Kahramanmaras///46

günaydıııınnn... düdüklü tencere kullanmayı öğreniyorum beeeennnnn kaydirigubbakcemile3 zamandan ve enerjiden tasarruf oluyormuş gerçekten, daha çok bişey pişirmedim ama deniyorum yavaş yavaş kaydirigubbakcemile2

düdüklü tencere bakliyat pişirmek için şart canım,taze fasülye ve türlüyü de onda pişiriyorum ben.Pilav-çorba yapan da çok ama ben tercih etmiyorum

evet ben de sabah okula gitmeden taze fasülye yaptım, ilk yaptım onu. nohut kuru fasülye falan da yapmıştım. sarma yapmayı istiyorum ama hiç yapmadım daha bi gün onu da deniycem boshayallersmile

ben öğleci olduğum için akşam bitti haftam...
iyi haftasonları kaydirigubbakcemile2

hayırlı sabahlar herkese...........hava ne soğuk oldu ya...........

merhaba arkadaşlar.bende konyalıyım eşim maraşlı.evde yanlız zaman geçmiyor.Ama herkes çalışıyor anlaşılan.Maraşta yaşyan arkadaşlarla tanışmak isterim.Herkese ii günler

merhaba arkadaşlar.bende konyalıyım eşim maraşlı.evde yanlız zaman geçmiyor.Ama herkes çalışıyor anlaşılan.Maraşta yaşyan arkadaşlarla tanışmak isterim.Herkese ii günler

meraba canım, hoşgeldin topiğimize,nasılsın? opuyorumnanaktan

benimde eşim maraşlı. bende kütahyalıyım.
sen çalışmıyormusun ?

merhaba canım teşekkür ederim iyiyim.Sen nasılsın canım.Çalışmıyorum.ev hanımı oldum artık :)sen maraşta oturuyorsun dimi

biz şimdilik kütahyada yaşıyoruz, tayinimiz olmuyor. bi süre daha burdayız. ilerde nereli oluruz bilmiyorum ama.
maraşa geliyoruz yazları. eğer izin alırsak bayramda orda olacağız inş
alışabildin mi maraşa ?

hoşgeldin göknur85 olumunekankayizsmile
ben muğlalıyım ama maraşta oturuyoruz,eşim sivaslı. benim okulum 2 devre olduğu için bazen sıkılıyorum haftasonları falan. eğer ayarlanabilirse görüşebiliriz kaydirigubbakcemile3
eşin nerde çalışıyor? çocuk falan var mı

hayır alışamadım malesef.haziranda geldim maraşa yeni oldu yani.Sanırım bu yüzdenmidir nedendir bilemedim ama alışamadım ya.Tanıdık kimseler de yok.hiç bir yeride bilmiyorum.Birde akrabalık ilişkileri arkadaşlık ilişkileri zayıf gibi sanki.Ama mecbur alışacağım.Biraz arkadaşım olsun hemen alışırım canım :)

hoşbulduk teşekkür ederim canım.Mutlaka ayarlayalım hemde.çocuk yok daha canım.eşim de öğretmen.Sınıf öğretmeni:teytey:

hoşbulduk teşekkür ederim canım.Mutlaka ayarlayalım hemde.çocuk yok daha canım.eşim de öğretmen.Sınıf öğretmeni:teytey:

hmmm meslektaş yani ... ne tarafta oturuyorsunuz bölgeolarak? bize yakın mısın ki acaba merak ettim boshayallersmile biz carrefourun civarlarındayız da.

hmmm meslektaş yani ... ne tarafta oturuyorsunuz bölgeolarak? bize yakın mısın ki acaba merak ettim boshayallersmile biz carrefourun civarlarındayız da.

hıı yok uzağız o tarafa sanırım.Biz Antep yolu varmış ya :) işte orda.hani ortada bi tane anıt var.O taraflarda işte.Yakın değiliz herhalde dimi.

hıı yok uzağız o tarafa sanırım.Biz Antep yolu varmış ya :) işte orda.hani ortada bi tane anıt var.O taraflarda işte.Yakın değiliz herhalde dimi.

hmm anıtı bilmiyorum ama antep yolunu biliyorum :) uzağız, biz tepedeyiz siz aşağıdasınız akannehir ama çarşı ortak noktamız olur kaydirigubbakcemile2 yeni mi evlisiniz yoksa ben gibi :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…