Sadece bakışma konuşma yok çok pişmanım bide bi restoran da çalışıyordum sıra beklerken yanında duruyordum yakın durmak icin..eli elime değdi yanlışlıkla yada ben bilerek değdirdim ama anlatırken iğreniyorum kendimden emin olun içimdeki acı boyutunu anlatamam ama zamanı geri alamıyorum
O kadar üzgünüm hızlı hızlı yazmaktan unuttum üniversiteye gidiyorum
Doğru soluyorsunuz ama çok üzülüyorumBacım saygı bitmiş siz daha zorluyo musunuz? Bu şekilde yürümez sevgisiz bile olur ama saygısız imkansız.
O kadar üzgünüm hızlı hızlı yazmaktan unuttum üniversiteye gidiyorum
evli değilim kuzenim hesabını bana verdi tamamen ben kullanıyorum
Mune bu arkadaşa bir bakabilir miyiz?
1- hesabı başkasına devredebiliyor muyuz? Ücretsiz üyelik yapılan bir sistemde bu saçma değil mi?
2- reşit olmayan çocuğa karşı yapılan bir istismar var konuda. Bahsi geçen servis şoförü hakkında şikayette bulunabilir miyiz?
oha okul servisi miymiş?
Ailesi parayı ödemedi dediğine göre okul servisi. İş servislerinde zaten ücreti şirket öder.
Size katılıyorum kız reşit kız da az değilmiş açık sacık foto gBi dakka ailesi parayı ödemedi derken, afedersiniz de bi servis parası için reşit olmayan bi kızı kandırıyor mu yani? Ne kahvaltısı bu ne rezillik!! ??
kız reşit diyorumMune bu arkadaşa bir bakabilir miyiz?
1- hesabı başkasına devredebiliyor muyuz? Ücretsiz üyelik yapılan bir sistemde bu saçma değil mi?
2- reşit olmayan çocuğa karşı yapılan bir istismar var konuda. Bahsi geçen servis şoförü hakkında şikayette bulunabilir miyiz?
Size katılıyorum kız reşit kız da az değilmiş açık sacık foto g
kız reşit diyorum
Kız reşit özelden atayım isterseniz fotolarını sorun değilPek ihtimal vermiyorum buna. İnandırıcı değil reşit olması. Admin baksın olmazsa ben şikayet oluşturacağım. Kız reşitse korkmanıza gerek yok o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?