Anladım canım, ben göksuna geldim senede bi kere gelrd,k evlenmeden önce.selam canım.Hım.Bizde maraşlı değiliz canım yani en azından şuan konuştuğumuz arkadaşlarla.Hepimiz ayrı memleketten.Çoğumuz tayin nedeni ile burdayız yani.Sen geldinmi hiç maraşa.
hoşgeldin selcim,göksun'da çalıştım,öyle soğuk bir yer görmedim hayatımda.
papatya üzüldüm ya,keşke gelebilsen,tanışırdık hem.
huhuuuuuu :)ayşegülcüüüük ::):) sobeeee
bak yaaa... kız cin misin sen görünmeden geliveriyor yakalıyor beni yaaa
Ne güzel ilçede mi belkide benm yeğenleri kuzenleri falan okuttun heene güzel olurdu nanelişekerim,ama inş bir gün olur
selcim öğretmenim ben.
Seve seve katılırım tabipapatyaaaa ayşegüülllll neden gelmiyorsun yaaaküs bizlen....
nanelişeker sen küs çok uzaksıın
şaka bi yana da gelsen çok sevinirdik. belki bizi tanımadığın için çekindin. ama biz de öyle ilk tanışırken değişik duygular içindeydik de şimdi iyi ki tanışmışız diyorum ben, çekinecek hiç bir şey yokmuş... üstelik benim eşim de polis nasıl kızmıştı nerdeyse eşimle küsüp gelmiştim kızların yanına ama ben haklı çıktım, kızlar güvenimi boşa çıkarmadılar sağolsunlar
sel, merhaba biz de başka memlektlerden olup maraşta buluşanlarız. sen de katıl sohbetimize...
merhaba arkadaşlar ben de k.maraşlıyım,öğretmenim,şu an evde doğum izninde oğluşumu büyütüyorum :))
merhaba arkadaşlar ben de k.maraşlıyım,öğretmenim,şu an evde doğum izninde oğluşumu büyütüyorum :))
nanelişekerde yok kaç günlerdir.Nerelerde acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?