Kahramanmaras///46

allah gönlüne göre versin işl canım ya.Daha yaşın çok genç bebekte olur merak etme.tek sen değilsin şekerisin olupta birsürü bebişi olan.Allah tez zamanda sağlıkla versin sana bir bebecik.Miskokulum yok bugün herhal ,naneli şekerde heç görünmüyor.Bide fisrt lady ablamız vardı oda yok.herkesler terk etti bizi

evet terk etti herkes burayı... önce sen terketmek zorunda kaldın, nanelişeker senden önce gitti zaten, miskokulumla bana kalmıştı burası, biz de ne kadar doldurduysak artık

teşekkürler göknurcukum... hepimiz için iyi bir hafta olsun inşallah...

kızlar bugün benim doğum günümmmm
hızla ilerliyor zaman, yaş geçiyor, her doğum günüme yada evlilik yıldönümüne bebişle girmeyi hayal ediyorum hep, inşaallah bu hayalimiz tez zamanda gerçek olur...

oo iyiki doğdun canım.Mutlu ,uzun, bol çocuklu yılların olur inş.Allah ne diliyorsan sana onu versin işl.

doğumgünün kutlu olsun canım,inşallah bu yaşında tüm arzuların gerçekleşir

mutlu yılllaaaaarrrr........
sevdiklerinle, sağlıkla, huzurla, mutlulukla, parayla dolu yıl ve yıllar diliyorum sana.... bütün dileklerin özellikle de en çok istediklerin gerçek olur umarım bu yıl...

ay yağmurda şemsiyemi aldım. kendi başıma şööle bir romantiklik yapıyım demiştim.Donmayan biryerim kalmadı.Çok akıllıyım dimi kızlar:):)buz gibiyim hala.Ve sanırım ateşim çıkmaya başladı :):)varmı benden akıllısı acep.Bidaha romantiklik yapmıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…