kafayı yemek üzereyim aldatıldım mı !!!

Çok geçmiş olsun, ameliyatlıyken yaşadığınız bu beklenmedik olay sizi çok üzmüştür tabi. Bazen hayattaki küçücük bir ayrıntı, aslında sizin hiç te sandığınız hayatı yaşamadığınızı ortaya çıkarır aniden...Dünya başınıza yıkılır, geçmişe döner her ufak ayrıntıyı yeniden, yeni bir gözle kurcalamaya başlarsınız... Bazen de siz o ufak bir ayrıntıya gereğinden fazla değer verip kendinizi-sizi sevenleri üzer, yanlış kararlar alırsınız...

Ben size burada şahsi fikrimi söyleyebilirim. Eşiniz iyi bir eş ve baba ise önceliğiniz evlatlarınızı sıcak bir aile ortamından mahrum etmeden buyutmek olmalı. Ben yaşadım, siz de yasamıssınız biliyorsunuz ayrılmıs anne babaların cocukları cok zarar göruyorlar. Eğer yüreğimnizden geçen buysa; son birkez eşinizle konuşup, yumuşak bir ses tonuyla güzelce yukarıda anlattıklarınızı ona da hatırlatın. Ne kadar zor günlerden beraberce geçtiğinizi, yavrularınızı mutlu sıcak bir yuvadan mahrum etmemeniz gerektiğini söyleyin. Yuva yıkmanın bugunlerde çok kolay oldugunu, sizin sağduyulu, doğru davranarak bugünleri geride bırakacağınızı ve çocuklarınızın babası olarak başka erkekler gıbı basıt hatalar yapmayacagına, ailesini herseyın uzerınde tutacagına güvendiğinizi söyleyin. Bu eşınıze de bu konuda sorumluluk yukleyecektır...
Konuyu tekrar açmanız, elinizde daha fazla kanıt yokken olayı sureklı konusup tartısmanız bır muddet sonra sızı haksız duruma dusurur. Yüzgöz olmanıza neden olabılır...
Benim şahsi fikrim sahit oldugunuz olay, ıkısınde de ardnıyet olmasa dahı bastan sona yanlıs. Bu nedenle akrabanız olmayan (anne, kardes, esınızın annesı, karsı vb) hıcbır kadını bu sekılde (hele hele sız hastayken, elden ayaktan kesılmısken hele eve sokmayın.) Araya mesafe koyup arkadasınızı evden acılen uzaklastırın, yoksa duygularınıza yenık duser ve hata yaparsınız. Eşinize, yuvanıza sahip çıkın, elinizden gelen gayreti gösterin...

Bana itici gelen ne oldu biliyor musunuz ?

7 yıldır iyi kötü birşey paylaştığın arkadaşından "kadın" " bayan" diye bahsetmen.

O zaman kocandan da " adam" diye bahsetsene baktığın vakit eğer doğru gördünse elini kadının beline yada sırtına koyan o.

Benim düşüncem, eğer yanlış birşey yapmış olsalar, panikle pozisyon değiştirirlerdi ki öyle birşey olmamış. Belki duygu durumunuz yüzünden de böyle hislere kapılmış olabilirsiniz.

Ha ben arkadaşımla eşimi mutfakta öyle yaptıklarını zannetsem belki daha beter tepki veririm. Ama evde eşim varsa yardımcı olarak arkadaşımın işi ne. Arkadaşım varsa eşimin mutfakta ne işi var... Dünyada en güvendiğim insanlar olsa bile böyle şüphelere kapılıp hiç yoktan huzursuz olacağıma evde eşim varken kimseyi çağırmam daha iyi. Huzursuzluk boyutunu geçtim eğer öyle bir durum yoksa boşuna insanların günahını da alıyorsunuz. Ne gereği vardı şimdi?

Eşin kadının sırtına neden dokunuyor ki? Üstelik size yardım etmesi için çağırmışsınız eşinizin mutfağa girmemesi lazımdı yani bunu eşinizin düşünmesi lazımdı. Birşeylerden anlıyorsa da, arkadaşınızı hiç çağırmamanız lazımdı. Kafa dengim değil, sadece ailesini çok seviyorum sözünüzle de üzgünüm ama bayanı kullanmış oluyorsunuz.

Sizin sandığınız gibi birşey olsaydı geldiğiniz anda paniklerdi ikisi de, ki yine de eşinizin bayanın sırtına dokunma hakkını vermez bu, yanlış bir davranış.

Son düzenleme:

Allah şifa versin öncelikle...eşinizin daha önce başka kadınlara karşı olan tavırlarını göz önünde bulunudurarak takip edin bence...

sonuçta emin değilsen inkar etmesi kaçınılmazdı, doğru ya da değil kabul etmemiş..
şimdi için içini yiyor acaba diye.bu durumda keşke emin olana kadar izleseydin zamana yaymadan.
şimdi üstünde durma olayın normal devam et. aklında yoksa bile aklına sokma. varsa da böyle bir şey huylandırma... unutmuş gibi yaparak izle bakalım.

Son düzenleme:

benim her zaman aklıma gelen başıma gelmiştir yani içimden gelen ses doğru söyler..eşin,arkadaşınla senden daha çok arkadaş:))

2 gün önce ameliyat oldum, bu gün ev işlerine yardım etmek için dul bi arkadaşım geldi yardıma

arkadaşımla çok samimiyiz aslında arkadaşım çok saf birazda çatlak kendi kararlarını bile veremiyen bi kadın arkadaşım diyorum ama, aslında annesinin hatırına arkadaşlık yapıyorum.

aradım kız hani gelicektin gelde yardımın dokunsun dedim tamam geliyorum hemen dedi.

öncelikle arkadaşınızdan(bi cümlede arkadaşım diyosunuz diğerinde ailesinin hatırına yazmışsınız,ilginç yani neyse)bahsederken neden başına illa bişey eklemek zorunda hissettiniz kendinizi anlamadım???yani dul yazmasaydınız biz farklı yorum yapıcaktıkta dul yazınca farklı yorummu yapıcaz???

işinize gelince dul,saf,çatlak,kendi kararını veremeyen biri ama işinize gelincede evinizin işini yaptırıcağınız becerikli biri öylemi??

burdaki aldatma-aldatmama olayından çok sizin insanlara bakış açınız beni rahatsız etti.belirtmek istedim...

eşim gelmek üzere bu gün daha yazamam gece yada yarın yazarım
hepinizin düşüncelerine saygı duyuyorum
yazdıklarımın bazıları çok karışık olmuş ben bile okuduğumda ne yazmışım dediğim yazılar oldu
fakat şu an gerçekten normal değilim ki yazdıklarım normal olsun

arkadaşımın annesi geldi bu günde mutfağımı topladı sağolsun bende çorba yaptım
kafam dahada bulandı beynimde sorular dönüp duruyo

gece yarısı pc yi eline alıp internete girmene eşin nasıl müsade ediyor ki kardeşim :)

O zaman önceliklerinizi belirleyin. Ev işi mi içinin rahat olması mı... Ayrıca hoşlanmadıığınız insanlara evinizin işini yaptırmanız biraz abes değil mi?

Valla arkadaşım ben senin kadar sakin yazabilsem çok şey yazardım.

Allah böyle kafaları benden uzak tutsun.

Mesajım , zxshermine yazılmıştır. Kimsenin atlamasına zıplamasına gerek yok.

Son düzenleme:
Amelıyat ne amelıyatı, yenı dogummu yaptın sezaryanla?
eger oyleyse logusalıktan kaynaklanıyor olayları boyle buyutmen bıde annenın yasadıkları bılınc altında yerlesmıs ondanda boyle bır guvensızlık yasıyo olabılırsın.
ama merak ettım bırsey var esın normalde ınsanlara yakın bırısımıdır sevgı dolumudur sırtına el koyacak kadar?
eger normalde bole bırısı ıse dert etmene gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…