Kafayı yiyicem

amypondd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2015
272
109
48
Kızlar sürekli erkekler tarafından terk ediliyorum. Toplamda 5 6 erkek arkadaşım anca olmuştur sevgilim olmak isteyen erkekler oldu ama kendim bişey hissetmediğim sürece kabul etmedim. Aldatılmalarımı anlatmıycam bile ama son yaşadığım olay o kadar saçma ki. nerde yanlış yapıyorum sizce. ilişkilerimin hepsi bi anda bitiyo

Son düzenleme:
Adı üstünde eski sevgili. .ne diye görüşmeye gidecekmiş. Bence doğru demişsin o da dünden razı olmuş.

Adı üstünde eski sevgili. .ne diye görüşmeye gidecekmiş. Bence doğru demişsin o da dünden razı olmuş.
ama biliyorum kimseyle görüşmeye filan gitmedi şuan kimseylede değil. bana yem attı aklı sıra ama amacı neydi niye böyle bişey yaptı anlam veremiyorum

Bu nasıl bir diyalog ya çok kötü.
Bu şekilde konuşan düşünen biri için hala niye kafa yoruyorsun ki?
O o lafı söylediğinde basmalıydın tekmeyi

Konuşma tarzından yola çıkarak yanlışların bence şöyle ;

İlk olarak adam belki seni deniyor hani bakalım ne diyecek eski sevgilim diyince düşüncesiyle , sen adama direk yol veriyorsun , iyi git barışırsınız diyerek. Kendine bağlaman gereken zaman dilimi içinde iken bu kadar serbest bırakmamalısın diye düşünüyorum.

İkinci olarak daha taze sevgilisiyle konuşurken he sevişir gelirim şeklinde konuşmaları olan bir adamda ya biraz sıkıntı vardır ya da siz o yüzü ona vermişsinizdir bu da ilişkilerinizin ilerleyen dönemlerinde size sıkıntı çıkarır..

Üçüncü olarak serbest bırakmayayım diyerek adamı taze ilişkiniz üzerinden tehdit etmişsiniz gidersen beni unut cümlesi ile , bu da yanlış hareket , erkeklerin geneli ilk zamanlarda karşı cinslerine bu tehditleri savurabilecek toleransı tanımıyor..

Yani konuşma şekliniz erkek size bağlandıktan çok sonra onun elinizde olduğunu bilmenin verdiği rahatlıkla olabilecek bir biçimde , ilk zamanlar hassastır.. Bunlar benim nacizane fikirlerim..

haklısınız ama siz olsanız eski sevgilimle buluşcam benim için cok degerli diyen birine ne derdiniz?

ya yanLis insanLar denk geLiyor, ya da senin iLiski surecinde skntiLar var diye dusunuyorum.

Çok üzgünüm ama ben hep terk edilen taraf olduğunuz için bunda sizi sorumlu görüyorum.Birazda benzer şeyleri çevremde gördüğüm için,hangi arkadaşlarım hep terk ediliyor biliyorum.Şekil itibariyle ya gerçekten çok sıkıcı olanlar ki ben bile bazen yazdığı mesajları okuduğumda bu ne len diyorum yani.Bazılarıda 3 gün görüştüğü çocukla 1 yıldır sevgiliymiş gibi her dk msjlaşıyor bi kendimi geri çekeyim bir bakayım durumu yok.Bodoslama dediğimiz türden.Onlarıda hep terk ediyolar.Ettiler yani sonuç olarak.Ama ben hangisiyim diye düşünürseniz bi sevişir gelirim diyebilecek rahatlığı sizin verdiğinizi düşündüm.Tabiki erkeğin ne dediğini bilmemesinden de kaynaklanıyo olabilir ama %90 bu tür konuşma cesaretini kız erkeğe verdiği için oluyor.Artık %10'luk mu yoksa %90'lık mı kısımdasınız onada siz karar verin.

haklısınız ama siz olsanız eski sevgilimle buluşcam benim için cok degerli diyen birine ne derdiniz?

Ben benim olanı kimseyle paylaşmak istemiyorum , eski sevgilin kıymetini bilseydi bugün yanında ben olmazdım , o yüzden gitme , benimle kal derdim..

Bu ve bunun gibi cümlelerin üstüne de sevilecek adamsa benden gitmez diye düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…