kafasız kocam

Şoklardayim
Af buyur bir moktan haberim yok mal gibi takiliyorum bdvde demek ki. Oturdugum koltuktan bile suphelendim su an.
Neyse

Neden kafasız anlamadım? Birikim yapmak için iki tarafın fedakarlığı lazım bütçe oluşturmanız harcama planlaması yapmanız lazım ama siz de durum esin kendine ve ailesine para harcıyor istediği gibi yaşıyor siz senede 500 tl harcamadım diyorsunuz madem birikim yok siz de fedakarlık yapmayın bu durumda siz kafasız olursunuz siz de harcayın madem

Benim de olmaz normalde bir moktan haberim ama bu üyeyi unutamam :))
Ben de hiçbir şeyi takip etmem ve aklımda tutmam ama çok detay vermişti bu üye her konusunda. O yüzden aklımda kaldı yazdıkları. ve sadece konu açıyor kendisi hiç yorum yapmaz.

Siz hicbir şey almazsanız eşiniz tabi ki gardrobunu değiştirecek.

Sizde alın ya da kendinize bir bütçe ayırın , alabilceginizi alın gerisini bir hesaba yatırın. Yavaş yavasta olsa birikim olur orada ev için.

kullanici adin ve yazdiklarin uyumsuz dedektif olmaliydin helal olsun hafizana

Sanirim esin asker. Bunlarda ben birsey cozdum bazilari inanilmaz akilli esleirni el ustunde tutuyo herstleri cocugu karisi yuvasi olmus. Surekli altin alir kenara biriktiriler. Diger yarisida tum varliklari aileye yediriyor yada boyle sacma sapan arabalara aletlere elektronik seylere eminim yani iclerindeyim cunku

para kalmıyor ki biriktireyim kargoları geliyo hemen bitiriyo parayı. 1000 lira para veriyo mutfak artı bez masrafı için nefesini biriktireyim
O zaman söyleyeceksiniz size maaş kartı yedeğini yada size bir aylık Toplu para verecek sizde ona göre ayarlayın belki mal mülk sahibi olmazsınız ama bencilce harcamasının önünü biraz kısarsınız. Siz kendinize harcamadığınızı o kendine harcıyor haksızlık. Ayrıca eşim bi kere benden habersiz bişeyler almış. Gereksiz şeylerdi. Kargoyu geri gönderdim iadeye. Bi daha da kalem alsa söyler. Sizde öyle yapın kargo gelince açmayın kapıyı teslim almayın yada geri iadeye gönderin kargoyu.

sözde bize kira yardımı yapacaklardı yok tabi öyle birşey.
Şuna ayrı bir takıldım. Çalışan, eli ekmek tutan insanlarsınız size neden kira yardımı yapsınlar? Muhtaç mısınız? Yoo. Evinize para giriyor mu? Giriyor. Parayı idare edemiyorsanız bu sizin sorununuz, kayın ailesinin değil. Kimse size kira yardımı yapmak zorunda değil. Kalkın çalışın bir zahmet, 7.5bin maaşla kimseden kira yardımı beklemeyin.

Şu ev alma sevdasını anlamıyorum bana garip geliyor. Gençliğinizin en güzel yıllarında borç mu ödemek istiyorsunuz? Bazı insanların arabaya hevesi olmaz, ilgi alanı değildir. Evlenmeden de böyleydi herhalde eşiniz bunu bileğiniz halde evlendiniz. Tamam 3 senedir evlisiniz de 2 yaşında çocuğunuz var. Evlendiğiniz gibi gamile kalmışsınız. Bebeğin masrafı bir dünya. Ona harcadığınız parayı kenara atardınız haliyle öyle bir durum yok şu an. Yorumların hepsini okuyamadım ayrıca siz çalışıyor musunuz? Ufak çocuğunuz olduğuna göre sanırım çalışmıyorsunuz. Eş ailesinden kira yardımı bekleyeceğinize işe girseydiniz keşke. Eşim çalıştığı parayla hem kira, hem fatura hem mutfak masrafı hem çocuk masrafı ödesin hem de ev alsın istiyorsunuz. Hem de kendine hiçbir şey almasın hep kenara atsın. Kusura bakmayın bana doğru gelmedi düşünceniz

+1

eş ailesine 30 bin lira verdiğimiz için kira yardımı lafı ediyorum çünkü onlar alırken öyle dedi ve diğer abisi evlerinde oturuyor. çocuğun masrafı şöyle benim ailemin aldıkları çoğunlukla ve bimden alınan bez kıyafeti ben bir süre evden çalıştım oradan karşıladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…