ayy hamarat arkadaşım benim,ellerine sağlık. brüksel lahnaasını nasıl yapıyosun canım? ben gerçi hiç göremiyorum markette pazarda ama denk gelirsem yaparımben de mercimek çorba yapmaya karar verdim, yanına da tavuklu nohutlu pilav... salata bi de tabi heyoo menüyü tamamladık
merhaba fıstıklar yada fıstık ezmeleri:)ne kadar hamartlar arkadaşlarım varmış yaw.Bende dün ütüledim azcık biriktirdimde:)nasıl gidiyor naneli şekerim iş güç.Bereketlimi yine işler.
ay ben hiç sevmiyorum ya sebze yemeklerini.Ispanak lahana pırasa hiç pişmez bizim evde.:)herifimde alışmak zorunda kaldı napimNanelişekerim fıstık ezmesi bimde falan satılıyor.Bi koşu bakta gel
iyiyim ben şekerim... bak bugün seni yalnız bırakmadık, sen sıkılma, bunalma nöbette. tamam mı
ben öğlene doğru öğrendim buluşacağımızı.Miskokulum aradı sağolsun.Ama herifimin sabahtan öğlene kadar hafta sonları okuma yazma kursu var.Gelince yemeğini yedirdim.Bide söledim ben kendi başıma çıksam olurmu die:)beyfendi eşime takım elbise almaya gidecekmişiz onun için siz hafta içi buluşun olmazmı dedi.Bende kıramadım artık.Ama hafta içi ayarlasak olurmu miskokulm ayşegülde gelecek mutlakaAyşegülcük sabahçı ,sana uyacaz artık miskokulum.Yine aynımı salı çarşamba tatilsin.
kızlar bend k.maraşlıyım ama bursada oturuyorum yani annem bursaya gelin gelmş ama ananemler hala orda ...
benimde evde bekliyor ütülenecekler, nöbetçiyim bu hafta artık eve gidince 2 tane eşime gömlek 2 tane kendime gömlek ütülesem bizi de gelecek haftasonuna kadar idare etse yeter
ben bu konuda çok şanslıyım galiba.Bizde ütüleri evlendiğimizden beri eşim yapar,sağolsun.
iyiyim ben, çarşıda gezdim bugün okuldan arkdşlarla, akşamüstü kayınvalideme geçtim, şimdi de marketten alışveriş yaptım geldim anca oturdum
iyi akşamlar...
waay yoğun hanımefendi maşaallah.bende yarın güne gidecem :):)):
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?