Sadece bakışma konuşma yok çok pişmanım bide bi restoran da çalışıyordum sıra beklerken yanında duruyordum yakın durmak icin..eli elime değdi yanlışlıkla yada ben bilerek değdirdim ama anlatırken iğreniyorum kendimden emin olun içimdeki acı boyutunu anlatamam ama zamanı geri alamıyorumSizin aldatmaniz ne boyutta ?
En son da yazmissiniz. Yani iş duygusal boyutu da geçmiş . Birbirinize daha fazla sayginizi yitirmeden ayrilmaniz daha iyi bence.
Çünkü icra bana aldığı bi seyden dolayı geldi orda benim adresim varmışİcra yanlışlıkla nasıl sizin eve geliyor
Bilinçli yapılmış bu
Boş yapacaksanız yorum yapmayın siz bulun kapagınızıTencere yuvarlanmış kapağını bulmuş
Bana aldığı biseyden dolayı gelmiş ödeyemedi çoğu zaman satalım dedim ama satırmadıHem ayrı yerdesiniz bilmem kac saat uzakta hem icra sizin eve geliyor
Kafalar pırıl pırıl
İcra sizin eve nasıl yanlışlıkla geliyor , sevgiliniz küçük bir kızımı ayartmaya çalışıyor , aldatıp küfürler edip nasıl yüzyüze bakabiliyorsunuz ve son olarak yaş 17 falanmıAllah’ım nolur bı çıkar yol gösterin delircem kafayı yicem ne olur 3 yılık iliskim var sürekli sorun sürekli dert ilk başlarda çok iyi gidiyordu sonradan bi hata yaptım aldattım çok pişmanım hemde çok beni affeti iliskimize devam ettik beraber olduk çok iyi gidiyordu sonralarda sürekli eski konuları söylemeye başladı her kavgada sürekli onun sesi çıksın istedi oda bana karşı bi hata yaptı ama aldatmak icin değil serviscilik yapıyor bi kızla konuştuğunu yakaladım 3 gün konuşmuşlar kızın ailesi parayı vermediği için intikam almak icin yapmış kız kahvaltıya götürsün diye ole ödesçekmiş aklı gereği ben de o akşam yakaladım ben seni aldatmadım diyor bana söylediği güzel lafları kıza da söylemiş bu aldatmaya girmez mi her neyse sonra akşam çok sinirlenip küfürler ettim ağzımdan çıkmayan kalmadı bana vurdu hem suçluydu hem vurdu ama yine iliskiye devam ettim benim hastalığım vardı okb tanısı koydular şimdiler de şükür iyiyim aldatma fobim oldu sürekli buna erkeklerle ilgili bisey dedim ama hiç bi şekilde bilerek demedim neyse hersey haloldu bunları geride bıraktık benim babam iliskimize karşı çok laf söyler bende bunları ona söyledim haberi olsun diye saklamak istemedim o günden beri ailenizden bıktım diye laf kakıyor hepinizden bıktım diyor bu neyin psikolojisi ondan sonra bu benim yanıma çok geldi ilk başlarda cicekler hediyeler 1 saat yol uzakta 7 günde 4 gün yanımdaydı hediyeler aldı hep şimdi de borca girdi bana buluyor sucu hep ben kotuyum psikolojim çok bozuldu en son konuda eve bunun icrası geldi bizim adrese gelmiş yanlışlıkla Allah’tan evde kimse yoktu kardeşim vardı kardeşim de 10 yasında bunu duydu sevgilime düsman kesildi bilirsiniz işte ne anlar küçük çocuk icradan korktu ne bilsin ki bizim olmadığını ondan sonra bi gün buluşmaya gittik kardeşim vardı yüzüne bakmadı kardeşim sürekli eve gidelim dedi ağladı bu buna da kafayı taktı kardeşin çok değişik dedi bende dedim ki bu yüzden yok senin yüzünden bilmem ne ben sana bana her gün gel demedim her gün hediye al demedim ama bende buldu yine sucu anem iliskimizi onaylıyor annemede laf soluyor sürekli ben onu aldatım diye çok pişmanım hep kendimi suçlu görüyorum özür diliyorum ama affediyor ya affetme yada soleme kafayı yicem beraber de olduk iliskiye girdik onun korkusu ayrı ben çok seviyorum 3 senem ama napıcam nolur bana yol gösterin
O kadar üzgünüm hızlı hızlı yazmaktan unuttum üniversiteye gidiyorumNoktalama yok doğru düzgün cümle kurmak yok. Ama aldatma var, her türlü şey var. Cahillik diz boyu. Oldu bitti artık, ilişki yaşadım diye ayrilmamazlik ediyorsun, baştan bu zihniyette isen yapmayacaktin iyi düşünecektin. Ayrıl git boşver. Yaşın kaç acaba, lise ve üniversite çağında isen otur ders çalış, değilsen de işe gir kafanı bir şey üretmeye harca. Doğru düzgün ilişkiler kurun insanlarla. u ne ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?