- 11 Aralık 2018
- 42.720
- 265.352
- 598
Hemen foto atayımMermer gibi cildini çok merak ettim:)
Evet o yüzden konu açtım ne oldu ?
Kavga mı nerde kavga aşkolsun:)Ne güzel cilt bakımı parfüm falan konuşuyorduk neden kavga ediyorsunuz
Fondotenin neModa takip etmiyorum ben. Sevdiğim, kendime yakıştırdığım modadır benim için, bir influencer övdü diye ürün almam. Yeni ürün deneyeceksem mağazada denerim, imkan varsa tester alır bir süre kullanırım, beğenirsem alırım. Ki sanırım 15 senedir falan aynı fondöteni kullanıyorum mesela. Üretimi durmadığı sürece hiçbir şekilde değiştirmem.
Cilt bakım ürünlerinin de çoğu boş içerik. Cilt içerden beslenir, korunur. Bir yüz temizleme jeli, bir tonik, bir nemlendirici, bir güneş kremi cilt bakımı için yeterlidir.
Yok ailemden desteğim var fena değil o açıdan ama çok savurdum yurtdışı çok gezdim bundan sonra daha temkinli yaklaşıcam sağlıklı olsam yine harcardım muhtemelen ama sağlığım gidince dank etti
Birazdan beni konudan engeller her konusunda yaptığı gibiNe güzel cilt bakımı parfüm falan konuşuyorduk neden kavga ediyorsunuz
Yok zaten yazdım makyajda yanlış tercih yapıyorum diye ve bi de gezmeye çok harcamışım buldum sayende:)Hemen foto atayım
İşte biz de yanlış tercihlerinin nerelerinin yanlış olabileceğini anlatıyoruz. Tercih meselesi diye yanıt veriyorsun. Tercih meselesiyse neyi konuşuyoruz ve konunun amacı ne?
Hemen foto atayım
İşte biz de yanlış tercihlerinin nerelerinin yanlış olabileceğini anlatıyoruz. Tercih meselesi diye yanıt veriyorsun. Tercih meselesiyse neyi konuşuyoruz ve konunun amacı ne?
kryolan supracolor.Fondotenin ne
Onlar 2. 3. Ev planı yapıyorlar onu da yazmıştım. Yani tek ev almak yetmiyor demekki. Ben de evim var arabam var yeter diyodum ama sağlık sorunu olunca düşüncelerim değiştiO zaman kendinizi ilk evini almaya calisan ve yatirim yapmak icin kisan insanlarla neden kiyasliyorsunuz madem ev araba aile desteginiz vardi onu anlamadim cok amacsiz bi konu yani. Hem her seyim var diyorsunuz hemde ev almak icin onlar kisiyor ben harciyorum diyorsunuz.
Kuzum makyaj malzemelerini bir tane çok güvendiğin influenserde görüp beğenmeden alma.Yok her temizleyici denemem zaten bir temizleyici büyük boy alınca bir yıl gidiyor. Cilt bakımında serum retinol asitler vs çeşitlilik bunlara gidiyor. Makyajda da atıyorum göz için farklı bir ürün çıkmış onu alasım geliyor. İşte renkli rimel çıkıyor alıyorum mesela böyle böyle. Cilt bakımı ürünlerinin dibini sıyırırım genelde. Kapatıcı filan sabittir. Fondöten de çok kullanmam bile. Sanırım bendeki sıkıntu makyaj ürünlerinde. Eskiden kıyafete de çok harcardım onu düzelttim biraz
Sağlığa çok gidiyor kullandığım takviyeler çok pahalı fizik tedavi vs şu an en fazla sağlık oldu son 6 ayda
Haklısın sanırım influencerlardan etkileniyorum konu makyaj malzemesi olunca.Kuzum makyaj malzemelerini bir tane çok güvendiğin influenserde görüp beğenmeden alma.
O influenserde yüz şekli burun şekli ve saç rengine kadar sana benzemeli ki anlayasın.
Renkli rimelleri alanların çoğu gördüler b*k gibi az etkili pigmenti olduğunu çünkü yalancı influenserlerın hepsini fazlaca karışık takip ediyorlar.
Ama herşeyin doyma seviyesi var biz ne dersek diyelim yapmasan bile günün birinde doyuma ulaşacaksın.
Allah aşkına maaşınız gayet iyi gidip de dandik ürünler almayın uyduruk uyduruk markalar bile 1000 tl. Cilt çok önemli kalitenizden vazgeçmeyin.Bin tl verilir mi peki
Cilt bakımı markan ne?kryolan supracolor.
Onlar 2. 3. Ev planı yapıyorlar onu da yazmıştım. Yani tek ev almak yetmiyor demekki. Ben de evim var arabam var yeter diyodum ama sağlık sorunu olunca düşüncelerim değişti
Çok iyi yapmışsınız gitmekle ben de ucundan döndüm. Türkiye berbat bir hal aldı maalesefEvi yatirim olarak yapiyorlardir normal yani. Bana da eskiden 2. Ev 2. Araba icin kendini paralamak sacma gelirdi 1 tane yetiyordu ama Turkiyede önümüzü göremez olduk gittikce ve baska bir ulkeye geldik ama kaliyor olsam ben de gezme makyajdan önce yatirim dusunurdum.
Çok iyi yapmışsınız gitmekle ben de ucundan döndüm. Türkiye berbat bir hal aldı maalesef
Tr için öyle bence de çok değil avrupada maaşlar arası uçurum yok tr gibi. Benim eski sevgilimde aynı meslekten o da yurtdışında geliri benden iyi tabi biliyorum. Siz hangi ülkedesiniz? Yurtdışının kötü yanı kiralar çok pahalı. Sağlık çok zor. Bir de tr de hizmet almak kolay ev temizliği market siparişi vsYani 150bin cogu kisi burda super gelir filan demiste benim aldigim asgari ucretten hallice maasimla senin maasin arasindaki fark 50bin civari cokta bisey degil yani
Eşim de meslektasin sayilir onu hic yazmayim
Süpersiniz ben de bu yolda ilerlemeliyim sanırım artık. 10 yılda doymuş olmam gerek bazı şeylere:) endokrin bozuculara dikkat etmeniz harikaTemiz içerikli ve Endokrin bozucu içerikli gibi bir fark varsa pahali olanı alırım ama onun dışında hangisinin dokusu daha güzelse, fiyatı daha uygunsa onu alir geçerim. Zaten bir yerden sonra makyaj, bakım malzemesi seçimi oturuyor. Gereksiz tek bir parça bile girmez bizim eve çünkü sürdürülebilirlik benim için cok cok önemli. Bir ürün icin bile muazzam su ve diger kaynaklar kullanılıyor. Bir aksilik olmazsa evde hiçbir sey çöpe gitmez, bitmeden atılmaz.
Gezme tozma işi iyi hoş ama ben biraz doydum buna o yüzden bir yatirim yapmak için çoğunu rafa kaldırabilirim. Birikim yapmak kendimi hem güvende hissettiriyor hem de tatmin ediyor. Cafeye gitmek, orda burda kahve içmek falan pek tarzım değil. Eskiden de ya evlerde buluşurduk ya yiyecek içeceği alır park bahçe bulusurduk hala da öyleyiz. Hatta tüm arkadaşlarımızın da tercihi böyle olduğu için gerçekten çok şanslıyız.
Ben biraz eğitime ve ev eşyasına iyi para harcadım. Eşyayı istediğim gibi almazsam sıkılıyorum, zaten de uzun yıllar kullanılıyor. Eğitim de mecburi tabii ama ona giden paraya üzülüyorum
Tr için öyle bence de çok değil avrupada maaşlar arası uçurum yok tr gibi. Benim eski sevgilimde aynı meslekten o da yurtdışında geliri benden iyi tabi biliyorum. Siz hangi ülkedesiniz? Yurtdışının kötü yanı kiralar çok pahalı. Sağlık çok zor. Bir de tr de hizmet almak kolay ev temizliği market siparişi vs
Bu sebeplerden ötürü vazgeçiyorum maalesef sağlıklı olsaydım hiç düşünmezdim baya da yol almıştım ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?