Kafayı yicem

Saygı her şeyin başı . Sizde saygı gitgide azalıyor ve ileride daha kötü şeyler yaşama ihtimaliniz yüksek. Birbirinizi daha fazla yipratmaniz ne derece doğru olabilir ki ?
Kalben birbirinizden kopuksunuz o yüzden bu tür girişimlerde bulunuyorsunuz .
Eşinizi sevmiyorsunuz sadece aliskinsiniz bagimlisiniz .
Gerçekten sevgi ve saygı olsaydı emin ol bu tür şeylere başvurmak bir tarafta dursun aklınızdan bile geçmezdi.

O kadar üzgünüm hızlı hızlı yazmaktan unuttum üniversiteye gidiyorum

Otur ders çalış o vakit. Biz de üniversite okuduk, dersten başımı kaldiramazdim ya. Universite okuyorsun ne işin var serviscilerle, ayrıl yasitin ve kendin gibi okuyan birini bul. Olan olmuş artık. Ayrıl ders yap. Ne işin var saçmasapan insanlarla hayatının baharında? Kafanızı bir toplayın, ne yapıyorum diye düşün bir.

Çocuğunuzun babası olan adamı boşayıp yeni sevgili mi edindiniz, kişilik bölünmesi mi yaşıyorsunuz yoksa hesabı iki kişi mi kullanıyorsunuz?

Bu insanla hadi diyelim bi geleceğiniz oldu,geçmişte yaptığınız şeyi yüzünüze vurmayacağını mı sanıyorsunuz? En basiti aldatınca bile sende yapmıştın zamanında ben affetmiştim der.Birbirinize olan saygınızı yitirmişsiniz.En azından kendinize olan saygınızı yitirmeyin.Daha şimdiden bu kadar saygısızlık şiddet hakaret varsa evliliğiniz en fazla 2 ay falan sürecek gibi görünüyor.Ki onu sevdiğinizi de düşünmüyorum.Sizinki tamamen alışkanlık ve kendini birlikte olmaya mecbur hissetme durumu..

Bi dakka ailesi parayı ödemedi derken, afedersiniz de bi servis parası için reşit olmayan bi kızı kandırıyor mu yani? Ne kahvaltısı bu ne rezillik!! ??

ee niyetin ne?
ömür boyu dayak yemek mi?
10 yaşındaki kardeşin senden akıllı. bir yol olmayacağını anlamış çocuktan.
sana aldığı şey için icra senin evine ne alaka gelsin. ft kendi üstüne değil mi? ödeme kimin üstüne?

evli değilim kuzenim hesabını bana verdi tamamen ben kullanıyorum

Mune bu arkadaşa bir bakabilir miyiz?

1- hesabı başkasına devredebiliyor muyuz? Ücretsiz üyelik yapılan bir sistemde bu saçma değil mi?

2- reşit olmayan çocuğa karşı yapılan bir istismar var konuda. Bahsi geçen servis şoförü hakkında şikayette bulunabilir miyiz?

oha okul servisi miymiş?

Bi dakka ailesi parayı ödemedi derken, afedersiniz de bi servis parası için reşit olmayan bi kızı kandırıyor mu yani? Ne kahvaltısı bu ne rezillik!! ??
Size katılıyorum kız reşit kız da az değilmiş açık sacık foto g
kız reşit diyorum

Arkadaşlar kız reşit kız da bununla konuşuyor sevgilim 25 yasında kız 20 yasında kız da isteyerek konuşuyor fotoğraf bile atmış

Size katılıyorum kız reşit kız da az değilmiş açık sacık foto g

kız reşit diyorum

Pek ihtimal vermiyorum buna. İnandırıcı değil reşit olması. Admin baksın olmazsa ben şikayet oluşturacağım. Kız reşitse korkmanıza gerek yok o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…