- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
napıyorsunuz kızlar.Ayşegülcüküm nie bakmadın bugün tlf ye .Geçen gece acile gitmiştik yine babamın ateşi çıkmıştı.O gün ben şaşkın tlf yi acilde unutmuşum.Temizlik görevliside bulmuş ve almış.2gün adamın vardiyasını bekledik.Ama bu seferde içindeki kntrlarım bitmiş :)olsun bunada şükür dedik.Bugün evden aradım seni ama dersteydin sanırım görüşemedik.Aradığınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar.Unutmadınız beni.Babam dün ve bugün çok iyiydi Allaha şükür.Pazartesi maraştayım işl.Hepinizi öpüyorum.
ayşegülcüm sen nasılsın canım? Görüşemez olduk.
geliriz...
sana yazdığımı unutmuştum bile, uğramıyorsun pek, unutturdun kendini.... tekrar görüşmek dileğiyle
merhaba kızlar.Ayşegülcüküm ben 332 li kodludan aradım :)saatini tamda hatırlayamıyorum.Sen nasılsın şimdi.İnanki hastanede aklıma geldin.Dua ettim sana geceni bir yarısı.İnşl kabul olurda bir an önce iyi olursun canım.Sen sabahçı oldun artık.Hastane işlerinin az olduğu bir gün miskokulum salı çarşamba boştu sanırım bende işe başlıcak gibiyim başlamadan sizin müsaiit olduğunuz bir gün buluşalım artık olurmu.Hepimiz streslendik sanırım değişiklik olur.geçenki buluşmaya dönmeside :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?