Kahramanmaras///46

hahaay anlatacak bişide kalmadı kız hep aynı işte:))Ama süper tarifler öğreniyorum ayşegülcüK.Mesela dün yaşpasta yedim valla aynı pastane tarifi.Süperdi.İçinde 6 yumurtacık var:):)bi deniyim ben iyi olursa hemen koşup sana haber veririm.Bide baklavalık yufkadan alıp yapıyorlar ay oda bi güzel bi güzel :):)Karnım acıktı benimde ondan böle hemen yemek konularına daldım.Naber naneli şekercik

ne olsun canım, aynı koşturmaca, iş-güç akşam oldu gene.
sen neler yapıyorsun? geçmiş olsun iyisin dimi? hastaneye gittiğini yazmışsın

evet akşam oldu.. ben de yemekle uğraşıyorum napiyim... benim 2. evim olduğu için hastane sık sık uğrarım zaten, ama bu sefer biraz değişik sorunlar var, şeker var ya bendei tedavi şeklini değiştiriyoruz cihaz takılacak bana, işlemlerle ilgilniyorum canım...

aman geçsinde çıtırcık en azından o iğnelerden kurtulda nerene ne takarlarsa taksınlar.Zaten kokoşsun.Oda nazarlık olsun.

anaaaam tarifleri almazsam ölürüm günün de faydaları var imiş yaniii hadi bakalım öğren, kaynaş... baklava mı yapıyolar yani?

bana versene tarifleri, haftasonu misafirim var, şöyle pratik güzel bişiyler arıyorum, vardır sende öyle güzel tarifleri

aman geçsinde çıtırcık en azından o iğnelerden kurtulda nerene ne takarlarsa taksınlar.Zaten kokoşsun.Oda nazarlık olsun.

ayyy o da iğneli cihaz ama, yapacak bişey yok...iğne harici bana bişey yapılamaz ki, vücuda bi yerden sokmaları lazım o insülini o cihazı vda 3günde değiştiricem yerini, yani 3günde 1 iğne yapmış gibi olucam bakalım, ayy kokoşluğum son bulucak diye korkuyorum, onun cep telefonu gibi aleti var nereme koyucam ben onu, elbise neyim giydiğimde karnımda falan şişkince duracak azcık, tek çekincem bu heee heee

anaaaam tarifleri almazsam ölürüm günün de faydaları var imiş yaniii hadi bakalım öğren, kaynaş... baklava mı yapıyolar yani?

ya baklavalık yufkadan içine ceviz katıp böle acık büzüştürüp :)fırında kızartmış sonra şerbetinide dökmüş yani tam baklava tadı gibi değilde acayip lezzetli birşey oluyor.Vermeeem amaaa:)önce güne katılacaksın sonra tarif.onları ben bir yapayımda güzel olursa ööle size vereyim şimdi olmaz falan.Rezil olmuyum dimi şekerlerim.Günün tek faydası bu bana yeni tarifler.Dedikodu kısmına karışmıyorum.

içlikmi diksek sana ne yapsak acaba.Şöle pek belli olmuyacak şekilde yani.Yaw kuru bişeysin nerene ne dikecez bilmemki.azcık kilolu olsan kapatır o.Kemer gibi bişelermi olsa acaba.

bana versene tarifleri, haftasonu misafirim var, şöyle pratik güzel bişiyler arıyorum, vardır sende öyle güzel tarifleri

aay cumaya banada yemekli misafirler geliyor.Napacam bilemedim.Allahtan pirinç pilavını öğrendim artık :)tutuyor yani.sende de vardır canım öle güzel tarifler.Ben burdan buluyom

inşaallah senin için daha iyi olur canım, Allah şifa versin

hmm evet önce sen dene bakalım, inşallah güzeldir de biz de öğrenir yaparız... dedikodu kısmına gelince kadınlar dedikodusuz yapmazlar katılmalısın bence orijinal fikirler sohbetler çıkıyordur ortaya
yemekli misafirlerin kimler canım, yaparsın sen bişeyler, güveçte yap bişeyler et falan,hem çok kolay hem lezzetli, pilav falan, ya da dolma, sarma sararsın , salata, bi de çorba, işte sana menü :)

içlikmi diksek sana ne yapsak acaba.Şöle pek belli olmuyacak şekilde yani.Yaw kuru bişeysin nerene ne dikecez bilmemki.azcık kilolu olsan kapatır o.Kemer gibi bişelermi olsa acaba.

saklanamaz o, az tombik olsaydım göğüs arasına koyuyormuş kızlar o cihazı da, benimkinde yer yok ki içlik diksen de o cihazdan karnıma bi kablo geçicek, aman inşallah takılır da görürsünüz imaj sorununu halledicez artık

dedim ya canım azcık kilolu olsan zaten sorun falan kalmazdı da işte kızımız iyi değil çok zayıf:)Allah acil şifa verir inşl canım.Herşey istediğin gibi olur işl.

dedim ya canım azcık kilolu olsan zaten sorun falan kalmazdı da işte kızımız iyi değil çok zayıf:)Allah acil şifa verir inşl canım.Herşey istediğin gibi olur işl.

aaa o kadar da zayıf değilim bi kerem sen de ben de boyumuza göre iyiyiz, mini mini kızlarız, miskokulu da öyle. amin canım inşallah...

geçmiş olsun canım,bu senin için daha iyi olancaksa aleti dert etme.Elbet bulunur koyacak bir yer.Sen kendini daha iyi hisset de gerisi boş.
miskokulum nerdesin canım.Sendemi çok yoğunsun yoksa.Gerçi sen bizi ihmal etmezsin.

yoğun muyum bilmiyorum canım ya.Öğrencilere soru hazırlıyorum,kitap okuyorum,ev işi-çocuk derken yatma vakti gelmiş.Bir de gözlerim dayanmıyor.Bedensel yorgunluk olmuyor ama gözümü açamıyorum,yanıyor.

herkesin misafiri var sanırım.Bana da haftasonu 2 gün geldi misafir.İnsan ne yapacağını şaşırıyor.Ama eminim sizler çok güzel yapıyorsunuzdur.Hatta ben de mi gelsem ne?Gerçi az yemeğe karar verdim bu aralar,çünkü ağrılarım çok arttı.Zorunlu rejime başladım bugün itibariyle,bakalım...

senmi rejim yapıyorsun?sebep ne.duyanda seni kilolu zannedecek.Ne ağrıların var senin miskokulum.Bu aralar çok misafir gelmiş ondan ağrıların vardır belki.Yinede geçmiş olsun canım.Bende günden geldim şimdi yemek yapmaya başlıcam.

aaay kızlılar bişey demeyi unuttum.Kırk yılda bir saçıma fön çektiriyim demiştim.Kaç para verdim küçücük saçıma hadi bilin :))))bilemediniz ben sölim bariii 15 tl.hahahaha.Günün kazığı benden gelsin.

canım her yeni güne öyle uyanıyorum ama nefsime yenik düşüyorum ve hamur işlerini yiyorum bir güzel.Rejim yapmak için değil,bana zarar verdikleri için yememem lazım ama nerde bende o irade.Malesef en sevdiğim şeyler.Buğday ürünleri,süt ürünleri yememem gerek

Bazı kuaförler pahalı canım ya,vardır bunda da bir hayır de gül geç.Eminim yakışmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…