Kafamda dönüp duran sorun

"Prenses annesi sendromu" yaşayan bir üye.

Allah eş ailesine sabır versin.

Bi tek cümleden benim kıskanç vs olduğumu çıkaran küçük zihniyet acınasıdır benim gözümde. Sana kendimi mi izah edicem? Öte gidin konumdan adam gibi düzgün üslupla cvp vereceksen ne ala öteki durumda bye bye

Kız bir şey dememiş ki, neden ısrarla senin çocuğunun daha özel olduğunu vurgulamaya çalıştın? Ya da seninkinin o çocuktan ne farkı var?

Küçük görümcenizin içinde birikmiş demek ki hep söylediğiniz için , bu sefer karşılık veresi tutmuş. Kayırmayın efendim niye kayırıyorsunuz kendi çoçuğunuzu , hepsi torun işte . Şakası da hoş değil.

Hemen alıştıniz falan, pardon niye zorunuza gitti? Ne demek sizinkinin yeri ayrı. Yeri ayrı evet, ama sizin için. Onlar için hepsi torun ve aynı.
Yanlış anladınız galiba ya da ben ifade edemedim benim derdim "vah niye ayrım yapmadılar vah niye seninkini daha çok seviyoruz demediler" değil. Verdiği cvp saygısızca mı neden sustum gibi kendime dert ettim. Belki takıntılıyım belki lafları büyütüyorum. Ama bunu dwmwmdeki amaç ayrım yapılsın seninkini seviyoruz desinler değil. Az empati ya. Bazı şeyleri eksik yazıyorum her şeyi tek taraflı gibi algılamayın Allah aşkına

Hep takılırım evet, ama her seferinde farklı şeylerle. Saygımı bozmam hiç. Sürekli Benim çocuğum kıymetli benimkini sevin dediğimi fln mı düşünüyorsunuz?

Ayy kal geldi okurken. Resmen ikinci torunu kıskanmışsiniz ve gülüyorum gülerek diye diye adama laf sokmussunuz. Gorumceniz ise terbiyeli bir şekilde doğru olan şeyleri söylemiş. Öyle gülüş arkasına girmeden.
Evet sizin çocuğunuz oyuncak atıyormuş diğeri atmıyormus yani bunun cevabını veremeyip işi degistirip gülüp gülüp amcaya yapistirmissiniz lafı ama yememisler.

Neydi ne bekliyordunuz. Yok seninkinin yeri ayrı , olur mu biz hep seninkini görüyoruz dışında ne sizi tatmin edecekti. Gram kötü bir şey dememişler zaten. İnanılmaz.

Pardon da, ne demiş ki kız cevap veremedim, sustum derdine dustunuz? Demek ki onlarında canına tak etti, benimki özel, diğerleri sıradan tavriniz!

Hadi yememişler mi mutlu oldun mu

Offff saçma yorumunuzu kendinize saklayın saptırmayın konuyu

Kabul edin, sizin çocuğunuz eş ailesi tarafindan eleştirilemez bir cocuktu nezdinizde, bu yüzden oyuncağını yere atıyor denildiğinde içten içe fesatlandiniz ve gülerek laf sokmaya çalıştınız. Kız ise, kivirmadan gayet düz bir şekilde doğru olanı söylemiş. Siz hala lafın altında mi kaldım, ne deseydim derdindesiniz. Ne diyeceksiniz, susun.

Hadi yememişler mi mutlu oldun mu
Evet gerçekten mutlu oldum.
Çünkü gülerek laf sokan insanlar hepimizin cevresinde var. Kendinin, çocuğunun diğerlerinin daha üstünde tutulmasini bekleyen, ufacık sözlerden dag kadar alınıp kendi sozlerinin farkinda olmayan. O kadar mutlu oldum ki anlatamam o yüzden.
Hepimiz biliyoruz sende inkar etme bence
Benimkinin yeri ayrı ama diye gülerken ki ifadeninbu ikisiin karışımı olduğunu
komik yani yok bi kere gülerken söylediklerinin gerçekçi ol bence
Kız hepsinin yeri aynı deyince

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…