kafasız kocam

uzman çavuş benden fazla dil biliyor haa.hemennn diplomalarımı çöpee atmaya gidiyorummm

Keşke sizde çalışsanız en azından boş vaktiniz çok olmaz ve bizleri aptal yerine koymazsınız . Zira yazdıklarınızda tutarlılık 0 . Konularla ilgili soru işaretlerini , tutarsızlıklarınızı soran arkadaşlarada cevap vermekten kaçınıyorsunuz .

memur 7bin alıyor şu an ev alalım demiyorum ama insanın bir 50 bin lirası da olmaz mı kenarda
Madem çok para istiyorsun gir bi işe çalış senin olsun kenarda 50bin liran. Şaka gibisiniz valla konuşmalarınız önceki konularınızla çelişiyor zaten. Para biriktiröek isteyen kadın her türlü biriktirir. Adam emek verip çalışıyor aldığı kıyafetlerinde lafını yapmayın ya

Hiç üşenmedim önceki konularınızı okudum sizin hala evli olmanız mucize gerçekten kocanız sizi hala boşamamış helal olsun size hamileyken boşanıcam demişsiniz sonra bana vurdu demişsiniz ve bir sürü para ile ilgili konularınız var. Sizin amacınız para kesinlikle madem birikim yapmak istiyorsunuz gidin bir yerde çalışın başkasının çalışıp kazandığı paraya bu şekilde karışamazsınız. Zaten söylediklerinizin hiç birininde doğru olduğunu düşünmüyorum. Arkadaşım yok diyede konu açmışsınız siz yalnızlıktan şizofrene bağramışsınız artık. Allah şifa versin.

Ay diğer konusuna baktım şaka gibi azıcık normal bir insan olsa bu yapılanları kaldırmaz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…