Kahramanmaras///46

merhabalar...

kağan'ı almamıştım canım,işim vardı.Yarın da çıkarım diye düşünüyorum,inşallah yani.13 civarı.Sana uyarsa görüşebiliriz.Hatta Ayşegül de gelir mi aceba?

olmaz mı tatlım senin gibisi ... ben de aynıyım ya :) kendi başıma yağmur çamur dinlemem gezerim valla, evde oturmayı hiiiç sevmem... valla yürüyüşe çıkıyoruz benimkiyle akşamları gündüzleri, soğuk falan dinlediğimiz yok, sağlıklı yaşam için yürüyüş yapın, yaz kış....

merhabalar...

kağan'ı almamıştım canım,işim vardı.Yarın da çıkarım diye düşünüyorum,inşallah yani.13 civarı.Sana uyarsa görüşebiliriz.Hatta Ayşegül de gelir mi aceba?

bugün için konuşuyorsun galiba canım, eşime sormadım ama görüşmek isterim 1 erken benm için de 2 gibi olabilirm çarşıda,zaten eşimle de ineceğim gibi görünüyor şimdilk de, bakalım. haberleşiriz...

göknurcummmm nerdesinnnnn nöbetçiyim ben bu hafta :26::26::26: çokta yoğun gidiyor nöbet yardıma gel

geldimi kara bir gün daha :):)Allah kolaylık versin sana canım.Zaten sakin olsa şaşardım:))Ama sana bi itirafta bulunayımmı.Şimdi o günleri arıyorum desem.Şimdi sana özeniyorum desem:)inanırmısın bilmem.Valla kız sıkıcı evde oturmak.Hem boş ver kocanla birbirinizide özlemiş olursun.

ben öğlene doğru öğrendim buluşacağımızı.Miskokulum aradı sağolsun.Ama herifimin sabahtan öğlene kadar hafta sonları okuma yazma kursu var.Gelince yemeğini yedirdim.Bide söledim ben kendi başıma çıksam olurmu die:)beyfendi eşime takım elbise almaya gidecekmişiz onun için siz hafta içi buluşun olmazmı dedi.Bende kıramadım artık.Ama hafta içi ayarlasak olurmu miskokulm ayşegülde gelecek mutlaka Ayşegülcük sabahçı ,sana uyacaz artık miskokulum.Yine aynımı salı çarşamba tatilsin.

kızlar bend k.maraşlıyım ama bursada oturuyorum yani annem bursaya gelin gelmş ama ananemler hala orda ...

kızlar bend k.maraşlıyım ama bursada oturuyorum yani annem bursaya gelin gelmş ama ananemler hala orda ...

hoşgeldin aramıza umarız iyi sohbetler eder, tanışırız burda seninle de. biz maraşlı değiliz ama göknurun da dediği gibi tayincileriz.
ama sen de sadece 1 mesaj yazıp ortadan kaybolup gitme, buraya gelen nedense "ben de maraşlıyım kızlar..." deyip çekip gidiyor ses seda yok ondan sonra.

göknurcukum, müsait olursam gelebilirim tabi çarşıya, görüşebilirz... ama bu hafta benim veli toplantım var sınıfımın, 3 gün sürecek, velileri 3e böldüm çünkü... pazartesi de 12 mart programım var, ben kutluyorum okulda. anlayacağınız bu hafta bana uymaz, ama size uyarsa siz görüşürsünüz, farketmez hava da güzel olucak galiba, kaçırmayın fırsatları

sana da günaydın nanelişekeerrr....
temizlik,ütü falan yaptım. çoook yorgunuuuummm

benimde evde bekliyor ütülenecekler, nöbetçiyim bu hafta artık eve gidince 2 tane eşime gömlek 2 tane kendime gömlek ütülesem bizi de gelecek haftasonuna kadar idare etse yeter

aynen canım, çok yorma kendini, haftasonu çalışıyosun zaten, idare edecek kadarını ütüle ben de benim okulda giyeceklerimi ütüledim , eşimin üniformalarını ütüledim, bi de pantolonun altı sökülmüş onu da diktim akşama da ne yemek yapsam diye düşünüyorum... :44:

ben akşama brüksel lahanası yaptım,sabah erkenden kalkıp pişirdim. dün eşim pazardan almıştı. eve gidince de belki bi pilav yaparım. çorba da dünden vardı biraz

ayy hamarat arkadaşım benim,ellerine sağlık. brüksel lahnaasını nasıl yapıyosun canım? ben gerçi hiç göremiyorum markette pazarda ama denk gelirsem yaparım ben de mercimek çorba yapmaya karar verdim, yanına da tavuklu nohutlu pilav... salata bi de tabi heyoo menüyü tamamladık

merhaba fıstıklar yada fıstık ezmeleri:)ne kadar hamartlar arkadaşlarım varmış yaw.Bende dün ütüledim azcık biriktirdimde:)nasıl gidiyor naneli şekerim iş güç.Bereketlimi yine işler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…