Kahramanmaras///46

ben de çamaşırları biriktirmiştim kolum koptu, daha da pantolonlarımı yeni astım, bi de onlar ütülenecek, işi olmayan gelsin yardıma

lahanları temizleyip ayıklıyorum,bazılarının dış kabukları çok kötü oluyor onları ayıklıyorum.
1-2 tane de patates ve havuç.
soğanı kavuruyorum,biraz biber,biraz domates salçası. sonra da patates-havuç-lahanayı ekliyorum.biraz da su koyuyorum kaynatıyorum sonra da, zaten patates ve havuç pişince lahanalar da pişmiş oluyor. güzel bi sebze yemeği,eşimde alıştı artık yiyor
senin de menü güzel,eline sağlık. afiyet olsun

merhaba fıstıklar yada fıstık ezmeleri:)ne kadar hamartlar arkadaşlarım varmış yaw.Bende dün ütüledim azcık biriktirdimde:)nasıl gidiyor naneli şekerim iş güç.Bereketlimi yine işler.

fıstık ezmesi dedin canım çekti yaaaaa buralarda da hiç satılmıyor ki alsam :26:
nöbetim bereketli geçer, meşhurdur benim nöbetler zaten

teşekkürler nanelişekercim, denerim inşallah, kış sebzesi az zaten yapacak bişey bulamıyorum bazen, çok da yemek seçerim kolay gelsiiinnnnn
göknurcukum da fındık fıstık

ay ben hiç sevmiyorum ya sebze yemeklerini.Ispanak lahana pırasa hiç pişmez bizim evde.:)herifimde alışmak zorunda kaldı napimNanelişekerim fıstık ezmesi bimde falan satılıyor.Bi koşu bakta gel

ay ben hiç sevmiyorum ya sebze yemeklerini.Ispanak lahana pırasa hiç pişmez bizim evde.:)herifimde alışmak zorunda kaldı napimNanelişekerim fıstık ezmesi bimde falan satılıyor.Bi koşu bakta gel

bende pek sevmiyordum alıştım sebzelere, değişik sebze yemekleri deniyoruz arada, eşimde alıştı. iyi oldu ya, sürekli etli yemekler iyi olmuyor, bıkıyor insan da.
lahana,karnıbahar,brokoli,kereviz vs.aslında her sebzenin de insan vücudu için de ayrı bi faydası var.

aynen nanelişekerim, karnıbahar,brokoli falan çok tüketiyorz kışın, kereviz ıspanak sevmiyoruz ikimiz de enginarı da hiç bilmem denemek istemiyorum açıkçası, et yemeği ben fazla tercih etmiyorum, tavuktan da bıktım...

iyiyim ben şekerim... bak bugün seni yalnız bırakmadık, sen sıkılma, bunalma nöbette. tamam mı

evet canım,aynı günler tatilim.Ama ayşegül yoğunmuş bu hafta (

kızlar bend k.maraşlıyım ama bursada oturuyorum yani annem bursaya gelin gelmş ama ananemler hala orda ...

hoşgeldin elifcim

benimde evde bekliyor ütülenecekler, nöbetçiyim bu hafta artık eve gidince 2 tane eşime gömlek 2 tane kendime gömlek ütülesem bizi de gelecek haftasonuna kadar idare etse yeter

ben bu konuda çok şanslıyım galiba.Bizde ütüleri evlendiğimizden beri eşim yapar,sağolsun.

iyiyim ben, çarşıda gezdim bugün okuldan arkdşlarla, akşamüstü kayınvalideme geçtim, şimdi de marketten alışveriş yaptım geldim anca oturdum
iyi akşamlar...

waay yoğun hanımefendi maşaallah.bende yarın güne gidecem :):)):

ayy sorma yoğunum... ama allahtan gün falan yapmıyoruz o daha yorucu ve sıkıcı olurdu benim için bugün de veli toplantım vardı yeni geldim eve, gelirken bi tıp fakültesine de uğradım, malum işlerim...
yarın ve öbür gün de toplantı için gecikicem eve... cuma boşum gibi görünüyor ama dolar nasılsa o da
göknuruk yarın güne gidecek, bize eğlence çıkacak gene heyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…