Kuzum merhaba Allahım yardımcın olsun...sınavımız var şöyle düşün seni sınavında bu dünyada..bende temmuz ayında kanser değerim yüksek çıktığında çocugun olmaz dediginde kötü oldum günlerce agladım hastanede yattım ağladım..ne gelirse Allahtan dedim..kendinin ilacı kendinsin seni sen iyi edeceksin...hepimiz anne olamıcaz belki ya da baba..Rabbim bilir ama unutma Mevlam kuluna taşıyamacağı yük vermez kim ne derse desin senin yarana kabuk baglatıp unutturamaz

bu çok büyük bi sınav...mevlamda bizi böyle yarattı...belki sen cennetliksin belki doğacak yavru senin için hayırlı değil eşim öyle demişti belki günahkar olucaz Allah bilir..ben seninle çocuk için evlenmedim demişti evlatlık alırız diyodu...üzülme demek çare değil ama zamanı var olacak emin ol..sen ferah tut gönlünü...duanı eksik etme...elinden geleni yap ben elimden geleni yaptım dersin..Ne gelirse Rabbimden...sanada vercek bebişler unutma...buraya sayfalar yazsam acını çektigini bitirmez biliyorum ama unutma her zaman destekçinim :* kuzuuuummmm üzülmeee herşey güzel olacak...