Kafayı yicem

Svtsvtsvt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2018
366
282
103
Konuyu tekrar düzgün bi şekilde yazıyorum çünkü herkes yanlış anladı. Benim sevgilim var 25 yaşında 3 yılık ilişkimiz var bende 20 yaşındayım ilk başlarda sorunsuz giden ilişkimiz sonralarda berbat oldu. Ben sevgilimi aldattım çok pişmanım içim yanıyor.Sevgilim de affeti iliskimize devam ettik hersey gayet güzel gidiyordu.Bi gün bi kızla konuşmalarını yakaladım. 3 4 gün samimi şekilde konuşmuşlar. Kız üniversiteye gidiyor sevgilim servisçi ama servisi kendisi yapmıyor hesapları kendisi yapıyor.Herneyse ara sıra kontrole gittiğinde tanışmışlar. Bunlar 3 gün konuşmuş o gece sevgilim geldi yanıma kız mesaj attı neden yazmıyorsun diye.Sevgilimde bana dedi ki borcu vardı babasının bana kahvaltı ısmarlasın diye konuştum dedi bu bi yalan kızla birlikte plan kurmuşlar. Kız sonradan itiraf etti kıza demiş böle böle söle diye .Onun dışında da bi sürü sorunlarımız var. Babam istemiyor diye sürekli aileme laf soluyor bıktım sizden diye bu da beni çok üzüyor.Ayri bi konu da bana aldığı bi seyden dolayı eve icra geldi adres yanlıştı onun evine gitcegine benim evime geldi . Kardeşim bunu gördü . Gel zaman git zaman 10 gün sonra bunla buluşmaya gitim kardeşim ağladı. Eve geri döndük. Sonra zaman geçti.Kardesin değişik dedi ailen değişik dedi icradan ne anlasın küçük çocuk korktu bunda ne var dedim.Onun dışında aileme dediğim gibi sürekli laf soluyor bu durum canımı sıkıyor benim ailem seni istiyor bla bla..Onun dışında her kavgamızda aldatıgımı yüzüme vuruyor kendi de aldattı sende yaptın diyor..Birlikte olduk bu yüzden üzülüyorum ve sevdiğim için de üzülüyorum 3 senem geçti bu yüzden fikir almak istedim.

Son düzenleme:
Sizin aldatmaniz ne boyutta ?
En son da yazmissiniz. Yani iş duygusal boyutu da geçmiş . Birbirinize daha fazla sayginizi yitirmeden ayrilmaniz daha iyi bence.

Keşke nokta ve virgülle tanışsaydınız da yazdıklarınız okunabilir olsaydı.

Sakın ayrılmayın zira tencere kapaksınız. Ayrılıp da başkalarının canını yakmayın.

O değil de servisçilik yapıyor ve ailesi servis parasını ödemedi diye bir kıza mı asılıyor? Yani en fazla liseli ve reşit olmayan bir kıza öyle mi?

Yani ne desem bilemedim ki ikiniz de birbirinizden betersiniz.

Ayrıca ilişkiye girdiysen zorla değil ya yaptığın şeyin arkasında durup korkmayacaksin. Madem korkuyorsun yapmayacaksın.

Noktalama yok doğru düzgün cümle kurmak yok. Ama aldatma var, her türlü şey var. Cahillik diz boyu. Oldu bitti artık, ilişki yaşadım diye ayrilmamazlik ediyorsun, baştan bu zihniyette isen yapmayacaktin iyi düşünecektin. Ayrıl git boşver. Yaşın kaç acaba, lise ve üniversite çağında isen otur ders çalış, değilsen de işe gir kafanı bir şey üretmeye harca. Doğru düzgün ilişkiler kurun insanlarla. Bu ne ya.

Sizin aldatmaniz ne boyutta ?
En son da yazmissiniz. Yani iş duygusal boyutu da geçmiş . Birbirinize daha fazla sayginizi yitirmeden ayrilmaniz daha iyi bence.
Sadece bakışma konuşma yok çok pişmanım bide bi restoran da çalışıyordum sıra beklerken yanında duruyordum yakın durmak icin..eli elime değdi yanlışlıkla yada ben bilerek değdirdim ama anlatırken iğreniyorum kendimden emin olun içimdeki acı boyutunu anlatamam ama zamanı geri alamıyorum

Bacım saygı bitmiş siz daha zorluyo musunuz? Bu şekilde yürümez sevgisiz bile olur ama saygısız imkansız.

İcra sizin eve nasıl yanlışlıkla geliyor , sevgiliniz küçük bir kızımı ayartmaya çalışıyor , aldatıp küfürler edip nasıl yüzyüze bakabiliyorsunuz ve son olarak yaş 17 falanmı

O kadar üzgünüm hızlı hızlı yazmaktan unuttum üniversiteye gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…