- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.104
- 1.123
İlkini kafadan elemişsiniz zaten, yerinizde olsam ikinciye de ben bakmazdım, maddi durumu iyi diye bir odunla evlenmezdim.Merhabalar kızlar, ben 35 yaşında bekar biriyim. Konu şu ki; 6 yıl önce tanıştığım iki kişi kafamı karıştırıyor. Birisi özel sektörde işçi olarak çalışıyor çok efendi, nazik, çevreci, hayvansever, anlayışlı vs. Bir erkek ancak bu kadar düşünceli olabilir ve bu sürekli benimle konuşmaya çalışıyor ben İlk başlarda iyi samimi oldum ama sanırım o bana karşı birşey hissediyor. Sürekli hikayeme ilk o bakıyor cevap veriyor ben kısa geçiştiriyorum konuşmak içimden gelmiyor. Çünkü yanıma görünüş olarak yanıma yakıştıramadım çirkin kara birşey.
Diğeri ise kendi ofisi olan, çevremde ortak arkadaşlarım olan 1.82 boyunda yakışıklı ama düşünceniz bencil kadın ruhundan anlamayan odunun teki. Ben de buna nedense sıcak bakıyorum. Ama kafam da çok karışık. Yorumlarınıza ihtiyacım var.
Yalan yok bi defa bir kız arkadaşımla yoldan geçerken gördüm onu yolumu değiştirdim o da çaktırmadan telefonla oynuyormuş gibi yaptı sanki ama o ana çok büyük ayıp ettim onunla konuşsaydim yanımdaki kız arkadaşım beni hor görecekti
Ah zavallı kömür karası kocam, insanların böyle düşündüğünü bilse ne der acabaİyi yapmışsın en doğrusu, esmer hatta kara biriyle konuşurken görülmek istememek hakkın.
Açılan eden de yok ki ne şimdi ne 6 sene önce. Abla insta storylerine bakılmasından heriflerin kendine aşık olduğunu çıkarmış.Yani şu birinin açıldığı insanlardaki üzerinden zaman geçmesine rağmen ayyy o hala beni seviyor tavrı aşırı itici. Altı seneden bahsediyoruz. Altı sene hangi adam seni bekler, durur? Filmlerde olur bunlar o da senaryo. Anca işte safiye ile Naci gibi saçma hikayelerde olur yani. Bence iki adamın da pek umurunda değilsin kendini kandırma. Ayrıca kötü bir insansın.
Bencede..Konu sahibinin cani çok sıkılıyor galiba.ona bir uğraş lazimUmarım 2.si olur. :)
aaa evet. ama açılmalarda da öyle oluyor. bazen buraya konu açanlardan, bazen de çevremdeki kız arkadaşlarımdan şahit oluyorum yani fiii tarihinde adam hoşlandığını söylemiş, bu reddetmiş ondan sonra aradan zaman geçmiş, bişey oluyor ya bahsi geçiyor ya da bir karşılaşma. hanım kız direkt şey diyor, ay bu bana aşık. şu. benden hoşlanıyordu, geçen acıklı şarkı paylaşmış falanAçılan eden de yok ki ne şimdi ne 6 sene önce. Abla insta storylerine bakılmasından heriflerin kendine aşık olduğunu çıkarmış.
He adam sana açıldıktan sonra 8372691 kıza daha açıldı ama sana aşıkaaa evet. ama açılmalarda da öyle oluyor. bazen buraya konu açanlardan, bazen de çevremdeki kız arkadaşlarımdan şahit oluyorum yani fiii tarihinde adam hoşlandığını söylemiş, bu reddetmiş ondan sonra aradan zaman geçmiş, bişey oluyor ya bahsi geçiyor ya da bir karşılaşma. hanım kız direkt şey diyor, ay bu bana aşık. şu. benden hoşlanıyordu, geçen acıklı şarkı paylaşmış falankomik duruyor yani.
valla benim de hikayelerime bakan çok hatta her gün bir sürü takip isteği geliyor, bir sürü yeni mesaj geliyor çoğuna bakmıyorum. tanışmak, konuşmak isteyen dolu. ama bunu herkese yapıyorlar o yüzden anlam yüklemek gereksiz. iletişim çağındayız ve her şey çok hızlı. yeni normal bu. ne diyim hepsi bana aşık mı diyim yani şimdi. bu kafalardan çıkmak lazım.
Insta storysine ilk o bakiyomus ama daha nasil acilsin adam?Açılan eden de yok ki ne şimdi ne 6 sene önce. Abla insta storylerine bakılmasından heriflerin kendine aşık olduğunu çıkarmış.
İnstaya story attığımda her seferinde ilk eşimin bi arkadaşıyla karısı bakıyor. İlk iki hep ikisi. Karı koca bana aşıklar sanırım. Ya da farklı emelleri var, eyvahlar olası namusum tehlikedeInsta storysine ilk o bakiyomus ama daha nasil acilsin adam?
Merhabalar kızlar, ben 35 yaşında bekar biriyim. Konu şu ki; 6 yıl önce tanıştığım iki kişi kafamı karıştırıyor. Birisi özel sektörde işçi olarak çalışıyor çok efendi, nazik, çevreci, hayvansever, anlayışlı vs. Bir erkek ancak bu kadar düşünceli olabilir ve bu sürekli benimle konuşmaya çalışıyor ben İlk başlarda iyi samimi oldum ama sanırım o bana karşı birşey hissediyor. Sürekli hikayeme ilk o bakıyor cevap veriyor ben kısa geçiştiriyorum konuşmak içimden gelmiyor. Çünkü yanıma görünüş olarak yanıma yakıştıramadım çirkin kara birşey.
Diğeri ise kendi ofisi olan, çevremde ortak arkadaşlarım olan 1.82 boyunda yakışıklı ama düşünceniz bencil kadın ruhundan anlamayan odunun teki. Ben de buna nedense sıcak bakıyorum. Ama kafam da çok karışık. Yorumlarınıza ihtiyacım var.
Bu kadına o adam yakışır zaten. Kesinlikle odun olan. İyi insanların başı yanmasın boşunaYanlış mı okuyorum diye 3 defa tekrar tekrar okudum.
Kadın ruhundan anlamayan, odun kişiye mi sıcak bakıyorsun?
Bence hemen onunla başla ki başka birinin canını yakmasın boş yere.
İnstaya story attığımda her seferinde ilk eşimin bi arkadaşıyla karısı bakıyor. İlk iki hep ikisi. Karı koca bana aşıklar sanırım. Ya da farklı emelleri var, eyvahlar olası namusum tehlikede
bu iki kişinin bu 6 yıllık mevzudan haberi var
Hayır sanmıyorumbu iki kişinin bu 6 yıllık mevzudan haberi var mı
Niye bekar kaldığınız belliÇünkü yanıma görünüş olarak yanıma yakıştıramadım çirkin kara birşey.
Halaa bu saat oldu bu cümleye gülüyorumNiye bekar kaldığınız belli
Adama bu kötülüğü yapmaz umarimHalaa bu saat oldu bu cümleye gülüyorum
Kara bir şey diye beğenmediği adama kapı aralamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?