Kafayı yicem ben böyle. Bir insan bu kadar kötü olabilir mi?

Cok teşekkür ederim . Aynı yerde değiliz sükür ki. Her yerden engelledim. Hesaplarımı da kapatacam. Ben de büyük bir iyiliğm olmus ki ayrıldık diyorum. Allah büyük dua edin benim icin lütfen

"No contact policy" diye bir laf vardir. Sosyal medyanizi kapatan veya değiştirin. Telefon numaranızı değiştirin. Ne siz onu stalklayin nede onun size ulaşmasına müsaade edin. Zamanında affettiginizi affedin. Böyle dengesiz bir insanla ne kadar muhatap olsanız o kadar zararli çıkarsınız

ne diye boyle saçmalıklarla uğraşıyorsun anlamıyorum doğrusu.. konuşma asla ararsan yazarsan savcılığa verırım de kapat gıtsın

1 ayda 8. konunuz bu.

Sizde takıntı sorunu olabilir. Bir psikoloğa gitseniz iyi olur.

Ben sorununuzu anlayamadım. Boktan hallice bir canlı ile berbat bir ilişki yaşayıp ayrılmışsınız. Kilit nokta bu. Ayrılmış ve hatta kurtulmuşsunuz. Ee sorun ne? Adam peşinizi bırakmasa, kötülüklere devam etse bir sorun var diyeceğim ama bitmiş gitmiş işte. Buradan bakınca adam yeniden sevgili olalım dese kabul edecek gibi duruyorsunuz. Böyle rezil tipleri sevip, aldatılmaya göz yumup sonra adam kötü diyorsunuz ya ben ona şaşıyorum.

Sizin psikolojik destek almanız şart. Adam sürekli engelleyip istediği zaman da engeli kaldırıp size ulaşabiliyor. Asıl siz engelleyin, ailenizden de kimse muhatap almasın.

Biraz dik durun. Aynı konuyu sürekli açıyorsunuz.

hesaplarımda erkek olmasına hele ki sohbet etmeme asla izin vermeZdi

telefonda kriz gecirdi basını duvarlara vurmus

ailesini üstüme saldı

Geçmişte beni aldatmıstı

arayıp bırak oğlumuzun pesini dediler

o kız icin bana küfür etti.
Konu sahibi afedersin ama senin akli dengen yerinde mi ? Bu çocuk ve ailesi ruh hastası farkında değil misin? Benim farkettiğimi sen farkedemiyor musun? Canını pazardan mı aldın sen? Böyle adamlarla evlenenler kendisini ana haber bültenlerinde buluyor. Bir kendine gel, kurtulduğun için de 2 rekat şükür namazı kıl. (Bu kısım dini yorum değil, bir deyiş, kiblemeyiniz) Gerekiyorsa ev adresine kadar da değiştir bu manyak ulaşamasın.

Barışmak istedi ben barışmadım. Eğer barışma gibi bir niyetim olsaydı bunu çoktan yapardım. Bu yapılanları sindirememek benim yazdıklarım

Haklısınız. Geçmişte cok hata yaptım. Ama artık yapmam aynı hataları. Ona cevap verip suçlamak dahi sorun onu anladım artık

Haklısınız. Öyle yaptım ben de engelledim. Engellemiştim sırf kinimi kusmak için açıp saydırdım. Ama artık onu dA yapmam

Evet muhattap oldukça ben kötü oluyorum. Öldüm dese artık cevap alamaz benden

canım zaman kurtaracak yapılanı unutmayacaksın elbette ama inan zamanla sana önemsiz gelecek sıkma canını Allah büyük dua et ve sabret

Hata sizde. Böyle adamsıları insan yerine koyuyorsunuz sonra ağlıyorsunuz.
Kurtulduğuna şükret. Bir daha ne kendi sınırlarına müdahale ettir ne de başkasının sınırlarına müdahale et. Adam aldatıyorsa sen ağzınla kuş tutsan yine aldatacak.

canım zaman kurtaracak yapılanı unutmayacaksın elbette ama inan zamanla sana önemsiz gelecek sıkma canını Allah büyük dua et ve sabret
Dua ediyorum. Geceleri düsünceler uyandırıyor resmen beni. Sıkıntıdan uyuyamıyorum

Haklısınız. Hatanın en büyüğü bende. Hep hatalarını görmezden geldim. Keske bu kadar taviz vermeseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…