Kafayı yicem

Kız reşit özelden atayım isterseniz fotolarını sorun değil
ay
Pek ihtimal vermiyorum buna. İnandırıcı değil reşit olması. Admin baksın olmazsa ben şikayet oluşturacağım. Kız reşitse korkmanıza gerek yok o zaman.
Ayrıca konu o değil belki sevgilim bana yalan soledi bahanesi o oldu o yüzden konuşmadı bana bahane gösterdi servis parasını almadım diye kahvaltı ısmarlasın diye konuştum diye yalan soledi yani

ay

Ayrıca konu o değil belki sevgilim bana yalan soledi bahanesi o oldu o yüzden konuşmadı bana bahane gösterdi servis parasını almadım diye kahvaltı ısmarlasın diye konuştum diye yalan soledi yani

Siz onu aldatmışsınız o size yalan söylemiş, burda sorun yok gayet uyumlu bir çiftsiniz. İlk mesajda da yazdım zaten bunu.

Ben ayrıntıya takıldım ve şikayet edeceğim. Dediğiniz gibi kız reşitse sorun olmaz, sıkmayın canınızı.

Kız beni bildiği halde konuştu kız reşit önceden ödenmemiş bi borç sevgilimin bahanesi de olabilir bu

İstediğiniz gibi edin şikayet umrumda değil

Aranızda ki saygı bitmiş ..Sevgi nasıl devam ediyor.
Sizin gibi üniversiteli genç bir kadına bu tarz durumlar yakışıyor mu?

Kız beni bildiği halde konuştu kız reşit önceden ödenmemiş bi borç sevgilimin bahanesi de olabilir bu
Ayrılmalısınız bu kadar seviyesiz bir ilişki yürümez bir kere sadakat yok mantık yok siz şu kayinvalidesiyle tanisacak olup utanan kişi degilmisiniz ? Yanlış mı hatırlıyorum

Sen ne okuyorsun, hangi üniversitede okuyorsun?
Servisçi kişisi nerenin servisini yapıyor?
Eğer lise ya ortaokul/ilkokul servisi ise ben de şikayette bulunacağim.

Evet tanıştım
Birlikte oldunuz diye bir ömür hata yaparak yaşamaktansa kız olmadan yaşamanız daha mantikli biraz mantıklı düşünün . Bir de bazı yerlerde kendinizle celisiyorsunuz.

Sen ne okuyorsun, hangi üniversitede okuyorsun?
Servisçi kişisi nerenin servisini yapıyor?
Eğer lise ya ortaokul/ilkokul servisi ise ben de şikayette bulunacağim.
Konu anlaşılamadı ben konuyu yazıyorum sevgilim beni aldatıyor ve bana yalan soluyor bu yüzden yazıştım diye aslında isteyerek yazışıyorlar kız reşit ve beni biliyor

Doğru soluyorsunuz ama çok üzülüyorum
Üzülceksiniz ama geçicek ders çıkararak önünüze bakmanız şart ve ne kadar erken atarsanız bu adımı o kadar çabuk olur atlatmanız uzadıkça aynı şeyleri yaşarsınız başka bişey değil

Bakın arkadaşlar son kez anlatıyorum eklemeyi unutum sevgilim bi kızla yazışıyor bu kız ünü okuyor önceden bunın servisindeymiş kız beni biliyor kızın bi sürü fotosu var ben yakalayınca bana yalan soluyor bahane üretiyor bu yüzden konuştum diyor tabi bu yalan beni kandırmak icin yapıyor

Kızla konuştuğumda da gerçekler ortaya çıkıyor arkadaşça konustık diyor yani kız da beni biliyor arkadaş gibi flört ediyorlar yani kendimi anlatamadım ben

Kızla konuştuğumda da gerçekler ortaya çıkıyor arkadaşça konustık diyor yani kız da beni biliyor arkadaş gibi flört ediyorlar yani kendimi anlatamadım ben
Sonuç olarak ben onu aldattim o da beni aldattı olsun sadece mesajlasmis diyip devam etmeyin ayrılın bir çok kişi bunu diyecek size net !

Sonuç olarak ben onu aldattim o da beni aldattı olsun sadece mesajlasmis diyip devam etmeyin ayrılın bir çok kişi bunu diyecek size net !
Derdim de buydu benim çok saolun anladınız beni ben aldatıgım icin çok fazla pişmanım anlatmak istediğim oda beni aldattı ve bana bahane bularak yalan soledi ve yalanı ortaya çıktı.

Yani en fazla 18 yaşındadır yine de liseli . Ayrıca rezil derken sevgilinizi kastettim kızı değil. Şerefs*z nasıl kandırdı kızı allah bilir. Aklamayın sizde kendinizi hemen .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…