Kahramanmaras///46

napıyorsunuz kızlar.Ayşegülcüküm nie bakmadın bugün tlf ye .Geçen gece acile gitmiştik yine babamın ateşi çıkmıştı.O gün ben şaşkın tlf yi acilde unutmuşum.Temizlik görevliside bulmuş ve almış.2gün adamın vardiyasını bekledik.Ama bu seferde içindeki kntrlarım bitmiş :)olsun bunada şükür dedik.Bugün evden aradım seni ama dersteydin sanırım görüşemedik.Aradığınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar.Unutmadınız beni.Babam dün ve bugün çok iyiydi Allaha şükür.Pazartesi maraştayım işl.Hepinizi öpüyorum.

hoşgeldin göknurcum,inşallah baban daha iyidir

nanelişekerim senin psikolojin düzeldi mi biraz?Hiçbir şey için canını sıkma

teşekkürler kızlaar.Allaha şükür iyi oldu sayılır.Yani kemoterapiye gerek kalmadı gibi görünüyor ama tam net değil yani.Şimdilik ışın almaya devam ediyor.Naneli şekercik hep derdim ama şimdi daha net söylüyorum önce sağlık die.Sağlığın yerindemi sen ona bak.İş miş güçmüş hepsi uydurma kalıyor.Can sıkmaya değmez.Takma kafana.hem sen hiç uğramaz oldun topiğimize.

aaa aradın mı sen beni??? hiç hatırlamıyorum cnm, evden aradım demişsin, sabah12den önce aradıysan dersteymişimdir ama hiç yabancı num.da hatırlamıyorum, zaten 344 lüyse fazla numaraya takılmamışımdır sanırım. genelde yanlış aranıyor ya da tanımıyorum diye açmıyorum. ben de merak etmiştim hiç bi şeklde haber alamayınca senden... iyi olmana sevindim şimdi. hoşgeldin ... baban için de haberler daha iyi olur umarım, sağlık tabi ki herşeyin üstünde. ben de sürekli hastaneye gidip geliyorum, bıktım şimdiden, ilerde nolucam allah bilir başka bi tedavi yöntemi üzerinde yoğunlaşıyoruz benim için bugünlerde, inş daha iyi olur herşey... görürşz kızlar.....

ayşegülcüm sen nasılsın canım? Görüşemez olduk.

evet canım,görüşemez olduk, ben hergün giriyorum ama mesaj olmuyordu genelde, koşullandım artık sanırım,girmemeye başladım, şimdlk msn ve facebooktayım daha çok. ayrıca hasta insanlarız biz,ne kadar iyi olabilirsek artık şükür

iyi akşamlar bayanlar.....

bak boşlanmayın burayı,kızarım

şükür ayşegülcüm,beterin beteri vardır

merhaba kızlar.Ayşegülcüküm ben 332 li kodludan aradım :)saatini tamda hatırlayamıyorum.Sen nasılsın şimdi.İnanki hastanede aklıma geldin.Dua ettim sana geceni bir yarısı.İnşl kabul olurda bir an önce iyi olursun canım.Sen sabahçı oldun artık.Hastane işlerinin az olduğu bir gün miskokulum salı çarşamba boştu sanırım bende işe başlıcak gibiyim başlamadan sizin müsaiit olduğunuz bir gün buluşalım artık olurmu.Hepimiz streslendik sanırım değişiklik olur.geçenki buluşmaya dönmeside :)

eveet hatırlıyorum öyle değişik bi il kodu numarası, ben de yabancı biri diye açmadım bilerek, bileseydim açardım hay allah :) okul çıkışı falandı sanırım, tam da dikkat etmedim o yüzden de açmadım.
çook teşekkr ederim cnm aklına gelip dua ettiğin için, inş herkesin şifasını verir allah, ben bi ara kötü olmuştum buluşunca konuşurz da, hamilelik düşünürsek diye araştırmaya başlamıştık, şekerim yüzünde çok zorluk çekicem, bebeğin sağlığı çok tehlikeye giricek, otrudm ağladım kaç gün ama şimdi iyiyim. hayırlısı diyelim artık
buluşalım bi gün, bana uyar, sen de işe başlarsan görüşemeyiz pek haftaiçi. öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…