Kahramanmaras///46

tamam canım,sağol.3 yaşındayken çocukların bir muayeneden geçmesi gerekiyormuş,kağan'ı götürürüz diye sordum.Bir de benim gözüm hiç dayanmıyor,ağrıyor,göz kapaklarımı kaldıramıyorum,sulanıyor ve kızarıyor. Benim hastalıkta üveit görülebiliyor ne yazık ki.Ondan da korkuyorum aslında,bir göstermek lazım.

hmm kağan için uğur göz hastanesi çok iyi bi seçim olabilir sanırım. send e kendi gözünü ihmal etme, geç kalma sakın, ben de korktuğum için hep kaçtım gitmedim, şimdi de dönüşü olmayan olumsuzluklara yol açtı geciktirmem... inş iyi olur gözlerin

öncelikle geçmiş olsun diyorum.Ay lafa nasıl girdim bakarmısınız :) cumartesi olmaz diyim.Benm herifin hafta sonu okuma yazma kursu var,onuniçin olmaz diyorum:)Ama salı olmaz ise çarşambaya beklerim inşl.Eğer bu seferde ağzımıza yüzümüze bulaştırırsak çok gülerim halimize:):)Allah nasip ederse diyelimde.Çarşamba inşl.

günaydınlar....

şimdi salı mı çarşamba mı,tam karara bağlıyalım da.

hatırladım elifcim,buraya herkes bir cee deyip kaçıyor,uğrasana arada.

çarşamba diyelim.Ama nolur olsun bu sefer.Ayşegülcüğün toplantısı bitti.Sende tatilsin sorun olmaz sanırım iinşl ya.Çarşamba ya Allah diyoruz tamammı.

inşallah göknurcum,sabırsızlıkla bekliyorum.
Bugün hava epeyce güzeldi hatta bu mevsime göre fazla iyiydi.Yazın kavrulacağız bu gidişle.Yağmur yağsa ne iyi olur....

kızlaaaaarrrr size kötü bi haberim var....
çarşamba günü öğleden sonra okulda öğretmenler toplantısı varmış, arkdş aradı söyledi bugün...
bunu deyip kaçmak istiyorum şu an bana söylenecek laflar arkamdan yetişmesin

içimden feci bir şekilde sana çemkirmek geliyoooooooooooor.eee notucaz şimdi hanımefendi.

he hee.. yakalayamaz ki yakalayamaz kiiii....
ama miskokulum planı bozduğunda böyle yapmamıştın bana mı kız garezin hem onnukinde daha bi hazırlıklıydık hepimiz anlaşmıştık haberliydik, daha şurda konuşuyourz yaneee
valla salı günü tek şansımız. o da olmazsa haftaya salı çarşamba ...

olsun sen küçüksün:)sana daha rahat çemkirmem.Valla çarşıda beklicem seni.Nasıl olsa düşersin orda biryerde elime.Kesin salıda miskokulumun işi vardır :) kesin hemde eminim.birdaha birşey ayarlamayalım eniyisi.Doğaçlama mı buluşssak ne.

çemkir hadi çemkir ... buluşunca sinirin geçer nasılsa...
evet kesin işi vardır çünkü çarşamba yı istiyordu o, bişeyler var bence de, en iyisi ayarlamayalım... salı günü çıkalım öylesine, çarşıda denk geliriz belki, sen de dersin ki hadi kızlar bize gidelim, çarşıdan alırız bi yaş pasta, haydi eve

bide dersinki diyor yaaa gelsene şimdi bizim eve.Saçını başını şöleee yolsam Ben daha bişey demiyorum tamammmı şeeeey.gendi gendinize ayarlayın.Çünki haftaya çarşambada benm günüm var malum.Biz geliyoz diyin.Dahada konuşmucam

neyse ben çıkıyorum şekerim.Ay şekerim dedim yanlışlıkla :)dediğim gibi haftaya çarşamba günüm var.Birdaha buluşma işini msnde halledelimde burdaki diğer arkadaşlara rezil olmayalım :)Miskokulumla ayarlayın olurmu.Ben uyarım hertürlü size inşl.

salı bana uyar kızlar ya,hem de çarşambadan daha çok uyar.Göknurcum salı olsun

günaydın kızlar...

Ayşegül'e zaten uyuyordu salı günü,o zaman salı görüşüyoruz diyelim,inşallah tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…