Kahramanmaras///46

anladım canım geçmiş olsun tekrar.Sen öle şeyler canını istediğinde su iç hemen.Sonra yemey çalış.Nasıl olsa su seni tıkar :)istesende yiyemezsin zaten.

miskokulum, ağrıların geçecekse rejimini yap canım,ihmal etme, zayıfsın fazlasıyla ama sağlık için değer her şeye, sağlıklı olacaksan tabi ki gerekenleri yapmak lazım, çok zor hastalık
göknuuuuurrrrrr,boşver, giden gitti saçlara zaten, 15 tl ne ki he hee senle ben süslenmeye yatırıyoz paralarımızı zaten, ben her ay kozmetiğe para harcamazsam rahat edemiyorum geçen ay gene harcadım çok, kocişim kızmıyor iyi ki, yaşlılık kremlerime de karışmasın artık bi zahmet

he yaaa.Hangisine yanacağımızı bilemiyoruz iyi oluyor aslında saçamı başamı boyayamı kremleremi:)Ben artık kozmetiğe pek para vermiyorum veremeiyorum dahadoğrusu.Artık bitkisel çözümler arıyorum :):):)bide bunu denicem oldu oldu olmadı eskiye dönüüş.hem birdahamı gelicez dünyaya dimi :)harcıyalaım gitsin napalım.

amaaaan bi daha mı gelicez tasarruf da etmeye çalışıyorum ama gene de malzemeler bitince uğruyorum bi kaç ayda bir parfümeriye

merhaba canlarım...

hava çok güzel,yine oğlumu gezdireceğim bugün.

evet çok güzel hava cidden.Haftaya iyi olursa hava arabayı alım kocişten parka gidelim berbaer inşl.Ama yan çizmeyelim olmazmı hepimiz.

evet hava çooook güzeeeellll, dün ben de Arsan a gittim okuldan arkadaşlarla, dondurma yedik, sonra arabamlan eve döndüm artık çarşıya falan iniyorum arabayla,eşim izin veriyor, yaşasııınnn bugün son toplantımı yaptım,bitti.

ooh ooh maşaalllah gez bakalım höydür höydür.:):))Arabayla çarşıya da çıkıyorsan bitmiştir bu iş demek.Maraşta hele araba kullanmak çok zor.Tepene tepene sürüyorlar arabayı:)Konyada genelde sol yaada orta şeriti kullanıyordum burda sağ şeritten başka çok zor şerit değiştiriyorum:)bide ben kaç kere uzun yola gittim yani.Neyse toplantılarında bittiyse haftaya inşl diyelim artık olurmu.Kağanımızda var parklara atalım kendimizi.Malüm seni ev sıkıyor:):84:

çok iyi olur kızlar,inşallah bir aksilik çıkmaz.Toplanalım artık

çarşıda sürmekte değil de park yeri bulmakta zorlanıyorum ben, sağ şeridi de ayrıca hiç kullanmıyorum , çünkü önümde bi dolmuş otobüs durunca bitmiştir, geç geçebilirsen artık :) o yüzden hep sollama şeridindeyim, daha rahati madem burda böyle biz de ayak uydurmalıyız değil mi :)
evet artık toplanalım inşallah, cumartesi de gelebilirim ben çarşıya sorun değil, kimse olmasa da tek başıma inip geziyorum, gelirseniz sizi de görmüş olurum

hafta sonu bazen sıkıntı oluyor bana.Ama salı çarşamba miskokulum müsait sende müsait olursan bu günlerden bir tanesi seçin aranızda garik :)siz okuldan gelene kadar ben herbirşeyi hallederim olarmı.

aaa sana gelicez öyle mi? önceki plan hala geçerli yani? ben onu düşünmemiştim, valla canım bana kalsa hiç zahmetlere girme derim ama sen bilirsin okuldan yorgun argın gelince sizde uyurum gari ben

aaa sana gelicez öyle mi? önceki plan hala geçerli yani? ben onu düşünmemiştim, valla canım bana kalsa hiç zahmetlere girme derim ama sen bilirsin okuldan yorgun argın gelince sizde uyurum gari ben

walla canım siz bilirsiniz nasıl isterseniz uyarım size.Ya bizim evde toplanırız yada hava güzel olursa park gibi biryere gideriz.Kağanda oynar bizde oynarız :)miskokulmla kara verin artıkm.

bana herşey uyar canım,o yüzden ayşegül'ün dediği olsun.Cumartesi ben de mutlaka çıkıyorum,yani yarın da olabilir,hiç farketmez.

kızlaaarrrr, yarın sanırım kayınvalidem gelicekmiş bize eğer gelmezse buluşuruz ama gelirse ben çıkamam... çok üzgünüm...yarın olmazsa inşallah salıya artık göknura gideriz... :44:

söz vermiycem ben salı için, korkuyorum artık bişey çıkacak da buluşamıycaz, pazartesi doktora gidicez biz, salıya sarkar mı bilmem ama salı kasın şimdilik

tamam canım,çarşamba da olur aslında.Allah'tan mani çıkmazsa salı günü görüşürüz diyelim.Bu sefer de göknur'a uymuyormuş :))

Bu arada ayşegülcüm burda hangi göz doktoruna gidiyorsun? Bildiğin iyi biri var mı?

he heee göknura da uymayabilir tabi belli olmaz...
burda gittiğim göz doktoru uğur göz hastanesi doktoru uğur beydi, ahmet bey de vardı orda, ahmet metin başkan, uğur beyden sıra almak zor haftalar sonraya gün veriyolar da ahmet bey daha kolay bulunur, ikisi en iyileri o hastanede, dieğrleri pek ilgili değildi bence. ama göz sorununz benimki gibi çok önemli bi sorunsa burdaki doktorlar yeterli gelmiyor,burda hamet beyin verdiği lens benim gözlerimi daha kötü etmiş, ankadar dünya göz e gittik geçen dönem orası bin kat daha iyi, ilgili, ve başarılı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…