- 29 Ekim 2018
- 1.252
- 1.692
- 53
hepimiz böyle hatalar yapıyoruz daha kötülerini bile içini ferah tut geçicek inanDua ediyorum. Geceleri düsünceler uyandırıyor resmen beni. Sıkıntıdan uyuyamıyorum
İnsallah. Sadece dua ediyorum. Onu dA havale ettimhepimiz böyle hatalar yapıyoruz daha kötülerini bile içini ferah tut geçicek inan
Bende de böyle bir manyak vardı aman diyim uzak durun... asla değişmez bu adam kendinize yazık edersiniz... öncelikle kafanızda bitirin İnan’ın gerisi çok kolay olacaktır...merhaba arkadaşlar. Daha önce de konu Açtım. Delirme derecesine geldim. 3 yıllık sevgilim vardı. Sosyal medya hesaplarımda erkek olmasına hele ki sohbet etmeme asla izin vermeZdi ki benim de öyle davranışlarım yoktu. Ama o bi kız arkadaşı ile sohbet etti ben de sorun etmiştim. Kıza kendimi tanıttım ,vay sen misin kendini tanıtan biz kötü bisey mi konuştuk deyip beni engelledi , telefonda kriz gecirdi basını duvarlara vurmus sözde. Annesi ve kız kardeşi bunun üstüne arayıp bırak oğlumuzun pesini dediler. Rezil rüsva etti beni. O kızla hala takipte resmen onun icin beni engelledi sildi ailesini üstüme saldı. Geçmişte beni aldatmıstı da. Ama affettim sevdiğim icin. Ben memurum ailem o lise mezunu olduğu ve işi olamadığı icin karsı çıktı evlenmemize. Bekledim hep bi umut is sahibi olur diye. Bu olayla ayrıldık yaklaşık 1 Ay oluyor. Bu süre zarfında sürekli ulasmaya calıstı bana. Ama beni sucladı. Üstüne o kız icin bana küfür etti. Ne yapmıs ki niye sileyim ki onu dedi utanmadan. Telefonlarını açmadığım icin abime yazmıs elimde fotoğraflar var diyeöyle bisey olmamasına ragmen beni rezil etti abime. Her yerden engellemiştim ben onu. Fake bir hesaptan ulaşıp yazmıs bana. Bir de duygusal konusmus acı cekiyorum diye. Ben de geçmişte yaptığı hataların hepsini sıraladım abime rezil ettiğini söyledim. Yine yazmıs kriz gecirdim beni mahvettin demis. Hızımı alamadım her yerden yAzdım çünkü aileme rezil etmişti. Bir de utanmadan bana sen bana cinnet geçirttin artık hayatımda yoksun bunu kafana sok demis. Utanmadan bir de o yazıyor bunu bana. Bunları yazıp engelledi beni. Aileme rezil olduğumla kaldım. Resmen psikolojimle oynuyor. Cıldırmak üzereyim. Bir insan nasıl kendi hatalarına bu kadar kör olur nasıl bu kadar kötü olabilir. Sucum günahım yokken o beni aileme rezil edip gitti. Nasıl kurtulacam bu hırstan bu psikolojiden uzun oldu kusura bakmayın
Onu istemiyorum ama iste sürekli bakıyorum hesabınaBende de böyle bir manyak vardı aman diyim uzak durun... asla değişmez bu adam kendinize yazık edersiniz... öncelikle kafanızda bitirin İnan’ın gerisi çok kolay olacaktır...
Haklıısnız aslında. Cok sağolunşöyle düşün senin durumunda olan bir sürü insan var bir sürü yanlız değilsin unutma güçlü ol
Haklısınız. Cok hata yaptım. Ama bir kere sevdim. Bir daha sevemem evleneceğim kişi sevdiğim kişi olsun diye uğrastım. Ama boşuna uğraşmısımBu kafayla nasıl memur oldunuz
Nasıl okul bitti?
size bu kadar yasak koyan adam
Birileri ile birşeyler kırıştırmış ki sizin gözünüzü açmanızı engellemeye çalışmış
Adam dengesiz işsiz sorumsuz ve adamdan umutlusun adam senden iyi kısmet hayatında kul köle olsa da bulamaz tabii ki de sizi arayıp senin yüzünden diyecek
Şu yazdıklarınızı birde karşıdan koşulsuz başkasının gibi okuyun o zaman bile başka birşey yaşamadan yani detay öğrenmeden kaçmanız gerektiğini göreceksiniz
Haklısınız. Cok hata yaptım. Ama bir kere sevdim. Bir daha sevemem evleneceğim kişi sevdiğim kişi olsun diye uğrastım. Ama boşuna uğraşmısım
Geçmişte cok yalvardım ona. Ama sükür ki o evreyi atlattım. Asla yazmam asla ulasmam ona. Hele ki zerre kadar sucum yokken . Ben Allah’a havale ettim. Allah’ından bulsun.bence anlattıklarınız dan düşündüğüm kadarıyla
ben hayatında tek olacağım ki kimse gözünü açmasın
Benden başka kimseyi görme ki ben gidersem yalnızlıktan yalvar bana
Benim düşündüğüm doğru ise bu adam böyle sizi pıstırdı ise 6-7 ay ağlarsınız ama arkadaş çevreniz gelişmesi için spor aktiviteleri veya kurslara gidersen daha kolay toparlarsın şimdi gitmek istemeyebilirsin birkaç ay sonra ama uğraşacak birşey bul kendine
Evet şükrediyorum ama bi yaşanmışlık vardı. İster istemez üzülüyor insan. Ama gececek zamanla biliyorumEvlenmeden bunları yasayip gercek yuzunu gordugunuz icin sukretmeni gerektigini dusundum. Ya cok gec olsaydi hersey icin. Bence kurtuldugunuza sevinin. Isin psikolojisinide zamanla atarsiniz merak etmeyin daha cok yeni boyle hissetmeniz normal.
Yengem korkudan silmis mesajları abime korkudan soramıyorum dA.Savcılığa gidip şikayette bulunun, abinize attığı mesajlarla.
Hatanın büyüğü bende. Haklısınız aynen de öyle oldu. Şifreleri bendeyken bile biseyelr yapıyordu baska hesaplardanHata sizde. Böyle adamsıları insan yerine koyuyorsunuz sonra ağlıyorsunuz.
Kurtulduğuna şükret. Bir daha ne kendi sınırlarına müdahale ettir ne de başkasının sınırlarına müdahale et. Adam aldatıyorsa sen ağzınla kuş tutsan yine aldatacak.
Farkındayım psikolojimi bozduSürekli aynı konuyu açıp duruyorsunuz.Gündeminiz hiç değişmiyor sanırım.
Haklısınız çoğu seyi görmezden geldim. Ama sevdim aman o olsun dedim. Boşuna kürek çelmişim. Acımın ve bu sinirimin geçmesini bekliyorum sadecefarkında mısın? görüştüğün biri normal biri değil o yüzden çıldırma ve her şeyi bekle. ve yine farkında mısın bilmiyorum ama verilmiş sadakan varmış ya evlenseydin nolurdu acaba...nerden buluyorsunuz böyle anormalleri bilmiyorum. aslında psikopatlıklarını belli ediyor erkekler ama kadın milleti gerçekten gördüğü halde görmezden geliyor ve sonrası dayaklar hatta cinayetler
calismiyan bir adamin üstünefe aldatmis neyini beklediniz?! sizde pek akilli gelmediniz bana:)Ondan nefret ediyorum. Bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum
Haklıısnız ben akıllı sayılmam. Cok hata yaptım. Olmazdı oluru dA yoktu ama iste bende hatacalismiyan bir adamin üstünefe aldatmis neyini beklediniz?! sizde pek akilli gelmediniz bana:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?