Ev almanın kolay olduğunu duymamıştım ev alıp satmak tr kadar kolay değil vergiler vs çok fazla buradaki gibi az da gösteremiyorsunuz. Evler eskisi gibi ucuz değil enflasyon tüm dünyada var. Mesela araba çok ucuz ama vergileri çok pahalı buraya göre. Bunları eski sevgilimden biliyorum o ev alıcaktı ama zorlandı epey. O almanyadaydı hollanda daha farklı yazılımcılar için daha avantajlı sanırım.Hollandadayiz. Temizlikci cagiramicam diye Turkiyede kalmayi secmezdim acikcasi ayrica market vs olaylari nerde yasadiginzila baglantili tamamen burda eve getiren araclar var gayet.
Kiralar pahali evet ama ev almak kiradan daha kolay bence
Benim AB vatandasligim var ve burda tanidiklarimiz vs var o yuzden TR vatandasinin gidip duzen kurmasiyla benimki/bizimki ayni şey degil tabi ki nispeten daha kolay oldu o ayri.
kryolan supracolor.
Ev almanın kolay olduğunu duymamıştım ev alıp satmak tr kadar kolay değil vergiler vs çok fazla buradaki gibi az da gösteremiyorsunuz. Evler eskisi gibi ucuz değil enflasyon tüm dünyada var. Bunları eski sevgilimden biliyorum o ev alıcaktı ama zorlandı epey. O almanyadaydı hollanda daha farklı yazılımcılar için daha avantajlı sanırım.
Sağlık problemimi belirtmiştim o yüzden temizlik zor benim için yada sipariş yada evde bişey bozuldu kendim yapamam filan. Hastane ulaşımı vs kolay olmalı maalesef sağlıklı olan kişi için önemli değil tabi bunlar. Ev temizliği ne ki hasta olmayan anlayamaz
Gecmis olsun. Tabi ki her ulkenin kendine gore zorlugu var çop vergisi bikmem neyi dunya kadar sey ama geliri iyi olana ev almak yine de zor degil burada Tr kiyasla bana göre.
Aynı fondöteni dedim. Bioderma kullanıyorum son 4-5 yıldır.Cilt bakımı markan ne?
Çok merak ettim 15 yıldır aynı ürünleri kullanıyorum diyince:)
Yaşım 36. Size cevap yazmamışım. Ev araba var ama evi direkt kendim almadım aile desteği de var bir miktar çoğunu ben ödedim tabi. Arabayı yeni değiştirdim. Maaşıma göre daha fazlasını yapabilirdim ama savurdum çok tabi. Saf altın dediğiniz külçe mi?Allah aşkına maaşınız gayet iyi gidip de dandik ürünler almayın uyduruk uyduruk markalar bile 1000 tl. Cilt çok önemli kalitenizden vazgeçmeyin.
Onun dışında yaşınız kaç? 30 üzeri olduysanız artık bir eviniz yoksa ev için birikim yapabilirsiniz yada Arabanız varsa üst modelle değiştirebilirsiniz.
Yada saf altın alabilirsiniz bir şekilde birikiminn ucundan tutun.
Cildine uygun değilmiş demek ki.Bu urunu kuzenim almisti coook az surdum ayni gun icinde surdgum yerde iltihapli sivilce cikartmistim. Ama kuzenime bisey olmuyordu
Yaşın kaçtı? Cildini görebilecekmiyim:))Aynı fondöteni dedim. Bioderma kullanıyorum son 4-5 yıldır.
Kesinlikle ama hic o kadar hizli bir tepki almamistim hic bi urunden. Iyi ki tum yuzume surmemistimCildine uygun değilmiş demek ki.
40’ı gördüm.Yaşın kaçtı? Cildini görebilecekmiyim:))
Bir cilt bir diz merak ederim
Çok hafif bir ürün değil zaten. Ama hem gündüz hem gece makyajında kullanabiliyor olmak, kapatıcılığını ayarlayabiliyor olmak rahat geliyor. Bir de çok bereketli mübarek, en küçük boyu 1.5 sene gidiyor bana. Büyüğünü alıp 4 senede bitiremeyip içim yanarak atmıştımKesinlikle ama hic o kadar hizli bir tepki almamistim hic bi urunden. Iyi ki tum yuzume surmemistim
KıyamamAa üzdü bu, duygularımla oynadın atmıyorsan atarım demeseydin madem ben inanırım hemen
Makyaj yapmıyorum.Arkadaşlar 10 küsür yıldır iş hayatı içerisindeyim. . Zor bir hastalık süreci atlattım ve kenara para koymanın önemini anladım. Ama gezmeyi, kıyafet işte kaliteli makyaj malzemesi almayı çok seviyorum. Çok gezdim çok harcadım. 1 yıldır keyfi harcamalarımı kıstım ve hastalığa yoğunlaştım. Hastalığım için birikimimi harcadım. İyileşmeye başladım çok şükür. Çevremde benden daha küçük bazı akrabalarıma bakıyorum o kadar kısıyorlarki ev alalım 2. evi de alalım modundalar. Cafe ye gitmezler asla hep parkta otururlar. Bundan sonra ben de öyle mi yapsam diye düşünüyorum. Ama kıyafet özellikle makyaja çok düşkünüm. Atıyorum 2-3 bin bir makyaj ürününe vermek çok mu? Bilmiyorum kafam karışık. Siz harcamalarınıza çok dikkat ediyormusunuz? Ne kadarını keyfi harcamalara veriyorsunuz?
Süpersiniz harikaMakyaj yapmıyorum.
Gardrobumu tamamladım, artık kıyafet almayacağım.
Ayakkabı çanta çeşitlerimi de tamamladım.
Yüz bakımı olarak 1 temizleyicim 1 de kremim var. Eskiden yüzüme envai çeşit krem losyon serum sürerdim. Şimdi bir şey sürmüyorum, cildim daha güzel.
Hijyen ürünlerini (deoderant, duş jeli, ped vs) indirim denk getirdikçe stokluyorum.
Temizlik ürünlerini aynı şekilde indirim denk geldikçe stokluyorum.
Gıdadan kısmıyoruz, ama dışarda yemeyi azalttık. Haftada 1 kere anca dışarda yiyoruz.
Çocukların oyuncakları da çok şu an, yenilerini bir süre almam.
Sonbahar kış için çocuklara kıyafet alacağım bir kaç. Onun haricinde onlara altın alıp koyuyorum kenara. Kendim de birikimimi altın olarak yapıyorum
Son bir yılda 130 gram altın aldım bu şekilde. Sizin maaşınız da iyi, biraz sıksanız bir kaç ayda alırsınız bu kadar altınıSüpersiniz harika
çok ilham oluyor bu mesajlar bana.
Haklısınız benim ekstra hastalığıma çok gidiyor maalesefSon bir yılda 130 gram altın aldım bu şekilde. Sizin maaşınız da iyi, biraz sıksanız bir kaç ayda alırsınız bu kadar altını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?