Kafayı yicem

ay

Ayrıca konu o değil belki sevgilim bana yalan soledi bahanesi o oldu o yüzden konuşmadı bana bahane gösterdi servis parasını almadım diye kahvaltı ısmarlasın diye konuştum diye yalan soledi yani

Ne demek konu o değil ya arkadaşım iyi misin sen ? Kendinden yaşça küçük bir kıza sebep ne olursa olsun yanaşan bir adamın çirkinliğini bıraktın hala sana nasıl davranıyor derdinde misin pes !!! Siz ayrılmayın bundan birbirinize layıksınız, sakın ha bak kesinlikle bırakmıyorsun

Bu ne biçim bir ilişki hiç bisey anlamadım kim kimi aldatıyor bence hiç sağlıklı bir ilişkiniz yok bitirin gitsin beraber oldunuz diye bir ömür üzüleceksiniz.

Siz anlamıyorsunuz galiba kız reşit ve haberi var aynı yastayz küçük değil

Çünkü icra bana aldığı bi seyden dolayı geldi orda benim adresim varmış
Ödeyecek gücü olmayan adamlara hangi vasıfla icra getirebilecek kadar değerli olan hediye aldırabiliyorsunuz anlamıyorum. Nerden tutsan elde kalıyor. Senin ailen şöyle böyle diyen adamdan hayır gelmez. Bunun bir tık üstü evlenince aile ile görüştürmeme, baskı kurma, evden çıkarmama falan.

Ikinizde ciddi ilişki sürdürecek olgunlukta değilsiniz. Önce kendinizi geliştirin, o zamam böyle hatalara ikinizde düşmezsiniz

Kizin fotolarini buradan paylasmak istemeniz yanlis. Baskasina ait fotolari ne hakla izinsiz paylasabileceginizi dusunuyorsunuz?
Bence de okulunuza odaklanin, alacaginiz egitimden optimum faydalanmaya calisin.

Sakın ayrılmayın koptumm

evli değilim kuzenim hesabını bana verdi tamamen ben kullanıyorum

Bu hesabı kimin kullandığı belli değil, siz ben evli değilim bu da kuzenimin hesabı diyorsunuz, evli kuzeniniz bu benim hesabım değil diyor, hesap sizin değil, kuzeninizin de değil, eeee kimin? Kurallar gereği her üyelik bir kişiye aittir, 10 kişi kullanamaz, üyelik askıya alınmıştır.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/evde-sikilmak.1105648/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…