- 28 Kasım 2010
- 42.527
- 141.271
- 798
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
ŞoklardayimKız Dark adam uzman çavuş ya :)
Bu adamı niye yollasınlar Avrupa'ya.
Anca ya Suriye, Ya Irak.
O da ailesini bile götüremez oralara.
Bu hem ailesini götürmüş hem de k.validesini.
Onu geçtim.
1.5 2 yaş çocuk anneleri
Merhaba hanımlar bu yaşlarda çocuğu olanlar günü nasıl geçiriyor oğlum gece 12 gibi uyuyor gündüz bir iki kere toplamı yarım saat olacak şekilde kestiriyor diyeyim çok fa hareketli TV telefon izlemiyor bu yüzden sürekli yoruluyorum ve aktivite bulmakta zorluk çekiyorum neler yapıyorsunuz...www.kadinlarkulubu.com
bak bu konusunu açtıktan sonra 2 aydır çalışıyorum demiş.
Ama linkteki konuda çalışan kadın imajı görebiliyor musun mesela ?
La ben sabah saat 7:00 de yola çıkıyorum, çocugum kalktıgı zaman beni arıyor anne kalktım diye.,
Bu kendisinin bile kaçta kalktıgını, çocugunun kaçta kalktıgını felan yazıyor.
Benim de olmaz normalde bir moktan haberim ama bu üyeyi unutamam :))Şoklardayim
Af buyur bir moktan haberim yok mal gibi takiliyorum bdvde demek ki. Oturdugum koltuktan bile suphelendim su an.
Neyse
Bilgilendirmen tam amme hizmeti oldu ama,tesekkurler bebegimBenim de olmaz normalde bir moktan haberim ama bu üyeyi unutamam :))
Ben de hiçbir şeyi takip etmem ve aklımda tutmam ama çok detay vermişti bu üye her konusunda. O yüzden aklımda kaldı yazdıkları. ve sadece konu açıyor kendisi hiç yorum yapmaz.Benim de olmaz normalde bir moktan haberim ama bu üyeyi unutamam :))
araba kullanmayı bilmiyor. Evi bile napcaz diyo. sadece teknolojik aletlerle kafayı bozmuş senede iki kere akıllı bileklik alıyo yeni modeli çıkmış diye. yok ona kılıf alıyo 4 5 tane orjinal sanıp bir de kazıklandı.
kullanici adin ve yazdiklarin uyumsuz dedektif olmaliydinBak yine cevap veremiyor :)
Uzman çavuş olan hem Rusca, hem Fransızca bile eşinle yurtdısına tasınmıştın (hangi ara oldu ise artık)
Pandemi sürecinde de dönmüştü ve tekrar ile başladı.
Hatta agustos ayında 7.500 tl alıyordu şimdi 7.000 tl.
Yok artık Ziya diyip gidiyorum ben.
yetmiyor 1000 lira diyin sizde bir kısmını kenara koyunpara kalmıyor ki biriktireyim kargoları geliyo hemen bitiriyo parayı. 1000 lira para veriyo mutfak artı bez masrafı için nefesini biriktireyim
bana para kalmıyor diyo daha fazla vermiyoryetmiyor 1000 lira diyin sizde bir kısmını kenara koyun
Sanirim esin asker. Bunlarda ben birsey cozdum bazilari inanilmaz akilli esleirni el ustunde tutuyo herstleri cocugu karisi yuvasi olmus. Surekli altin alir kenara biriktiriler. Diger yarisida tum varliklari aileye yediriyor yada boyle sacma sapan arabalara aletlere elektronik seylere eminim yani iclerindeyim cunkuaraba kullanmayı bilmiyor. Evi bile napcaz diyo. sadece teknolojik aletlerle kafayı bozmuş senede iki kere akıllı bileklik alıyo yeni modeli çıkmış diye. yok ona kılıf alıyo 4 5 tane orjinal sanıp bir de kazıklandı.
O zaman söyleyeceksiniz size maaş kartı yedeğini yada size bir aylık Toplu para verecek sizde ona göre ayarlayın belki mal mülk sahibi olmazsınız ama bencilce harcamasının önünü biraz kısarsınız. Siz kendinize harcamadığınızı o kendine harcıyor haksızlık. Ayrıca eşim bi kere benden habersiz bişeyler almış. Gereksiz şeylerdi. Kargoyu geri gönderdim iadeye. Bi daha da kalem alsa söyler. Sizde öyle yapın kargo gelince açmayın kapıyı teslim almayın yada geri iadeye gönderin kargoyu.para kalmıyor ki biriktireyim kargoları geliyo hemen bitiriyo parayı. 1000 lira para veriyo mutfak artı bez masrafı için nefesini biriktireyim
Cevaplamadan geçiyor değil cevaplayamıyor. Bir insan neden böyle bir fake konu açar ki? Canı mı sıkılıyor acaba :/Bazı arkadaşların sorularını neden cevaplamadan geçiyorsunuz ?
Şuna ayrı bir takıldım. Çalışan, eli ekmek tutan insanlarsınız size neden kira yardımı yapsınlar? Muhtaç mısınız? Yoo. Evinize para giriyor mu? Giriyor. Parayı idare edemiyorsanız bu sizin sorununuz, kayın ailesinin değil. Kimse size kira yardımı yapmak zorunda değil. Kalkın çalışın bir zahmet, 7.5bin maaşla kimseden kira yardımı beklemeyin.sözde bize kira yardımı yapacaklardı yok tabi öyle birşey.
+1O zaman söyleyeceksiniz size maaş kartı yedeğini yada size bir aylık Toplu para verecek sizde ona göre ayarlayın belki mal mülk sahibi olmazsınız ama bencilce harcamasının önünü biraz kısarsınız. Siz kendinize harcamadığınızı o kendine harcıyor haksızlık. Ayrıca eşim bi kere benden habersiz bişeyler almış. Gereksiz şeylerdi. Kargoyu geri gönderdim iadeye. Bi daha da kalem alsa söyler. Sizde öyle yapın kargo gelince açmayın kapıyı teslim almayın yada geri iadeye gönderin kargoyu.
eş ailesine 30 bin lira verdiğimiz için kira yardımı lafı ediyorum çünkü onlar alırken öyle dedi ve diğer abisi evlerinde oturuyor. çocuğun masrafı şöyle benim ailemin aldıkları çoğunlukla ve bimden alınan bez kıyafeti ben bir süre evden çalıştım oradan karşıladımŞu ev alma sevdasını anlamıyorum bana garip geliyor. Gençliğinizin en güzel yıllarında borç mu ödemek istiyorsunuz? Bazı insanların arabaya hevesi olmaz, ilgi alanı değildir. Evlenmeden de böyleydi herhalde eşiniz bunu bileğiniz halde evlendiniz. Tamam 3 senedir evlisiniz de 2 yaşında çocuğunuz var. Evlendiğiniz gibi gamile kalmışsınız. Bebeğin masrafı bir dünya. Ona harcadığınız parayı kenara atardınız haliyle öyle bir durum yok şu an. Yorumların hepsini okuyamadım ayrıca siz çalışıyor musunuz? Ufak çocuğunuz olduğuna göre sanırım çalışmıyorsunuz. Eş ailesinden kira yardımı bekleyeceğinize işe girseydiniz keşke. Eşim çalıştığı parayla hem kira, hem fatura hem mutfak masrafı hem çocuk masrafı ödesin hem de ev alsın istiyorsunuz. Hem de kendine hiçbir şey almasın hep kenara atsın. Kusura bakmayın bana doğru gelmedi düşünceniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?