- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.860
- 298
malesef hayata yenik başlayanlardanım ben daha annemin karnındayken babam annemi aldatmış ve ben doğduktan hemen sonra ayrılmışlar
babamdan nefret ederek büyüdüm bir yanım ezik kaldı hep
annemle aynı kaderimi yaşıcam yoksa bende
susmak susmayı başarabilmek gerçekten çok zor heleki böyle bi durumda
galatasaray06;32627006 [COLOR="#000000" .!.:ben bu yaşanılanın geçmiş ve narkozun etkisiyle büyütmüş olduğunuzu düşünüyorum..
yani neticede anlık bir olay gördünüz ocaktaki tavayı kadının elinden kaynamadan almak için sırtına vurarak ya da dokunarak uyarmış eşiniz..
huraaa deyip almamış gayri ihtiyari bir refleksle..
lütfen herşeyin altında art niyet aramayalım arkadaşlar ya...
konu sahibi arkadaşımız elbette 15 senelik esinin neler yapabileceğini az çok bilir...ben eşinin ve arkadaşının masumiyetine inanıyorum şahsen ...
benim başıma aynısı gelmiş olsa şüphelenmem az çok tanıyorum eşimi salak değil bir kadına benimle aynı ortamda alaka gösterecek kadar..
Merhaba galatasaray06 ;
sizin mesajınızı alıntılama nedenim karşı taraf tamamen masum ve iyi niyetli olsa dahi son aşamada anlatılanlara dayanarak bu cümlenin kurulabilmesinin dahi çok üzücü olduğunu anlatmaktı.
Karşı taraf kendiliğinden maharetlerini sergilemek için hasta arkadaşının evine çat kapı gitmemiş. Emrivaki yapılarak çağırılmış. Ancak varılan sonuç , gelinen noktada suçlu ve evden uzaklaştırılması gereken kadın durumuna düşmüş. Bu yüzden o kadın adına üzüldüm.
size de ayrıca katılıyorum
konu sahibi arkadaşım tekrar söylüyorum bu olayı şüpheye çevirip huzurunu kaçırma sanada eşinede yazık ...[/COLOR]
Şuanda evi terkedek bir durumun yok. Sakin ol. Bir daha da konuyu acma, sessizlik insanı ezer unutma. Eğer bir halt yiyorsa sen sessiz kaldıkca hata yapacaktır.
Anası olmayanın babası olmaz. Bunu sizler benden daha iyi bilirsiniz. Ayrıca sen nereye gidiyorsun bu haltı yiyen defolsun, alırsın nafakanı oturursun aşağı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?