Kahramanmaras///46

evet gördüm ben resimleri çok renkli ve bol bereketli bir kutlama olmuş.Her ne kadar ayşegülcüğe hitap etmesede yiyecekler:))Güzel geçtiği belli oldu.

merhabalar....
denk gelirse yolla tabi canım
semacım sen nereye kayboldun?

meraba arkadaşlar, nasılsınız? epeydir pek açamıyordum. grip olmuşum biraz keyfim yoktu, birde işte her ay olduğu gibi kronik can sıkıntısı,yine olmadı, yine tutmadı stresi sanırım benimkisi

bebek konusunda biraz uzaklaşmak mümkün olsaydı ne güzel olurdu, ama ne kadar uğraşsamda atamıyorum kafamdan

sizler nasılsınız? varmı güzel haberler,
görüşürüz inşaallah kızlar , Allaha emanet olun.
dualarınız kabul olsun inşaallah
benim için dua edin olurmu, artık gelsin bebiş. beklemek bazen çok üzücü oluyor

hayırlısı olsun be canım.Hep öle dua et.Vardır bir zamanı mutlaka.Allah en kısa sürede gönlündeki versin işl.Üzme kendini çok fazla.

semacım inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bir bebişin olur,hatta ikizin olur :)

tamam miskokulum denk gelirsek yollarım artık...
nanelişekercim lütfen üzülme, stres de kötü etkiliyordur sen daha iyi biliyorsundur gerçi. dikkat et kendine, zamanı gelicektir , merak etme, sabretmek en iyisi bu dönemde...

evet gördüm ben resimleri çok renkli ve bol bereketli bir kutlama olmuş.Her ne kadar ayşegülcüğe hitap etmesede yiyecekler:))Güzel geçtiği belli oldu.

evet maalesef hiç bana hitap eden şeyler değil bunlar, zaten yemedim hiç, bi yaş pastadan aldım bi kaççatal.. insana yasak olan şeyler burnunun dibinde bitince daha bi zor oluyor ya...

ne kadar geçmiş ya,o saate karne mi kalır

hoşgeldin zeHhcim,göksunda çerkez çok zaten

selcim sen niye uğramıyorsun buralara?

miskokulum ayşegülcüküm iyi tatiller size şimdiden.Valla ben gidecekmişim gibi çok seviniyorum memleketlerinize gideceğiniz için.Hayırlısıyla gidin gelin işl.Burda sizi dört gözle bekleyen ben varım:)unutmayın beni emiiii.

olsun selcim,yine de uğra sen
göknurcum unutur muyuz hiç,oralardan istediğin bir şey varsa getireyim canım.

ben de k.maraş göksun çerkeslerindenim :80:

hoşgeldin zehh aramıza... biz maraşlı olmasak da maraşta yaşayan kişileriz aslında... detaylı tanışırız umarım... uğra buraya sık sık....

ne kadar geçmiş ya,o saate karne mi kalır

hoşgeldin zeHhcim,göksunda çerkez çok zaten

selcim sen niye uğramıyorsun buralara?

valla öğlenci devre 5te bittiği için, 5te karne verdik gerçekten. vali de okulları dolşaıoyrmuş diye haber gelmiş. zaten kurallı bi okuluz biz karneyi verdik hatta daha da okulda kaldık, gidesi yok kimsenin, ortamımız süper...

ayyy göknurcukum benim... sen de buralarda kendine iyi bak olur mu şekerim... ya bu arada biz salı günü falan binicez otobüse, o zamana kadar buralardayım ben ...malum kocanın tatili yok...

pazar gidiyorum canım ben,siz benim için de turlayın.Gelince de hep beraber inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…