- 11 Aralık 2018
- 42.614
- 264.846
- 598
Kız reşit özelden atayım isterseniz fotolarını sorun değil
ayKız reşit özelden atayım isterseniz fotolarını sorun değil
Ayrıca konu o değil belki sevgilim bana yalan soledi bahanesi o oldu o yüzden konuşmadı bana bahane gösterdi servis parasını almadım diye kahvaltı ısmarlasın diye konuştum diye yalan soledi yaniPek ihtimal vermiyorum buna. İnandırıcı değil reşit olması. Admin baksın olmazsa ben şikayet oluşturacağım. Kız reşitse korkmanıza gerek yok o zaman.
ay
Ayrıca konu o değil belki sevgilim bana yalan soledi bahanesi o oldu o yüzden konuşmadı bana bahane gösterdi servis parasını almadım diye kahvaltı ısmarlasın diye konuştum diye yalan soledi yani
İstediğiniz gibi edin şikayet umrumda değilSiz onu aldatmışsınız o size yalan söylemiş, burda sorun yok gayet uyumlu bir çiftsiniz. İlk mesajda da yazdım zaten bunu.
Ben ayrıntıya takıldım ve şikayet edeceğim. Dediğiniz gibi kız reşitse sorun olmaz, sıkmayın canınızı.
Çok doğru söylüyorsunuzAranızda ki saygı bitmiş ..Sevgi nasıl devam ediyor.
Sizin gibi üniversiteli genç bir kadına bu tarz durumlar yakışıyor mu?
Ayrılmalısınız bu kadar seviyesiz bir ilişki yürümez bir kere sadakat yok mantık yok siz şu kayinvalidesiyle tanisacak olup utanan kişi degilmisiniz ? Yanlış mı hatırlıyorumKız beni bildiği halde konuştu kız reşit önceden ödenmemiş bi borç sevgilimin bahanesi de olabilir bu
Evet tanıştımAyrılmalısınız bu kadar seviyesiz bir ilişki yürümez bir kere sadakat yok mantık yok siz şu kayinvalidesiyle tanisacak olup utanan kişi degilmisiniz ? Yanlış mı hatırlıyorum
Yanlız ben sizden tencere kapak yorumu istemedim boş yapıyorsunuz ben sizden düzgünce bi fikir istedim boş yapcaksanız yazmayın lütfen doğru düzgün fikir verecek ablalar yazsınİstediğiniz gibi edin şikayet umrumda değil
Birlikte oldunuz diye bir ömür hata yaparak yaşamaktansa kız olmadan yaşamanız daha mantikli biraz mantıklı düşünün . Bir de bazı yerlerde kendinizle celisiyorsunuz.Evet tanıştım
Konu anlaşılamadı ben konuyu yazıyorum sevgilim beni aldatıyor ve bana yalan soluyor bu yüzden yazıştım diye aslında isteyerek yazışıyorlar kız reşit ve beni biliyorSen ne okuyorsun, hangi üniversitede okuyorsun?
Servisçi kişisi nerenin servisini yapıyor?
Eğer lise ya ortaokul/ilkokul servisi ise ben de şikayette bulunacağim.
Üzülceksiniz ama geçicek ders çıkararak önünüze bakmanız şart ve ne kadar erken atarsanız bu adımı o kadar çabuk olur atlatmanız uzadıkça aynı şeyleri yaşarsınız başka bişey değilDoğru soluyorsunuz ama çok üzülüyorum
Sonuç olarak ben onu aldattim o da beni aldattı olsun sadece mesajlasmis diyip devam etmeyin ayrılın bir çok kişi bunu diyecek size net !Kızla konuştuğumda da gerçekler ortaya çıkıyor arkadaşça konustık diyor yani kız da beni biliyor arkadaş gibi flört ediyorlar yani kendimi anlatamadım ben
Derdim de buydu benim çok saolun anladınız beni ben aldatıgım icin çok fazla pişmanım anlatmak istediğim oda beni aldattı ve bana bahane bularak yalan soledi ve yalanı ortaya çıktı.Sonuç olarak ben onu aldattim o da beni aldattı olsun sadece mesajlasmis diyip devam etmeyin ayrılın bir çok kişi bunu diyecek size net !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?