Kafam karışık

Canim ya tam benim istedigim hayat. Isleri baskasi yapsin ben esimle :)))

Yemek bulasik temizlik derdi olmasin.

Cok umutsuz olma. Sevdiginle o isler de cok super olmasa da olur. Sevgi saygi olsun. Iyi kotu ogrenirsin.
Benimde tam hayalim :))) ama öyle olmuyomuş ne yazıkki az çok bişeyler bilmek gerekiyomuş teşekkür ederim canım desteğin için

Hepimiz evlendiğimizde yemek yapmayı,ev düzenini bilmiyorduk ki zamanla öğrendik.Şu an annen yaptığı için ,bilmediğin için sana sıkıcı geliyor.Sana ait düzenin olunca yavaş yavaş öğrenirsin.Eskisi gibi değil ki şimdi öğrenmek daha kolay,videolu yemek siteleri var,becerdikçe sende seversin .

Eğer abimlere diyosanız gördüğüm en mutlu çift :) benim beceriksizliğimi tüm ailesi biliyor yani eğer buna göre seçeceklerse en son kişiyim
Abinler en mutlu çift, sevgilinin ailesi seni buna göre seçmedi ise , yemek yapamıyorsun kompleksi sana gökten mi indi?
Abinin lafı sen ne biçim kızsın dimi?
Sevgilinin lafı yemeklerle ilgili bir şeyler öğren, sen yazdın bunları demin.
Sana niye sürekli bunu kodluyorlar diyorum yani bir eksiklikmiş gibi.
Neyse kafamız farklı arkadaşım , umarım Mutlu olursun.

Bende yemek yapmayı evlendikten sonra öğrendim hemde tek basıma şimdide mükemmel yemekler yapıyorum yanı herkes çok beğeniyor :) ama evliliğe hazır olmadan evlenilmez bence ağır bi sorumluluk evlilik kendini hazır hissetmeden adım atma derim cinsellik için evlilik hmm bunu hiç düşünmemiştim :)

Homeostas su devirde cogumuz zaten iyi degiliz yemekte.
Bende dahil.
Pek fazla cesit bilmem ve elimin lezzeti yoktur.
Benim aklimda evlilige yakin bi zamanda yemek kurslarina gitmek var.
Annemle zamaninda anlasmistik " haftanin 1 gunu yemekler sapsikten " diye.
Ama sadece lafta kaldi.
Bence kursa yazil.
Para verdigin icin gitme mecburiyetinde hissediceksin kendini.

Kompleks çevremden ve ailemden hatta kabul ediyorum abimden olamazmı ben buraya yemek yapamıyorum diye değil patates bile soyamıyorum diye konu açtım elim kesiliyo yamuk yumuk oluyo,ben bunu sevgilimle konuştum gir öğren temel şeyleri lütfen dedi bana patates soymayı öğretmesini kendime yediremiyorum,yazık ben sizede kendim kadar üzüldüm herşeye negatif bakmak kötü bi hastalık

Yani insan der ki bana pratik yemek şu bu önerin
Bu konu çok tuhaf olmuş
Amaç soğan doğramaksa al bi tupper soğan doğrayıcı olsun bitsin
Ama yok ben sadece cinsellik için evlenmek istiyorum demek tuhaf olmuş, erkekler dese taşlarız

Tekrardan denicem biraz gaza geldim yeniden,kendi evim olunca daha farklı olur değilmi herşey

Çok teşekkür ederim yaklaşıyo diye gerginleşiyorum,cinsellik için derken yanlış anlaşıldım toparlayamıyorum şimdi :))

Keşke uysaymışsın pratik kazanmış olurdun benim annem sağolsun beni çok rahat bıraktı şimdide napıcaksın evlenince diyo,ya kuzum onu bende düşündüm ama merak ettiğim bişey var ilk ders soyma doğrama olurmu şimdi insanlar direkt olaya girer ben öylece kalırsam çok utanırım

Evlenmek istemiyosan neden nişanlandınki. Seni kırmak istemem yanlış anlama beni ama, nişanlın için üzüldüm.Bu yaklaşımın karşı taraf için çok kırıcı.Bide yine yanlış anlamazsan ben bu tür şeyleri çok şımarıklık buluyorum.Hic bisey yapmayı bilmemek ne demek,yasımda kucuk değil diyorsunuz.Banada annem bir güne bir gün salata yap bile dememiştir ama öyle böyle öğrendim kendi kendime. Çocuk yapmayı sorumluluk istemediği için erteleyeni anlarım.Çokta iyi anlarım. Ama karnınızı doyurmak için yapıcağınız yemekten bile erinmek.... garip.

Tekrardan denicem biraz gaza geldim yeniden,kendi evim olunca daha farklı olur değilmi herşey
Senin evin senin düzenin olmuş oluyor.Diyelim şimdi yapacaksın ailenden ya kötü olursa diye cesaretin olmaz ama kendi evinde deneye deneye öğrenirsin.Kızan ,karışan olmaz,rahat öğrenirsin.Temizlik dediğin zaten herkesin yapabileceği bir şey.

Patates soğan sadece bi örnekti neyi doğrasam israf ediyorum sonunda kanlı bi el oluyo keşke şu yönden becerikli olsaymışım allahım diyorum,cinselliğide kötü manada söylemek istemedim sadece hayata bakış açım öyle evlenmeden önce istemem

Cinsellik konusunda haklısın, rahatça sevişebilmek için evleniliyor doğruya doğru. Yoksa kimse niye el bebek gül bebek hiç bir işe el sürmediği rahat evini bırakır ki? Suyumu bile kalkıp almazdım ben bekarken öyle rahattım mesela. Ben seni anladım yani sadece yanlış ifade ettin belki de...Yemek vs..işlerini dert etme zamanla öğreniyorsun. Maddi durumun elverirse haftada 2-3 gün yarım gün gelecek bir kadın ayarlarsan kebap olur.

Genel olarak senin konularını tuhaf buluyorum
Daha önce maaşın olursa bana vereceksin ya da kayınpederin arabasına biniyo dedirtmemler ilginç gelmişti, nişanlının tutumu yani
Görüyorum ki seninde gel gitlerin var
Yoksa bende evlendikten sonra mutfağa girenlerdenim, atla deve değilmiş teknoloji çağındayız ama nasıl her seferinde el kanar ona şaşırdım. Kanıyosa o sakarlıktır af edersin ama iş yapmasanda düşer bi yere çarparsın hani ? Öyle de oluyo mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…