- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
senin gibi akıllısı var göknucum,ben de çarşıdaydım bugün.
ay yağmurda şemsiyemi aldım. kendi başıma şööle bir romantiklik yapıyım demiştim.Donmayan biryerim kalmadı.Çok akıllıyım dimi kızlar:):)buz gibiyim hala.Ve sanırım ateşim çıkmaya başladı :):)varmı benden akıllısı acep.Bidaha romantiklik yapmıcam.
merhabalar...
kağan'ı almamıştım canım,işim vardı.Yarın da çıkarım diye düşünüyorum,inşallah yani.13 civarı.Sana uyarsa görüşebiliriz.Hatta Ayşegül de gelir mi aceba?
göknurcummmm nerdesinnnnn nöbetçiyim ben bu hafta :26::26::26: çokta yoğun gidiyor nöbet yardıma gel
kızlar bend k.maraşlıyım ama bursada oturuyorum yani annem bursaya gelin gelmş ama ananemler hala orda ...
kızlar bend k.maraşlıyım ama bursada oturuyorum yani annem bursaya gelin gelmş ama ananemler hala orda ...
sana da günaydın nanelişekeerrr....
temizlik,ütü falan yaptım. çoook yorgunuuuummm
benimde evde bekliyor ütülenecekler, nöbetçiyim bu hafta artık eve gidince 2 tane eşime gömlek 2 tane kendime gömlek ütülesem bizi de gelecek haftasonuna kadar idare etse yeter
aynen canım, çok yorma kendini, haftasonu çalışıyosun zaten, idare edecek kadarını ütüleben de benim okulda giyeceklerimi ütüledim , eşimin üniformalarını ütüledim, bi de pantolonun altı sökülmüş onu da diktim akşama da ne yemek yapsam diye düşünüyorum... :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?