Kahramanmaras///46

hmm ben de niye girmiyo bu kız cevap vermiyor diyordum...
saçın aslında aklıma geldi. çok kötü olsaydı dedim çemkirirdi bana çok güzel olsaydı da hemen söylerdi sevinerek dedim söylemediğine göre nasıl olduğunu tahmin de edemedim ama sormayı da unuttum açıkçası ... korkmuş da olabilirm :18:
nasıl oldu söyle bakim

yok yok çemkirmicem bu sefer sana :)ilk byadığımda güzeldi.sonra yıkandıkça açıldı ee alttaki renk pek bir güzel olunca :) tutmadı azcık aktı.Ama güzel oldu.Hemde kendim boyadım wallla.Arıcaktım seni şekerim marka için teşekkür ederim die ama tatilde rahatsız etmiyim die arayamadım.Boyanın markasıda cidden güzelmiş.Yumaşacık oldu saçlarım.aksında azcık birdaha alıp boya yapcam kendime teşekkür şekerm tekrar.

heyooo çok sevindim canım ya... en azından yıpranmamış saçların, burda forumlarda okuduğum kadarıyla saçları yumuşak yapıyormuş, loreal ve garnier önermişlerdi. doğruymuş demek :) evet bi daha alıp boyarsan daha güzel olur...

hoşgeldiiiiinnnnnn okul açıldı ya, geldin artık şükür :) ben de sabahçıyım artık, 8 buçuktan 12 ye kadar her gün dersim , torpil yaptırdım kendime
kimsecikler yok artık burda... :96:

çok iyi olmuş canım sabahçı olman,ben geldiğimde saat 17'ye geliyordu,sabahtan akşama kadar hiç çekilmiyor.Pazartesileri hiç sevmiyorum o yüzden

hııı, senin pazartesi sendromu 2 kat fazla yaşanıyor desene bu yüzden. değişmedi mi ders programı, geçen dönem de öyleydi sanki :26:
nasıldı tatiliniz bakalım? neler yaptınız?

merhabalar...
değişmedi canım,umarım da değişmez.Tatil güzeldi,2 hafta gezdik memleketlerde. 2.hafta hava da çok güzeldi.Senin de iyi geçmiştir umarım
semacım,göknurcum ses versenize ya...

hmm değişmesin o zaman :) bizde değiştiriliyor tabi, güzel oluyor her seferinde bir öncekinden daha iyi oluyor programlarımız. öğretmenlerin isteğine göre de ders yerleri saatleri ayarlanıyor o yüzden...
tatilin iyi geçmesine sevindim bizimki de çok güzeldi kısacıktı ama değdi, enerjik başlıyorum 2. döneme
ya nerde bu kızlar öffff

hayırlı ve sağlıklı günler kızlar.babam akciğer kanseriymiş.Bir süredir tahliller falan yapılıyordu dün belli oldu.Konyadayım bende.Yarın hastaneye yatışı yapılacak.Kemoterapi ve ışın tedavisine başlanacak.biraz geç belirti verdi hastalık 3.evredeymiş şuan.dualarınızdan eksik etmeyin babamı olurmu.

çok üzüldüm göknurcum,çok geçmiş olsun.İnşallah tedavi kısa zamanda sonuç verir ve baban iyileşir.Dualarım seninle.

canıım çok geçmiş olsun... umarım baban en kkısa zamanda iyileşir, inanıyorum. dualarımız seninle ve babanla. sıkma canını, herşeye rağmen ümidini kaybetme, güzel haberlerni bekliyoruz öpüyorum

iş çok yoğun son zamanlarda, birde benim pek keyfim yok sanırım depresyona girdim
hep uyuyasım var hiç bişi canım istemiyor :26:

ayy ne depresyonu, onlar yalan, hikaye onlar, sosyete hastalığı boşver uyma onlara
şaka bi yana dikkat et kendine, salma, güçlü ol, sabır acılığının meyvesi zaferdir demiş eskiler , uykuyu da her istedğinde verme çoook öpüyorummmm yorma kendini...

neyin var nanelişekerim.Üzme bizi.Uyudukça uyuyasın gelir,olumsuz da düşünme,iyice kötü hissedirsin kendini.Kalk bir silkelen,herşeye rağmen hayat güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…