Kafam karışık

Bu bahsettigin sorumluluklar sadece evlendiginde basina gelmicek ki, yarin obur gun annen yaninda olmadiginda el mahkum bekar da olsan yapicaksin zaten, yani evlilik patates sogan dogramaktan cok fazlasi, sen en basitine takilmissin

Yok hayır artık sinemada değilde kendi evimizde film izleyelim istiyorum ortak hayata geçmek istiyorum ama sorumluluk istemiyorum buda imkansız gibi bişey,o üniversiteyi başka şehirde okudu kayınvalidem hep der beni izleyerek öğrendi sonra kendi evinde yaptı diye o öyle diyince ben daha çok gerginleşiyorum anne ben beceriksizim diyorum nişanlımda sen neden anneni izlemiyorsun diyor iş ciddiye doğru ilerlediği için bunlar aklıma gelip üzülüyorum

Tabiki onlarıda düşünüyorum dışarda hayat laylaylom aynı eve girince nolucaz kimbilir binbir türlü düşüncem var offf

Evlilik, patates soğan doğrayabilmek ,yada yemek yapabiliyor olmak demek değil ki?
Zaman'la öğrenirsin bunları zaten istiyorsan.
Evliliğin temel taşları bunlar değil, daha önemli sorunlarınız varsa onlara odaklanın bence.

Benim sözlüm de öyle, okul hayatı boyunca evde kaldıgı icin her yemegi yapar
Mantı bile yapmıstı bir keresinde, ama evlilik bu sorumluluk almadan olmaz ki
Kendini buna alıstırman gerek, sen de biraz ögren, nisanlın da biliyor, bir gün sen yaparsın bir gün o yapar
Sadece senin üzerine yıkmamalı yemek isini
Kendini hazır hissetmeden bu adımları atmasaydın, bu durumda bir sey söylemeye hakkın yok malesef.

Öyle demeyin o patates soğan beni çok rezil ediyo abim ne biçim kızsın sen diyo, yengemin yemekleri çok güzeldir canım karım çok güzel yapmış yine diyo ben asla bu lafları duyamıcam belkide yaptığım kötü yemekler bisüre sonra çekilmicek

bu kadar kuruntuyla nasıl nefes alıyorsun sen ya.. canına yazık.. herşeyi fazlasıyla büyütüyorsun farkında değilsin belki ama öyle.. bir yardım alsan belki hayat daha kolaylaşır..
Küçüklüğümden beri hep böyleyim mutlaka huzursuz olcak bişey bulurum,annem babamda gerginliğimin farkındalar rahat ol diyolar ama olamıyorum sanırım yardım almalıyım

Ne desek evlenirsin ki acaba ama bence evlenme çünkü annen gibi olacaksın,ev işi bulaşık çamaşır ütü koca dırdırı elektrik su doğalgazama eğer adam çok zenginse yalı da falan oturacaksanız hizmetçiler falan o zaman rahatsın bol bol yatak odasında evlenme kararınızın amacını yerine getirir daha sonra yine bisikletlerinizi birbirinizin üzerine sürersiniz ,kızken olduğu gibi

Canim ya tam benim istedigim hayat. Isleri baskasi yapsin ben esimle :)))

Yemek bulasik temizlik derdi olmasin.

Cok umutsuz olma. Sevdiginle o isler de cok super olmasa da olur. Sevgi saygi olsun. Iyi kotu ogrenirsin.

Çevremdekilerde öyle söylüyo yaklaşıyo diye gerginleşiyomuşum,nişanlımla konuştum ben öğretirim sana ama lütfen temel şeyleri öğren ilk dersimiz patates soyma olmasın dedi :)

Yemek yapmakta bir şey yok ki yani patates soğan doğramak çok kolay bence önyargılı olduğun için olmuyor yoksa inan yaparsın kolay bir şey :) Gözünde çok büyütme. Ama şimdiki hayatımda mutluyum sorumluluk alamam diyorsan acele etme bence de sonra evliliğe adapte olmazsın mutsuz olursun.

Eş değil aşçı istiyorlar o Zaman kendilerine yani.
Temizlik, yemek, Bebek bakımı, arada cinsel ihtiyaçları karşılayan, ütü yapan, kahvaltısını hazırlayan herhangi biri.
Bunları zamanla her insan yapabilir zaten.
Anlatmak istediğim ,eş seçerken bunları baz alan zihniyet.
Ben ve çevrem bu zihniyetten şükürler olsun ki çok uzağız.
Yardımcı olamayacağım o yüzden, sana sabır be hayırlısını dilerim.

Teşekkür ederim canım beni çok iyi anlamışsın bisüre daha düşünücem nikah tarihi almadan, tez hazırlamak benim için hobiyken patates soğan resmen fobi oldu

Eğer abimlere diyosanız gördüğüm en mutlu çift :) benim beceriksizliğimi tüm ailesi biliyor yani eğer buna göre seçeceklerse en son kişiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…