleri öğren ilk dersimiz patates soyma olmasın dedi :)Yemek yapmakta bir şey yok aslında nette her şeyin tarifi var bundan korkmayın ama nişanlınızla şimdiden konuşun ev işlerin bir düzeni olmalı ve beraber yapılması gerekiyor. Birde düğün yaklaştıkça korkman normal acaba zorlanır mıyım diye.
teşekkür ederim yorumun içinNiye es gecicem sen konu açıyorsun bende yorum yapıyorum konu açtıysan yorumlara katlanıcaksın kusura bakma veya konu açmicaksın
Eş değil aşçı istiyorlar o Zaman kendilerine yani.Öyle demeyin o patates soğan beni çok rezil ediyo abim ne biçim kızsın sen diyo, yengemin yemekleri çok güzeldir canım karım çok güzel yapmış yine diyo ben asla bu lafları duyamıcam belkide yaptığım kötü yemekler bisüre sonra çekilmicek
Teşekkür ederim canım beni çok iyi anlamışsın bisüre daha düşünücem nikah tarihi almadan, tez hazırlamak benim için hobiyken patates soğan resmen fobi olduYemek yapmakta bir şey yok ki yani patates soğan doğramak çok kolay bence önyargılı olduğun için olmuyor yoksa inan yaparsın kolay bir şey :) Gözünde çok büyütme. Ama şimdiki hayatımda mutluyum sorumluluk alamam diyorsan acele etme bence de sonra evliliğe adapte olmazsın mutsuz olursun.
Eğer abimlere diyosanız gördüğüm en mutlu çift :) benim beceriksizliğimi tüm ailesi biliyor yani eğer buna göre seçeceklerse en son kişiyimEş değil aşçı istiyorlar o Zaman kendilerine yani.
Temizlik, yemek, Bebek bakımı, arada cinsel ihtiyaçları karşılayan, ütü yapan, kahvaltısını hazırlayan herhangi biri.
Bunları zamanla her insan yapabilir zaten.
Anlatmak istediğim ,eş seçerken bunları baz alan zihniyet.
Ben ve çevrem bu zihniyetten şükürler olsun ki çok uzağız.
Yardımcı olamayacağım o yüzden, sana sabır be hayırlısını dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?