canım her yeni güne öyle uyanıyorum ama nefsime yenik düşüyorum ve hamur işlerini yiyorum bir güzel.Rejim yapmak için değil,bana zarar verdikleri için yememem lazım ama nerde bende o irade.Malesef en sevdiğim şeyler.Buğday ürünleri,süt ürünleri yememem gerek
Bazı kuaförler pahalı canım ya,vardır bunda da bir hayır de gül geç.Eminim yakışmıştır.
miskokulum, ağrıların geçecekse rejimini yap canım,ihmal etme, zayıfsın fazlasıyla ama sağlık için değer her şeye, sağlıklı olacaksan tabi ki gerekenleri yapmak lazım, çok zor hastalık
göknuuuuurrrrrr,boşver, giden gitti saçlara zaten, 15 tl ne kihe hee senle ben süslenmeye yatırıyoz paralarımızı zaten, ben her ay kozmetiğe para harcamazsam rahat edemiyorum geçen ay gene harcadım çok, kocişim kızmıyor iyi ki, yaşlılık kremlerime de karışmasın artık bi zahmet
evet hava çooook güzeeeellll, dün ben de Arsan a gittim okuldan arkadaşlarla, dondurma yedik, sonra arabamlan eve döndümartık çarşıya falan iniyorum arabayla,eşim izin veriyor, yaşasııınnn bugün son toplantımı yaptım,bitti.
çarşıda sürmekte değil de park yeri bulmakta zorlanıyorum ben, sağ şeridi de ayrıca hiç kullanmıyorum , çünkü önümde bi dolmuş otobüs durunca bitmiştir, geç geçebilirsen artık :) o yüzden hep sollama şeridindeyim, daha rahati madem burda böyle biz de ayak uydurmalıyız değil mi :)
evet artık toplanalım inşallah, cumartesi de gelebilirim ben çarşıya sorun değil, kimse olmasa da tek başıma inip geziyorum, gelirseniz sizi de görmüş olurum
aaa sana gelicez öyle mi? önceki plan hala geçerli yani? ben onu düşünmemiştim, valla canım bana kalsa hiç zahmetlere girme derim ama sen bilirsinokuldan yorgun argın gelince sizde uyurum gari ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?