Ondan nefret ediyorum. Bu kadar kötü olduğunu bilmiyordumÇok mu arıyorsunuz bu tipleri ?
Keske o zaman bıraksaydım. O aldatma olayını Bİle senin hatalarından dolayı oldu demistişimdi zamanda geri gidin. sizin aldattığını öğrendiği gün ondan ayrılın, affetmeyin. doğal olarak sonrasında bunları hiç yaşamamış olursunuz.
O beni engellemis. Beni suçlayıp üstüne beni engelledi. Nefret ediyorum ondanOlur olur böyle takıklardan o isteyene kadar kurtuluş yok ne kadar engellesen de o sana bir şekilde gene mesaj atar arar
Tamam işteO beni engellemis. Beni suçlayıp üstüne beni engelledi. Nefret ediyorum ondan
Evet haklısınız. Ona cevap vermekte hata yaptım. Bir daha o hataya düşmicem. Geri engelledim ben de. Umudum yok. Onla asla barısmam ben. Barışacak olsam bi ay sürdürmezdim ayrılığı. Yaptıkları cok zoruma gidiyor. YediremiyorumTamam işte
Siniri geçer gibi olunca arar
Sende karşılık verirsin
Sonra bu gene kendi kendine kriz geçirir sana sayar da sayar,suçlar gene postalar
Sende yine yas tutarsın psikolojimi bozdu diye
Hiç peşimi bırakmıyor falan de me sen veriyorsun bu haddi ona umudun var
Adam yerine koyma bak yapabiliyor mu
Zoruna gitmesinEvet haklısınız. Ona cevap vermekte hata yaptım. Bir daha o hataya düşmicem. Geri engelledim ben de. Umudum yok. Onla asla barısmam ben. Barışacak olsam bi ay sürdürmezdim ayrılığı. Yaptıkları cok zoruma gidiyor. Yediremiyorum
Biliyorum anormal bir insan. Benim de psikolojimi alt üst etti. Ama Allah ya bir sekilde bittiZoruna gitmesin
Onun Sağlıklı düşünemeyen bir hasta olduğunu düşün ve yaptıklarını buna göre değerlendir
Senlik bişey yok adam anormal
Bir hata yaptım affetim. Pişmanım affettiğime. Allah’a havale ettimKonu acmana bile degmez...
Kaldi ki sevgililikte bu aldatma olaylarini nasil sindiriyorsunuz?bunu burda cok okuyorum...sevgiliyken aldatmis barisilmis...amaciniz duzgun birini bulmak degil mi gelecek adina? Niye affediliyor bunlar?
Haklısınız. Sadece sindiremiyorum yapılanları. Allah’ından bulsunŞükret başına musallat olmamış engellemiş. Lise mezunu, aldatmış ve psikopat, aile de cabası daha ne olsun. O kendini belletmiş zaten en başından onu sorgulayacağına kendi seçimlerini sorgula daha mantıklı ve faydalı olur senin için.
Daha neler göreceksin. Tecrübe kabul et fazla kafa yorma dersini alıp yoluna devam et.Haklısınız. Sadece sindiremiyorum yapılanları. Allah’ından bulsun
Bir daha muhattap olmıcam. Kinimi kustum o dA hataymış onu anladım. Artık onu Bİle yapmam . Emindi kendinden ulasmaz artk zaten de. Allah herkesi böylesinden korusunAsla cevap vermeyin mesajlarına, bir iki yazar cevap vermedikçe vazgeçer yazmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?