- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.979
- 798
- Konu Sahibi What goes around
-
"Prenses annesi sendromu" yaşayan bir üye.Evet tam da başlıktaki gibi.. Kafamda deli sorular.
Hemen konuya geçiyorum. Eşim 3 kardeş Benim iki görümcem var, biri evli şehir dışında.
Evli görümcemin bir, benim iki çocuğum var. Küçüklerin yaşları yakın.
Görümcemler geçenlerde bi hafta yatılı kaldı annesinde. Sonra evlerine döndüler.
Dün biz kplere oturmaya gittik. Kp dedi ki diğer torunundan için "x hiç eşya fırlatıp atmıyor bu niye atıyor" kötü niyetli değil biliyorum. Bunda sorun yok. Ben de şakasına bakıyorum "x e hemen alışmışsın " diye takıldım ikisi de torunu yani.
Küçük bekar olan görümcem(19 yaşındaki) illaki alışılıyo yenge dedi gülümsedim sadece . Kp cvp vermeden atladı yani.
Sonra şakasına kp ye yine dedim ki: " Y nin (benim kızım) yeri ayrıdır onun için" bilirim
Aynı görümcem gülümseyerek ikisi de aynı bizim için yenge diye yine atladı.
Misafirr kadın vardı hiç yapmam ama sadece gülümsedim yine.
Ben kpye takılırım o da bana sorunumuz yok şükür. Ama bu kızın böyle demesi ben mi abarttım bilemedim. (Bi saygısızlığı olmamıştır ufak bii laf taşıma dışında).
İçim içimi yiyor uygun cevap verebilirdim. Normalde çok çekinmem ama o sıra büyütmedim sonra düşündükçe battı içime.
Ne dersiniz ben mi büyüttüm sizce? Sonradan konuşsam mı sorsam mı amacını fln.
K
Bi tek cümleden benim kıskanç vs olduğumu çıkaran küçük zihniyet acınasıdır benim gözümde. Sana kendimi mi izah edicem? Öte gidin konumdan adam gibi düzgün üslupla cvp vereceksen ne ala öteki durumda bye byeAcınası derken?
Benim yaptığım yorumda bana acıyan olduysa beri gelsin
Çıkarım yaptım efendim, isabetli de yaptığıma inanıyorum. Çocuklarınız kayırılsın istemişsiniz görümceniz de cevabını vermiş. Bu kadar basit.
Bunu kafanızda dönüp durduracak kadar büyüttüğünüze göre ben haklı çıkıyorum.
Aman Allahım ne kadar faydalı bi yorum tebriks"Prenses annesi sendromu" yaşayan bir üye.
Allah eş ailesine sabır versin.
Bu ara sanırım sinirlerim yıprandı herkes kadar belki herkesten bi miktar fazla. Ruh halimin özetiBuna da saygisiz diyorsaniz kendi kaşinizla gozunuzle bile kavga edersiniz ben onu diyeyim de. Yine siz bilirsiniz tabi
Sanırım bu ara öyleyim genel karekterim değil ama. Bazı şeylei abartıyorum sanırımşu illa cevabı vereyim patlıcam hayatta alttan almam aslacılardansınız galiba. pireyi deve yapanlardandan.
Evet tam da başlıktaki gibi.. Kafamda deli sorular.
Hemen konuya geçiyorum. Eşim 3 kardeş Benim iki görümcem var, biri evli şehir dışında.
Görümcemler geçenlerde bi hafta yatılı kaldı annesinde. Sonra evlerine döndüler.
Dün biz kplere oturmaya gittik. Kp dedi ki diğer torunundan için "x hiç eşya fırlatıp atmıyor bu niye atıyor" kötü niyetli değil biliyorum. Bunda sorun yok. Ben de şakasına bakıyorum "x e hemen alışmışsın " diye takıldım ikisi de torunu yani.
Küçük bekar olan görümcem(19 yaşındaki) illaki alışılıyo yenge dedi gülümsedim sadece . Kp cvp vermeden atladı yani.
Sonra şakasına kp ye yine dedim ki: " Y nin (benim kızım) yeri ayrıdır onun için" bilirim
Ben kpye takılırım o da bana sorunumuz yok şükür. Ama bu kızın böyle demesi ben mi abarttım bilemedim. (Bi saygısızlığı olmamıştır ufak bii laf taşıma dışında).
İçim içimi yiyor uygun cevap verebilirdim. Normalde çok çekinmem ama o sıra büyütmedim sonra düşündükçe battı içime.
K
Olabilir insanlik hali. Hepimiz benzer sorunlar yasiyoruz donem donemBu ara sanırım sinirlerim yıprandı herkes kadar belki herkesten bi miktar fazla. Ruh halimin özeti
Küçük görümcenizin içinde birikmiş demek ki hep söylediğiniz için , bu sefer karşılık veresi tutmuş. Kayırmayın efendim niye kayırıyorsunuz kendi çoçuğunuzu , hepsi torun işte . Şakası da hoş değil.Küçücük çocuğu kıskanmadım bilip bilmeden rastgele yazarak siz saçmalıyorsunuz . Ben hep bu şekilde takılırım kpye. Bu sözleri her zaman söylerim. Yüzeysel anlatıyorum diye hemen kendimizce yargıda bulunmayın
Yanlış anladınız galiba ya da ben ifade edemedim benim derdim "vah niye ayrım yapmadılar vah niye seninkini daha çok seviyoruz demediler" değil. Verdiği cvp saygısızca mı neden sustum gibi kendime dert ettim. Belki takıntılıyım belki lafları büyütüyorum. Ama bunu dwmwmdeki amaç ayrım yapılsın seninkini seviyoruz desinler değil. Az empati ya. Bazı şeyleri eksik yazıyorum her şeyi tek taraflı gibi algılamayın Allah aşkınaHemen alıştıniz falan, pardon niye zorunuza gitti? Ne demek sizinkinin yeri ayrı. Yeri ayrı evet, ama sizin için. Onlar için hepsi torun ve aynı.
Hep takılırım evet, ama her seferinde farklı şeylerle. Saygımı bozmam hiç. Sürekli Benim çocuğum kıymetli benimkini sevin dediğimi fln mı düşünüyorsunuz?Küçük görümcenizin içinde birikmiş demek ki hep söylediğiniz için , bu sefer karşılık veresi tutmuş. Kayırmayın efendim niye kayırıyorsunuz kendi çoçuğunuzu , hepsi torun işte . Şakası da hoş değil.
Ayy kal geldi okurken. Resmen ikinci torunu kıskanmışsiniz ve gülüyorum gülerek diye diye adama laf sokmussunuz. Gorumceniz ise terbiyeli bir şekilde doğru olan şeyleri söylemiş. ÖyleEvet tam da başlıktaki gibi.. Kafamda deli sorular.
K
Neydi ne bekliyordunuz. Yok seninkinin yeri ayrı , olur mu biz hep seninkini görüyoruz dışında ne sizi tatmin edecekti. Gram kötü bir şey dememişler zaten. İnanılmaz.Yanlış anladınız galiba ya da ben ifade edemedim benim derdim "vah niye ayrım yapmadılar vah niye seninkini daha çok seviyoruz demediler" değil. Verdiği cvp saygısızca mı neden sustum gibi kendime dert ettim. Belki takıntılıyım belki lafları büyütüyorum. Ama bunu dwmwmdeki amaç ayrım yapılsın seninkini seviyoruz desinler değil. Az empati ya. Bazı şeyleri eksik yazıyorum her şeyi tek taraflı gibi algılamayın Allah aşkına
Yanlış anladınız galiba ya da ben ifade edemedim benim derdim "vah niye ayrım yapmadılar vah niye seninkini daha çok seviyoruz demediler" değil. Verdiği cvp saygısızca mı neden sustum gibi kendime dert ettim. Belki takıntılıyım belki lafları büyütüyorum. Ama bunu dwmwmdeki amaç ayrım yapılsın seninkini seviyoruz desinler değil. Az empati ya. Bazı şeyleri eksik yazıyorum her şeyi tek taraflı gibi algılamayın Allah aşkına
Hadi yememişler mi mutlu oldun muAyy kal geldi okurken. Resmen ikinci torunu kıskanmışsiniz ve gülüyorum gülerek diye diye adama laf sokmussunuz. Gorumceniz ise terbiyeli bir şekilde doğru olan şeyleri söylemiş. Öylegülüş arkasına girmeden.
Evet sizin çocuğunuz oyuncak atıyormuş diğeri atmıyormus yani bunun cevabını veremeyip işi degistirip gülüp gülüp amcaya yapistirmissiniz lafı ama yememisler.
Offff saçma yorumunuzu kendinize saklayın saptırmayın konuyuPardon da, ne demiş ki kız cevap veremedim, sustum derdine dustunuz? Demek ki onlarında canına tak etti, benimki özel, diğerleri sıradan tavriniz!
Offff saçma yorumunuzu kendinize saklayın saptırmayın konuyu
Evet gerçekten mutlu oldum.Hadi yememişler mi mutlu oldun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?