merhaba arkadaşlar. Daha önce de konu Açtım. Delirme derecesine geldim. 3 yıllık sevgilim vardı. Sosyal medya hesaplarımda erkek olmasına hele ki sohbet etmeme asla izin vermeZdi ki benim de öyle davranışlarım yoktu. Ama o bi kız arkadaşı ile sohbet etti ben de sorun etmiştim. Kıza kendimi tanıttım ,vay sen misin kendini tanıtan biz kötü bisey mi konuştuk deyip beni engelledi , telefonda kriz gecirdi basını duvarlara vurmus sözde. Annesi ve kız kardeşi bunun üstüne arayıp bırak oğlumuzun pesini dediler. Rezil rüsva etti beni. O kızla hala takipte resmen onun icin beni engelledi sildi ailesini üstüme saldı. Geçmişte beni aldatmıstı da. Ama affettim sevdiğim icin. Ben memurum ailem o lise mezunu olduğu ve işi olamadığı icin karsı çıktı evlenmemize. Bekledim hep bi umut is sahibi olur diye. Bu olayla ayrıldık yaklaşık 1 Ay oluyor. Bu süre zarfında sürekli ulasmaya calıstı bana. Ama beni sucladı. Üstüne o kız icin bana küfür etti. Ne yapmıs ki niye sileyim ki onu dedi utanmadan. Telefonlarını açmadığım icin abime yazmıs elimde fotoğraflar var diyeöyle bisey olmamasına ragmen beni rezil etti abime. Her yerden engellemiştim ben onu. Fake bir hesaptan ulaşıp yazmıs bana. Bir de duygusal konusmus acı cekiyorum diye. Ben de geçmişte yaptığı hataların hepsini sıraladım abime rezil ettiğini söyledim. Yine yazmıs kriz gecirdim beni mahvettin demis. Hızımı alamadım her yerden yAzdım çünkü aileme rezil etmişti. Bir de utanmadan bana sen bana cinnet geçirttin artık hayatımda yoksun bunu kafana sok demis. Utanmadan bir de o yazıyor bunu bana. Bunları yazıp engelledi beni. Aileme rezil olduğumla kaldım. Resmen psikolojimle oynuyor. Cıldırmak üzereyim. Bir insan nasıl kendi hatalarına bu kadar kör olur nasıl bu kadar kötü olabilir. Sucum günahım yokken o beni aileme rezil edip gitti. Nasıl kurtulacam bu hırstan bu psikolojiden uzun oldu kusura bakmayın
Barışmak istemiyorum onunla. Her seyde kendini haklı gören hala da beni suçlayan bi adamı istemiyorum. Bi kız icin beni engelleyen küfür eden şifrelerini değiştiren ben kıza sevgilisiyim diye kendimi tanıtınca da vay sen misin kendini tanıtan deyip küfrü basan sonrasında da ailesini üstüme salıp benim hatam günahım Yok diyen birini hayatımda artık istemiyorum. Bi de o engelliyor beni bitti diye. Ben ona iftira atıyormuşum daha cok sey yaşattı bana. İs arkadaşlarımla konuşmama Bİle sen orada kim bilir ne haltlar yiyorsun derdi. Kendisine gelince Arkadasi oluyor. Alışkanlık var o yüzden suan zorlanıyorum. Sindiremiyorum bu yaptıklarını baskası icin. Ama Allah büyük tasıyamayacım yük vermemistir. Gecer elbet. Aynen başkasını ssvemem baskası olmaz artık bu saatten sonrA diye düşünüyorum ben deseni o kadar ıyı anlıyorum ki... bı erkek arkadasım vardı esımle tanısmadan once... buna benzer seylerı yasadım. kıskanclıklarını 'yok ya o benı cok sevıyor gozunden bıle kıskanıyor' dıye yorumluyordum... :) benı suclamalarını da 'gercekten ben problemlı bı ınsanım'dıye onu sucsuz cıkartıyordum. :) olayın ıcınden hıc farkına varmıyordum. sonra bı gun nasıl oldu bılmıyorum dank ettı, kurtuldum. sımdı evlıyım donup bakıyorumda ıyı kı olmamıs... ben onunla evlenmezsem ölürüm dıyordum :) ne komik... hemen kurtul hemen... bı anda olmazsa hıc olmaz. ıstıbatını kes engelle gorusme. ondan haber alabılecegın herkesten uzak dur. sana barısman ıcın yol gostermeyecegım cunku eger Allah korusun evlenırsen cok pısman olursun bu kadar net konusuyorum cunku bunun ılerısınde sıddet de olabılır, ben yasadım... burdan konusması kolay tabıı yasayan sensın ama sen karar vermeden kımse yardım edemez. inşallah kurtulursun...
Barışmak istemiyorum onunla. Her seyde kendini haklı gören hala da beni suçlayan bi adamı istemiyorum. Bi kız icin beni engelleyen küfür eden şifrelerini değiştiren ben kıza sevgilisiyim diye kendimi tanıtınca da vay sen misin kendini tanıtan deyip küfrü basan sonrasında da ailesini üstüme salıp benim hatam günahım Yok diyen birini hayatımda artık istemiyorum. Bi de o engelliyor beni bitti diye. Ben ona iftira atıyormuşum daha cok sey yaşattı bana. İs arkadaşlarımla konuşmama Bİle sen orada kim bilir ne haltlar yiyorsun derdi. Kendisine gelince Arkadasi oluyor. Alışkanlık var o yüzden suan zorlanıyorum. Sindiremiyorum bu yaptıklarını baskası icin. Ama Allah büyük tasıyamayacım yük vermemistir. Gecer elbet. Aynen başkasını ssvemem baskası olmaz artık bu saatten sonrA diye düşünüyorum ben de
İnsallah öyle olur. Benimki de manyaktı. Her defasında her tartışmada her yerden engellerdi. Ben ağlardım o küfür eder daha çok Agla derdi. Utanmaz. Allah’ından bulsun. Ne güzel siz atlatmıssınız darısı basımainşallah hayırlısı olur hakkında. ben psikolojik tedavi bile görmüştüm o manyak o yuzunden... inan yarın bı gun evlendıgınde ıyı kı olmamıs dıye dua edeceksın. evet ınsan alıstıgı ıcın unutması zor oluyor. bende cok zorlanmıstım. benı hıc bı erkek arkadasımla hatta kızlarla dahıl gorusturmuyordu. alakamı kesmıstım. sonra ayrılınca arkadaslarımın yanına gıtmeye yuzum yoktu cunku onun yuzunden gorusmemek zorunda kalmıstım. suan dönüp baktıgımda kendıme kızıyorum. umarım kısa surede atlatır tekrar hayatına devam edersın..
Annem biliyordu zAten. Ayrıl diye ağlıyordu. İste ben yapamadım ta ki ailesi isin içine girinceye kadarBöyle insanlarla evlenilmezde , yuva da kurulmaz , iyi ki ayrılmışsın. Bir daha böyle biri görürseniz arkanıza bakmadan kaçın. Size güvenip , saygı duymuyor ise ne diye beklediniz ki bunca zaman ? Bırak allahından bulsun de önüne bak , ne üzülüp sıkılacaksın , anneni karşına alır pislik biri olduğundan bahsedersin. Sende konuyu kapat gitsin artık. Ayrıldığın için allaha şükretmen lazım.
Ailede çok önemli , partnerin ile iyi geçinebilmekte. Eğer ki sorun varsa 2 günde aşılamıyorsa , o evlilikten hayır gelmiyor , erkekler değişiyor evlenince ama iyi anlamda değil. Yani evlensen bu adam senin ağzını burnunu kanlar içinde bırakırdı , kv bozuntusu başında bık bıklardı. Şükret şükret , derin nefes al ve geçmişi unut. Tel . no değiştir hiçbir şekilde ulaşmasına izin verme , tahr,ik edici şeyler bile yazsa sana cevap verme , bir insanın sorularını yanıtsız bırakmak inan ki en büyük ceza.Annem biliyordu zAten. Ayrıl diye ağlıyordu. İste ben yapamadım ta ki ailesi isin içine girinceye kadar
Haklıısnız. Bir daha muhattap olmam zaten onunla. Kendisi de ulasmaz. O kadar laf saydıktan sonrA yüzü Yok buna. Ha yazarsa da cevap dahi vermem. Annesi oğlumdan ne istiyorsun diyordu. Oğlumu bitirdin diyor bir de. Yediği haltları da sözde söylüyormuş kadın da güvenmiyorsa niye senle diyormuş. Neden yaptın neden aldattın Yok tabi. Allah’larından bulsunlarAilede çok önemli , partnerin ile iyi geçinebilmekte. Eğer ki sorun varsa 2 günde aşılamıyorsa , o evlilikten hayır gelmiyor , erkekler değişiyor evlenince ama iyi anlamda değil. Yani evlensen bu adam senin ağzını burnunu kanlar içinde bırakırdı , kv bozuntusu başında bık bıklardı. Şükret şükret , derin nefes al ve geçmişi unut. Tel . no değiştir hiçbir şekilde ulaşmasına izin verme , tahr,ik edici şeyler bile yazsa sana cevap verme , bir insanın sorularını yanıtsız bırakmak inan ki en büyük ceza.
insanları iyiyken değil, kötüyken tanırsın...Zoruna gitmesin
Onun Sağlıklı düşünemeyen bir hasta olduğunu düşün ve yaptıklarını buna göre değerlendir
Senlik bişey yok adam anormal
Zaten fazlasıyla tanıdım. Cok kötü bir insan.insanları iyiyken değil, kötüyken tanırsın...
Evet ben evliyim ve boşanıyorumSiz de mi yasadınız
Her halti yiyip bunu duyurunca suçlu sen oluyorsun Türk toplumunun kadından beklediği gibi her şeye susup oturacaksinAllah yardımcınız olsun. Benim yaşadıklarım gibi miydi sizin de yasadığınız
Allah yardımcınız olsun. Kendinizi üzmeyin lütfen. Hayırlsı deyip geciyorum ben de siz de öyle yapın.Her halti yiyip bunu duyurunca suçlu sen oluyorsun Türk toplumunun kadından beklediği gibi her şeye susup oturacaksin
Ben de öyle düşünüyorum. O kıza karsı duygusal anlamda biseyler hissediyor. Yoksa bu kadar uzatmazdı bana değer vermiyor. . Suan bunlArı sindiremiyorum. Gececek elbet. Asla yazmam ulasmam ona. Onun dA ulaşmasını engellicem. Zaten o engellemş beniAnlattiklarinizdan cikardigim ancak sizin henuz goremediginiz yada gorup dile getiremediginiz bir gercek varsa o da konustugu kiz arkadasina sizden cok daha fazla deger veriyor belki de ona karsi yogun ilgi duyuyor olmasi. Bu duygusal aldatmadan kaynakli vicdan duygusunu da sizi suçlayarak bastirmaya çalışiyor. Ona en guzel ders, tek kelime etmeden sessizce hayatindan cekip gitmek, size ulasabilecegi tüm kapilari ona sonsuza dek kapatmak, kendinizi nefret duygusundan arindirdiktan sonra da zamani gelince yeni sevgilinizle bir selam çakmak olur. Yani özetle ne bir veda ne hararet.. ama illaki sukunet gerek :)
Bazı şeyleri sindiremiyorum geçer de nasıl geçerAnlattiklarinizdan cikardigim ancak sizin henuz goremediginiz yada gorup dile getiremediginiz bir gercek varsa o da konustugu kiz arkadasina sizden cok daha fazla deger veriyor belki de ona karsi yogun ilgi duyuyor olmasi. Bu duygusal aldatmadan kaynakli vicdan duygusunu da sizi suçlayarak bastirmaya çalışiyor. Ona en guzel ders, tek kelime etmeden sessizce hayatindan cekip gitmek, size ulasabilecegi tüm kapilari ona sonsuza dek kapatmak, kendinizi nefret duygusundan arindirdiktan sonra da zamani gelince yeni sevgilinizle bir selam çakmak olur. Yani özetle ne bir veda ne hararet.. ama illaki sukunet gerek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?