Kahramanmaras///46

selam canlar. nihayet 1. dönem bitti. şimdi herkez memleketine koşacak.
miskokulum bende faceyi çok seviyorum. genelde burda değilsem ordayım.
benim üyeliğim 2 sene oldu galiba. çocuklar yapmıştı. bence güvenli.
en azından dışarıdan biri senin bilgilerine ulaşamıyor. istediğini ekliyorsun.
memnun olmadığın kişileri silebiliyorsun. sana erişemiyorlar. üye ol bence.
naneşekeri canım hiç üzülme. onun bir zamanı vardır. ben 2 sene bunu yaşadım.
tam herşeyi unutmuşken bir baktım hamileyim. tabii birçok tedavi olmuştum.
oluruna bırak. kafayı takıncada olmuyormuş. şimdi sen gez toz. aklından sil bu düşünceyi.
hepinizi öpüyorum.

meraba kızlar... göknurcuk evde her şey yoluna girdi bugün, şimdilik en azından...
pazartesi sadece beni kabul edersen gezmeye, gezebiliriz canım, ben çarşıya inerim nasılsa ... sorun olmaz benim için.
miskokulum iyi yolculuklar iyi tatiller size...

bende miskokuluma sormuştum seni gördümü hiç die.Çok sevindim canım Aman öle olsun hep.Tamam çıkmadan 1 saat önce haberleşelim çıkalım çarşıya.

tamam canım haberleşelim. öğleden sonra olur de mi? ben öğleden önce de çıkabilirim. sana ne zaman uyarsa

tamam cnm, o zaman 11 gibi buluşlım olur mu? öğle yemeği de yeriz dışarda... 3 e kadar da gezeriz artık. 3ü de geçebilir :) ama akşam kocaya yemek hazırlamak da gerekir şimdi....

kimseler kalmadı galiba.
biraz dinlenmek onlarında hakkı.
göknurcun sizde 48ve58 ile bol bol gezin.
bende izmirin soğuyla boğuşuyorum.
hepinizi öpüyorum.

kimseler kalmadı galiba.
hepinizi öpüyorum.

ayy ablacım dün burasıda çok soğuktu valla.Biliyoorsun genelde çatı yok burda.Çinko gibi birşeyler var terasta uçacak zannettim dün valla.Dağlarda kar var hep.dün gezdik ayşegülcükle biraz.Benim koca evde artık o yüzden fazla kalamadım malesef.Bugün saat 2 de ayşegülcük gidiyor.Pazar günüde miskokulm gitti.Buaranın yerlisi ben kaldım tek :):)sende ihmal etme bizi olurmu.

way waaay topiğimizin haline bakın.Kızlar gidince hiç kimseler uğramıyor artık.Bir ben köyün yerlisi delisi olaraktan kaldım:):)haydi kızlar haydi hemen gelin maraşaaa.

way waaay topiğimizin haline bakın.Kızlar gidince hiç kimseler uğramıyor artık.Bir ben köyün yerlisi delisi olaraktan kaldım:):)haydi kızlar haydi hemen gelin maraşaaa.

ben geldiiiiiiimmmmmm koşarak uçarak geldim.... eşimin izni azdı malum, bu kadarı da yetti ailemi memleketimi görmeye.... tatil fotolarım face de yine ,herkes güzel yorumlar yaptı...

kimseler kalmadı galiba.
hepinizi öpüyorum.

evet gezdik firstlady göknurcukla ama buz gibiydi hava. donmak üzereydik de mağazalara girdik çıktık artık donmamak için
tatili hakettik, arada tatil yapmak doping görevi görüyor iyi geliyor

anaaaam ayşagülcük gelmiiş.Hoşgelmiiiş.Bende kimseler gelmez die hiç uğramaz olmuştum artık.Siz olmadan tadı çıkmadı buraların.Nasıl geçti demicem tatilin.İnsan kendi memleketinde nasıl vakit geçtiğini bile anlamıyor.Dopingli geldiniz dimi.

hoşbuldum canım. valla çok güzeldi, azıcıktı tatilim ama olsun değdi, doping almaz mıyım boğazıma kadar doping doldum
sen naptın göknurcukum... nasılsın iyisin inşallah... özledim burayı ,sizi :)

bizde de misafirler vardı hep.O yüzden çok giremedim buraya.Hava değişikliği iyi olur herzaman.Hem sen neden saçımı sormuyorsun şekerim sen soe önce sonra ben söylicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…