face kötü değil ki neden yok , edinin bi face kimliği, burdan daha güvensiz olamaza, burdaki yazıştıklarımızın erkek olmadığını nerden bilicez... orda en azından tanıdıklarını ekliyorsun, fotosunu görüyorsun, isteemzsene klemiyorsun, istemezsen kimse seni göremez bulamaz... çok da kötü bi yer değil yani..üzülme miskokulum göknurcuka msn den yolladım sana da yollarım
meraba arkadaşlar, nasılsınız? epeydir pek açamıyordum. grip olmuşum biraz keyfim yoktu, birde işte her ay olduğu gibi kronik can sıkıntısı,yine olmadı, yine tutmadı stresi sanırım benimkisi
bebek konusunda biraz uzaklaşmak mümkün olsaydı ne güzel olurdu, ama ne kadar uğraşsamda atamıyorum kafamdan
sizler nasılsınız? varmı güzel haberler,
görüşürüz inşaallah kızlar , Allaha emanet olun.
dualarınız kabul olsun inşaallah
benim için dua edin olurmu, artık gelsin bebiş. beklemek bazen çok üzücü oluyor
evet gördüm ben resimleri çok renkli ve bol bereketli bir kutlama olmuş.Her ne kadar ayşegülcüğe hitap etmesede yiyecekler:))Güzel geçtiği belli oldu.
Aha bi Göksunlu buldumben de k.maraş göksun çerkeslerindenim :80:
ne kadar geçmiş ya,o saate karne mi kalır
hoşgeldin zeHhcim,göksunda çerkez çok zaten
selcim sen niye uğramıyorsun buralara?
ben de k.maraş göksun çerkeslerindenim :80:
ne kadar geçmiş ya,o saate karne mi kalır
hoşgeldin zeHhcim,göksunda çerkez çok zaten
selcim sen niye uğramıyorsun buralara?
miskokulum ayşegülcüküm iyi tatiller size şimdiden.Valla ben gidecekmişim gibi çok seviniyorum memleketlerinize gideceğiniz için.Hayırlısıyla gidin gelin işl.Burda sizi dört gözle bekleyen ben varım:)unutmayın beni emiiii.
Aha bi Göksunlu buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?