görüşürsen ne kaybedersin
içlerinden biri hayatının aşkı olabilir
ne güzel çok sevindim senin adına eski konularını da
az çok biliyorum çok üzülmüştüm sana
ama şimdi ne güzel Allah 2 nasip çıkarmış karşına
inşallah hakkında hayırlısı olsun
çok teşekkür ederim canım. böyle aniden mi olur böyle şeyler bilemedim..
sanki böyle yas tutmam gerekiyormuş gibi geliyor ama değmeyen insana biliyorum..oyy kafam karışık :S
çok teşekkür ederim canım. böyle aniden mi olur böyle şeyler bilemedim..
sanki böyle yas tutmam gerekiyormuş gibi geliyor ama değmeyen insana biliyorum..oyy kafam karışık :S
seni üzen biri için yas tutmam gerekir diye kendini kısıtlama boşver hayat akıp gidiyo..arkadaşların dediği gibi belkide birisi hayatının aşkıdır..değilsede hiç birşey kaybetmezsin..bak ne kadar kıymetli olduğunu gör millet kuyruğa girmişseni bırakan eli de tekrar kabul etme..
evet beni bırakan eli kabul etmicem.ben değerimi bilmezsem kimse bilmiyor.aklıma geçirdiğim güzel günler gelmese daha kararlıyım ama ..
netten tanıştığım aklı başında birisine benziyor ama bilemem tabiki.aramızda 6 yaş var bu sıkıntı olur mu diye düşündüm :S ben netten konuşmak tuhaf dediğimde gelirim konuşalım bi kahve içelim eğer istersen dedi.aramızda 6 saatlik yol var yaklaşık.telefonumu istedi zar zor vermedim.tamam sen isteyince konuşuruz dedi.
ne bilim işte öyle tuhaf şeyler yaşıyorum anlayamadığım..
bak sende yazmışsın canım değmeyen biri için üzülmeye ne gerek var
sünger çek geçmişe biliyorum kendimden unutması zor oluyor ama
yapmalıyız bunu
senin hissetiklerin önemli kafanı karıştıran ne var mesela
tekrar ona dönmek gibi mi yada hala seviyor musun _??
bence acele etme canım bi süre görüşmektense facete yada telle falan konuş sonra iyice düşün karar ver ve içinden geleni yap
netten tanışma muhabbeti biraz garip oluyo haklısın..ama bende şu anki erkek arkadaşımla netten tanıştım..Allaha bin şükür iyikide tanışmışım diyorum evlenmeyi düşünüyoruz..yani aşk bu nerden geliceği belli olmaz..ha sokakta tanışmışsın ha nette..ama tabi dikkatli olmakta da fayda var =)
aslında ben de seninn gibi düşünüyorum eylülde gideceğim gitmeden görüşmek isterim dedi o yüzden..
içimden geleni değil doğru olanı yapmak istiyorum aslında korkuyorum üzülmek istemiyorum..
çok sevindim :) Allah mutluluğunuzu daim etsin inş..
nasıl dikkatli olmalıyım önerilerin var mı:)
işte kafa karışıklığımı da pek anlayamıyorum
hala seviyor muyum bilmiyorum onu gördüğüm zaman anlarım..ama buaralar özlemediğim kesin.
ona dönmek içimde bi yerde küçük de olsa olabilir diyor ama mantığım kabul etmiyor dönmicem canımı cok acıttı okuduysan bilirisin yani haketmedim
mantıklı düşününce onun bana uygun olmadığını anlayabiliyorum..
bazen hislerimiz en doğrusu oluyo canım. ama mantıklı karar vermek için kesinlikle zamana ihtiyacın var çünkü karmakarışıksın bi hataya daha dayanamazsın bekle biraz daha acele etme bol bol düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?