- 10 Nisan 2017
- 2.424
- 13.597
- 208
- 29
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
eş ailesine 30 bin lira verdiğimiz için kira yardımı lafı ediyorum çünkü onlar alırken öyle dedi ve diğer abisi evlerinde oturuyor. çocuğun masrafı şöyle benim ailemin aldıkları çoğunlukla ve bimden alınan bez kıyafeti ben bir süre evden çalıştım oradan karşıladım
ben giymiyorum zaten eş kişisi giyiyoDiğer konunuzda hiç markalı bişey almıyomussunuz bu konuda bı gömleğe 200 lira veriyorsunuz. Vermeyin madem çocuğunuza alin.
Agustos ayında almıyordunuz markalı bir şey ?ben giymiyorum zaten eş kişisi giyiyo
Kocanız önceden markasız göynekler giyerken birden kendine bakmaya ,marka vs. giyinmeye başladıysa kendini beğendirmek istediği biri vardır belki de diye bombayı bırakıp kaçayım. Ilk defa konuya fransız kaldım
tablo güzel değil. yazıcı kullanacak bir işimiz yok. kendisi asker çıktıyı ne yapacak? bir ara da kitap aldı bir sürü 500 lira tuttu yine ve ilk gün hariç eline alıp okumadı.Kıyafet, yazıcı, tablo alması bana anormal gelmedi hatta guzel buldum...Evine güzel bir tablo alan erkek iyidir..1000tl vermemiş sonuçta makul bi rakam bana göre...Yazıcı da lazımsa alınır lüks değil sürekli çıktı parası vermek yerine...
Kafasız demek yerine güzel bi dille birikime yönlendirebilirsin
artık sabrım kalmadı da ondan böyle bir dile geçiş yaptım. ben sıkıyorum o ne alacağını şaşırıyor bugün 5 kargo geldi eve.Kıyafet, yazıcı, tablo alması bana anormal gelmedi hatta guzel buldum...Evine güzel bir tablo alan erkek iyidir..1000tl vermemiş sonuçta makul bi rakam bana göre...Yazıcı da lazımsa alınır lüks değil sürekli çıktı parası vermek yerine...
Kafasız demek yerine güzel bi dille birikime yönlendirebilirsin
İşte bazı adamlar da alışveriş hastası olabiliyor...psikologa gitmesi lazım gereğinden fazla alıp evi dolduruyorsatablo güzel değil. yazıcı kullanacak bir işimiz yok. kendisi asker çıktıyı ne yapacak? bir ara da kitap aldı bir sürü 500 lira tuttu yine ve ilk gün hariç eline alıp okumadı.
Sizin yazdıklarınızı görmüyorlar mı insanlar cevap yazıyorBak yine cevap veremiyor :)
Uzman çavuş olan hem Rusca, hem Fransızca bile eşinle yurtdısına tasınmıştın (hangi ara oldu ise artık)
Pandemi sürecinde de dönmüştü ve tekrar ile başladı.
Hatta agustos ayında 7.500 tl alıyordu şimdi 7.000 tl.
Yok artık Ziya diyip gidiyorum ben.
Muhtemelen konuyu okuyup cevap yazıyorlardır :)Sizin yazdıklarınızı görmüyorlar mı insanlar cevap yazıyor
Muhtemelen konuyu okuyup cevap yazıyorlardır :)
Milleti geç, konu sahibesi bile görmüyor
Boş Vakt-i bolsa demek kiCevaplamadan geçiyor değil cevaplayamıyor. Bir insan neden böyle bir fake konu açar ki? Canı mı sıkılıyor acaba :/
e eski konunuzda insanin geride bu maasla bir 50 binidemi olmaz demişsiniz varmış işte para 30 bin vermissinizeş ailesine 30 bin lira verdiğimiz için kira yardımı lafı ediyorum çünkü onlar alırken öyle dedi ve diğer abisi evlerinde oturuyor. çocuğun masrafı şöyle benim ailemin aldıkları çoğunlukla ve bimden alınan bez kıyafeti ben bir süre evden çalıştım oradan karşıladım
Konu sahibi için görünmez oldunuz galibaBak yine cevap veremiyor :)
Uzman çavuş olan hem Rusca, hem Fransızca bile eşinle yurtdısına tasınmıştın (hangi ara oldu ise artık)
Pandemi sürecinde de dönmüştü ve tekrar ile başladı.
Hatta agustos ayında 7.500 tl alıyordu şimdi 7.000 tl.
Yok artık Ziya diyip gidiyorum ben.
Boşuna kendinizi yıpratmayın şu mesajdan sonra diyorum ki ondan bi cacık olmaz.araba kullanmayı bilmiyor. Evi bile napcaz diyo. sadece teknolojik aletlerle kafayı bozmuş senede iki kere akıllı bileklik alıyo yeni modeli çıkmış diye. yok ona kılıf alıyo 4 5 tane orjinal sanıp bir de kazıklandı.
Zamanında siz de calissaydiniz,eve katkı yapsaydiniz belki olurdu. Başkasının kazandığı paraya bir kuruş katmadan, hiç çalışıp,milletin ağız kokusunu çekmeden evde 'elli bin olurdu kenarda' demek ne kadar kolay. Elli bin, sıradan bir asgari ücretlinin durmaksızın çalışıp bir kuruş harcamadan kenara koysa bile dolu dolu iki senede anca birikeceği bir miktar. 3 yıllık evlilikte kenarda yok diye eşin küçümsenecegi bir rakam değil ki.memur 7bin alıyor şu an ev alalım demiyorum ama insanın bir 50 bin lirası da olmaz mı kenarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?