Kafayı yicem ben böyle. Bir insan bu kadar kötü olabilir mi?

Bende de böyle bir manyak vardı aman diyim uzak durun... asla değişmez bu adam kendinize yazık edersiniz... öncelikle kafanızda bitirin İnan’ın gerisi çok kolay olacaktır...

şöyle düşün senin durumunda olan bir sürü insan var bir sürü yanlız değilsin unutma güçlü ol

Bu kafayla nasıl memur oldunuz
Nasıl okul bitti?
size bu kadar yasak koyan adam
Birileri ile birşeyler kırıştırmış ki sizin gözünüzü açmanızı engellemeye çalışmış
Adam dengesiz işsiz sorumsuz ve adamdan umutlusun adam senden iyi kısmet hayatında kul köle olsa da bulamaz tabii ki de sizi arayıp senin yüzünden diyecek
Şu yazdıklarınızı birde karşıdan koşulsuz başkasının gibi okuyun o zaman bile başka birşey yaşamadan yani detay öğrenmeden kaçmanız gerektiğini göreceksiniz

Haklısınız. Cok hata yaptım. Ama bir kere sevdim. Bir daha sevemem evleneceğim kişi sevdiğim kişi olsun diye uğrastım. Ama boşuna uğraşmısım

Evlenmeden bunları yasayip gercek yuzunu gordugunuz icin sukretmeni gerektigini dusundum. Ya cok gec olsaydi hersey icin. Bence kurtuldugunuza sevinin. Isin psikolojisinide zamanla atarsiniz merak etmeyin daha cok yeni boyle hissetmeniz normal.

Haklısınız. Cok hata yaptım. Ama bir kere sevdim. Bir daha sevemem evleneceğim kişi sevdiğim kişi olsun diye uğrastım. Ama boşuna uğraşmısım

bence anlattıklarınız dan düşündüğüm kadarıyla
ben hayatında tek olacağım ki kimse gözünü açmasın
Benden başka kimseyi görme ki ben gidersem yalnızlıktan yalvar bana
Benim düşündüğüm doğru ise bu adam böyle sizi pıstırdı ise 6-7 ay ağlarsınız ama arkadaş çevreniz gelişmesi için spor aktiviteleri veya kurslara gidersen daha kolay toparlarsın şimdi gitmek istemeyebilirsin birkaç ay sonra ama uğraşacak birşey bul kendine

Geçmişte cok yalvardım ona. Ama sükür ki o evreyi atlattım. Asla yazmam asla ulasmam ona. Hele ki zerre kadar sucum yokken . Ben Allah’a havale ettim. Allah’ından bulsun.

Evlenmeden bunları yasayip gercek yuzunu gordugunuz icin sukretmeni gerektigini dusundum. Ya cok gec olsaydi hersey icin. Bence kurtuldugunuza sevinin. Isin psikolojisinide zamanla atarsiniz merak etmeyin daha cok yeni boyle hissetmeniz normal.
Evet şükrediyorum ama bi yaşanmışlık vardı. İster istemez üzülüyor insan. Ama gececek zamanla biliyorum

Hatanın büyüğü bende. Haklısınız aynen de öyle oldu. Şifreleri bendeyken bile biseyelr yapıyordu baska hesaplardan

farkında mısın? görüştüğün biri normal biri değil o yüzden çıldırma ve her şeyi bekle. ve yine farkında mısın bilmiyorum ama verilmiş sadakan varmış ya evlenseydin nolurdu acaba...nerden buluyorsunuz böyle anormalleri bilmiyorum. aslında psikopatlıklarını belli ediyor erkekler ama kadın milleti gerçekten gördüğü halde görmezden geliyor ve sonrası dayaklar hatta cinayetler

Haklısınız çoğu seyi görmezden geldim. Ama sevdim aman o olsun dedim. Boşuna kürek çelmişim. Acımın ve bu sinirimin geçmesini bekliyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…