Kahramanmaras///46

yarın akşam yemeğine misafirim var,6 kişi.Ne yapacağıma karar veremedim,ne yapsam ki?

balıııık:):) süper misafirlik oluyor.Yanına bol salata değişk mezeler.bu 8 kişilk misafir menüsüydü.buda 7 kişilk menümdü.Bende kıymalı sodalı börek ,mercimek çorbası havuçlu falan :)fırında patatesli tavuk ,garnitürlü bezelye havuç flan :) prinç pilavı,vişneden komposto yaptım.Sonra yoğurtlu havuç bide lahana salatası yaptım.Buydu menüm .belki işine yarar

merhaba arkadaşlar ben de k.maraşlıyım,öğretmenim,şu an evde doğum izninde oğluşumu büyütüyorum :))

hoşgeldin lll, burası öğretmenler odasına döndü ha :) göknur la nanelişekr de müdürümüz olsunlar hadi kendini tanıt bekiyoruz bak, biz her gün girip bi selam veririz ona göre, sen de öyle ol bekletme bizi

yarın akşam yemeğine misafirim var,6 kişi.Ne yapacağıma karar veremedim,ne yapsam ki?

selam canım valla sen de bilemezsen artık ben napsam ki maşallah hamaratsın göknurcum da öyle maşallah
ben de naçizane bi menü sunayım: domates çorbası, pilav, et sote (sebzeli-mantarlı falan), salata, komposton varsa güzel olur kış günleri için, benim var :)

müdür müüüü ben miiiiiii
katibeliği başardım da müdürlük kaldı sanki
ilahi ayşegüllll sen çok yaşa emi

Son düzenleme:
sen de çok yaşa nanelişekerim başarırsın sen allahın izniyle, e öğrenci mi yapalım sizi , siz müdür olun da idare edin bizi biz çok yarmaz öğretmenleriz

anam benim kociş de kurtlar vadisi izliyor, ben de dinliyorum, kayınvalidem de yatıyor ama izlemek zorunda kalıyor he he heeee...
inşallah buluşucaz, benim kayınvalidem bi kaç gün bizde olacak onu bırakıp gelmem ayıp olur mu bilmiyorum ama gitmeye çalışıcam

önceden planladığımız bi durum vs deyince anlayışla karşılar heralde, kayınvalidelere de belli olmuyor ki

sağolun kızlar,yarın okuldan gelince epeyce işim olacak.

gelmezsen küseriz ayşegül :2:

hayırdır kanka ayşegülcüüük.Bir durummu olmuş ne.Bişiler demişssin herhal nanelişekere.Gelemem belki falan die.Vallam saçını başıını yolarım he gelmessen küseriz şeeeey::):)bekliyoruz mutlaka.Valla çok ayıp olur bana ona göre.

ayol sizin kocalar izliyormuş kurtlar vadisini bizde de ben.Bayılıyorum o diziye valla:)Kocam kızdı az. izleme falan die bi baktım oda bakıyor.Alıştırdın benide napim diyor bide:)Böyle ters bizim maile işte:):)::)Ayşegül bak kızdırma he beni gelecen mutlaka.Walla bak ayıp edersin bize.

sağolun kızlar,yarın okuldan gelince epeyce işim olacak.

gelmezsen küseriz ayşegül :2:

ben de küserim kendime valla
kızlar ben gelmiycem ya da gelemiycem demedim ki. hani kaynanam evde olunca çıkmak biraz zoruma gidecek ayıp olur mu diye düşündüm yani, ama gelicem yani kaynanam da zaten öyle kötü karşılamaz da saygımdan yani gitmeye çalışıcam yazmışım da öylesine yazdım yani biraz anlam bozukluğu yapışım, gelemiycemgibi anlaşılmış aliba. yok öyle bişey
bak göknurcuk çemkirme gelmeyiveririm haa

ben de kocişle izliyorum napiyim, komik geliyor dizi bana bazı adamlar çok komik

:) tamam tamam ayşegülcük.Yapmıcam birdaha yapmıcam üzülme sen üzülme :)öle bir yazmışssınki sanki gelemicek mantığı çıkmış.Neyse tatlıya bağladık gari.dimi kııııı ayşegülcük :):)

tatlıya bağlayıvedik gari :82:
gene de hiç bir zaman kesin konuşmamak gerek, nolur nolmaz bişey olur aksilik falan, gelinmez, şimdilik yüzde 90 geliyorum zaten birimiz gelmezse toplanmanın anlamı olmaz eşime de kaynanama da sölemedim daha da, akşam sölerim eşime, o yüzden yüzde 90 diyorum, sorun çıkmazsa yüzde 100

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…