Cok teşekkür ederim . Aynı yerde değiliz sükür ki. Her yerden engelledim. Hesaplarımı da kapatacam. Ben de büyük bir iyiliğm olmus ki ayrıldık diyorum. Allah büyük dua edin benim icin lütfenKız kime ne iyilik ettin, kime ne hayır yaptın da Allah kurtardı seni bu dengesizden. Sen istesen tamamen kendini ulaşılmaz yaparsın. Hattını değiştir. Sosyal medya hesaplarını kapat bir süre. Tabi aynı yerde değilseniz. Bela bu ya.
Öyle yapacam. Yaptıklarını nefretimi kustum ona. İftira atıyormuşumDaha neler göreceksin. Tecrübe kabul et fazla kafa yorma dersini alıp yoluna devam et.
1 ayda 8. konunuz bu.merhaba arkadaşlar. Daha önce de konu Açtım. Delirme derecesine geldim. 3 yıllık sevgilim vardı. Sosyal medya hesaplarımda erkek olmasına hele ki sohbet etmeme asla izin vermeZdi ki benim de öyle davranışlarım yoktu. Ama o bi kız arkadaşı ile sohbet etti ben de sorun etmiştim. Kıza kendimi tanıttım ,vay sen misin kendini tanıtan biz kötü bisey mi konuştuk deyip beni engelledi , telefonda kriz gecirdi basını duvarlara vurmus sözde. Annesi ve kız kardeşi bunun üstüne arayıp bırak oğlumuzun pesini dediler. Rezil rüsva etti beni. O kızla hala takipte resmen onun icin beni engelledi sildi ailesini üstüme saldı. Geçmişte beni aldatmıstı da. Ama affettim sevdiğim icin. Ben memurum ailem o lise mezunu olduğu ve işi olamadığı icin karsı çıktı evlenmemize. Bekledim hep bi umut is sahibi olur diye. Bu olayla ayrıldık yaklaşık 1 Ay oluyor. Bu süre zarfında sürekli ulasmaya calıstı bana. Ama beni sucladı. Üstüne o kız icin bana küfür etti. Ne yapmıs ki niye sileyim ki onu dedi utanmadan. Telefonlarını açmadığım icin abime yazmıs elimde fotoğraflar var diyeöyle bisey olmamasına ragmen beni rezil etti abime. Her yerden engellemiştim ben onu. Fake bir hesaptan ulaşıp yazmıs bana. Bir de duygusal konusmus acı cekiyorum diye. Ben de geçmişte yaptığı hataların hepsini sıraladım abime rezil ettiğini söyledim. Yine yazmıs kriz gecirdim beni mahvettin demis. Hızımı alamadım her yerden yAzdım çünkü aileme rezil etmişti. Bir de utanmadan bana sen bana cinnet geçirttin artık hayatımda yoksun bunu kafana sok demis. Utanmadan bir de o yazıyor bunu bana. Bunları yazıp engelledi beni. Aileme rezil olduğumla kaldım. Resmen psikolojimle oynuyor. Cıldırmak üzereyim. Bir insan nasıl kendi hatalarına bu kadar kör olur nasıl bu kadar kötü olabilir. Sucum günahım yokken o beni aileme rezil edip gitti. Nasıl kurtulacam bu hırstan bu psikolojiden uzun oldu kusura bakmayın
hesaplarımda erkek olmasına hele ki sohbet etmeme asla izin vermeZdi
telefonda kriz gecirdi basını duvarlara vurmus
ailesini üstüme saldı
Geçmişte beni aldatmıstı
arayıp bırak oğlumuzun pesini dediler
Konu sahibi afedersin ama senin akli dengen yerinde mi ? Bu çocuk ve ailesi ruh hastası farkında değil misin? Benim farkettiğimi sen farkedemiyor musun? Canını pazardan mı aldın sen? Böyle adamlarla evlenenler kendisini ana haber bültenlerinde buluyor. Bir kendine gel, kurtulduğun için de 2 rekat şükür namazı kıl. (Bu kısım dini yorum değil, bir deyiş, kiblemeyiniz) Gerekiyorsa ev adresine kadar da değiştir bu manyak ulaşamasın.o kız icin bana küfür etti.
Barışmak istedi ben barışmadım. Eğer barışma gibi bir niyetim olsaydı bunu çoktan yapardım. Bu yapılanları sindirememek benim yazdıklarımBen sorununuzu anlayamadım. Boktan hallice bir canlı ile berbat bir ilişki yaşayıp ayrılmışsınız. Kilit nokta bu. Ayrılmış ve hatta kurtulmuşsunuz. Ee sorun ne? Adam peşinizi bırakmasa, kötülüklere devam etse bir sorun var diyeceğim ama bitmiş gitmiş işte. Buradan bakınca adam yeniden sevgili olalım dese kabul edecek gibi duruyorsunuz. Böyle rezil tipleri sevip, aldatılmaya göz yumup sonra adam kötü diyorsunuz ya ben ona şaşıyorum.
Haklısınız. Geçmişte cok hata yaptım. Ama artık yapmam aynı hataları. Ona cevap verip suçlamak dahi sorun onu anladım artıkKonu sahibi afedersin ama senin akli dengen yerinde mi ? Bu çocuk ve ailesi ruh hastası farkında değil misin? Benim farkettiğimi sen farkedemiyor musun? Canını pazardan mı aldın sen? Böyle adamlarla evlenenler kendisini ana haber bültenlerinde buluyor. Bir kendine gel, kurtulduğun için de 2 rekat şükür namazı kıl. (Bu kısım dini yorum değil, bir deyiş, kiblemeyiniz) Gerekiyorsa ev adresine kadar da değiştir bu manyak ulaşamasın.
Haklısınız. Öyle yaptım ben de engelledim. Engellemiştim sırf kinimi kusmak için açıp saydırdım. Ama artık onu dA yapmamSizin psikolojik destek almanız şart. Adam sürekli engelleyip istediği zaman da engeli kaldırıp size ulaşabiliyor. Asıl siz engelleyin, ailenizden de kimse muhatap almasın.
Biraz dik durun. Aynı konuyu sürekli açıyorsunuz.
Asla suçlamak icin bile cevap vermicemne diye boyle saçmalıklarla uğraşıyorsun anlamıyorum doğrusu.. konuşma asla ararsan yazarsan savcılığa verırım de kapat gıtsın
Evet muhattap oldukça ben kötü oluyorum. Öldüm dese artık cevap alamaz benden"No contact policy" diye bir laf vardir. Sosyal medyanizi kapatan veya değiştirin. Telefon numaranızı değiştirin. Ne siz onu stalklayin nede onun size ulaşmasına müsaade edin. Zamanında affettiginizi affedin. Böyle dengesiz bir insanla ne kadar muhatap olsanız o kadar zararli çıkarsınız
Evet muhattap oldukça ben kötü oluyorum. Öldüm dese artık cevap alamaz benden
Seni sevmeyen ölsün zaten
Asla bir daha muhattap olmıcam. Benim hatam da büyükAsla cevap vermeyin mesajlarına, bir iki yazar cevap vermedikçe vazgeçer yazmaktan
canım zaman kurtaracak yapılanı unutmayacaksın elbette ama inan zamanla sana önemsiz gelecek sıkma canını Allah büyük dua et ve sabretmerhaba arkadaşlar. Daha önce de konu Açtım. Delirme derecesine geldim. 3 yıllık sevgilim vardı. Sosyal medya hesaplarımda erkek olmasına hele ki sohbet etmeme asla izin vermeZdi ki benim de öyle davranışlarım yoktu. Ama o bi kız arkadaşı ile sohbet etti ben de sorun etmiştim. Kıza kendimi tanıttım ,vay sen misin kendini tanıtan biz kötü bisey mi konuştuk deyip beni engelledi , telefonda kriz gecirdi basını duvarlara vurmus sözde. Annesi ve kız kardeşi bunun üstüne arayıp bırak oğlumuzun pesini dediler. Rezil rüsva etti beni. O kızla hala takipte resmen onun icin beni engelledi sildi ailesini üstüme saldı. Geçmişte beni aldatmıstı da. Ama affettim sevdiğim icin. Ben memurum ailem o lise mezunu olduğu ve işi olamadığı icin karsı çıktı evlenmemize. Bekledim hep bi umut is sahibi olur diye. Bu olayla ayrıldık yaklaşık 1 Ay oluyor. Bu süre zarfında sürekli ulasmaya calıstı bana. Ama beni sucladı. Üstüne o kız icin bana küfür etti. Ne yapmıs ki niye sileyim ki onu dedi utanmadan. Telefonlarını açmadığım icin abime yazmıs elimde fotoğraflar var diyeöyle bisey olmamasına ragmen beni rezil etti abime. Her yerden engellemiştim ben onu. Fake bir hesaptan ulaşıp yazmıs bana. Bir de duygusal konusmus acı cekiyorum diye. Ben de geçmişte yaptığı hataların hepsini sıraladım abime rezil ettiğini söyledim. Yine yazmıs kriz gecirdim beni mahvettin demis. Hızımı alamadım her yerden yAzdım çünkü aileme rezil etmişti. Bir de utanmadan bana sen bana cinnet geçirttin artık hayatımda yoksun bunu kafana sok demis. Utanmadan bir de o yazıyor bunu bana. Bunları yazıp engelledi beni. Aileme rezil olduğumla kaldım. Resmen psikolojimle oynuyor. Cıldırmak üzereyim. Bir insan nasıl kendi hatalarına bu kadar kör olur nasıl bu kadar kötü olabilir. Sucum günahım yokken o beni aileme rezil edip gitti. Nasıl kurtulacam bu hırstan bu psikolojiden uzun oldu kusura bakmayın
Dua ediyorum. Geceleri düsünceler uyandırıyor resmen beni. Sıkıntıdan uyuyamıyorumcanım zaman kurtaracak yapılanı unutmayacaksın elbette ama inan zamanla sana önemsiz gelecek sıkma canını Allah büyük dua et ve sabret
Haklısınız. Hatanın en büyüğü bende. Hep hatalarını görmezden geldim. Keske bu kadar taviz vermeseydimHata sizde. Böyle adamsıları insan yerine koyuyorsunuz sonra ağlıyorsunuz.
Kurtulduğuna şükret. Bir daha ne kendi sınırlarına müdahale ettir ne de başkasının sınırlarına müdahale et. Adam aldatıyorsa sen ağzınla kuş tutsan yine aldatacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?