Kahramanmaras///46

tamam kızlar,salı günü uygundur. miskokulum aradı beni sağolsun yazdıklarınızı görmemiştim henüz, aradı anlaştık salıda karar kıldık, görüşürüz salıya artık... öpüyorum sizi...

bu göbiş ne kız yarın çok yedirecem mi demek istiyorsun?
yarın istemesen de gelicem ben valla bi şekilde, araba kimde olur bişemiyorum henüz onu, kocamda olursa da artık ya burçinle beni bırakır size, ya da biz dolmuşla geliriz gari ama geliriz
göknurcum yeni evliyiz malum, evinde eksik bişeyin var mı bak ciddi soruyorum gelirken alır getiririm valla, hatıram kalır

iyiyim canım şükür... kayınvalidem var kaç gündür, öyle geçiyor günler... sen de iyisin umarım...

yok şekerim eksiğim yok çok sağol.Siz gelin yeter inşl.Burçine tarif ettim evimizi.Bildi gibi.Yinede ben alırım sizi bulamazsanız.Özel bir istediğiniz varsa yapabildiğim kadar yapayım sizlere.

iyi akşamlar canlar....

acaba yarın hangi abiyemi giysem,tabi altına da şıkırtılı bir terlik :)))

yok şekerim eksiğim yok çok sağol.Siz gelin yeter inşl.Burçine tarif ettim evimizi.Bildi gibi.Yinede ben alırım sizi bulamazsanız.Özel bir istediğiniz varsa yapabildiğim kadar yapayım sizlere.

ayy canım inan ki hiç özel bişey yapma benim için, ciddi söylüyorm ama burçincim sever ona yap, ben zaten yemeğimi yiyip gelicem, o yüzden üüstüne bişey yemem sağlıklı olmaz, biraz zaman geçince ara öğün yiyebilirim o da bi parça bşey yeter, börekfalan yemiycem ben, yaparsan az yap eşine kendine ve burçincime bi tane elma ayır bana varsa bi de çaaaayyyy
tamam canım bulamazsak ararız seni, bana da bi tarifin yazsan lütfen iyi olur, özelden yazabilirsin cnm

normal gitsek göknur bizi eve almaz belki...:2: yarın hazırlanalım abiye,çanta, ayakkabı, saç , makyaj falan...

ama benim hiç abiyem de yok. Kuaföre fön çektirmeye de hiç gitmem .Kesin beni evden içeri sokmaz

anaaaammm sen bitmişsin... :18: ben 4. kattan atlamaya gidiyorum, bu utançla yaşayamam sen de öyle yap bence... gelmiyoz dersek göknur bizi bulur parçalara ayırır çünkü zaten

anaaaammm sen bitmişsin... :18: ben 4. kattan atlamaya gidiyorum, bu utançla yaşayamam sen de öyle yap bence... gelmiyoz dersek göknur bizi bulur parçalara ayırır çünkü zaten

puhahaha.Valla ne versem yenecek şekerim.15 Tl lik fön çektirilecek bu biiir:).Yok gelemicez ay işimiz çıktı pardon demeler yoook.Walla öle birşey olursa hem topiğe girmeyin hemde maraşı terk edin şekerlerim.tıktıklı terlik şart :) üstüne abiyede olacak.Yok oda olmadı sadece burçine özel olarak etek giysin gelsin ozaman.:) kokoş ayşegül giyer die söylemiyorum ona:)Walla topiğe hiç bakasım gelmiyordu.Acaba şimdi kimin manisi çıkacak die.gözlerimi kapatıp açtım birşey olmadı )

ayy kız etek mi giysem ki harbiden ,her an etek giymeye bayılıyorum zaten, bugün de giymiştim :82:

etek bayana çok yakışıyor cidden ya,ama ben giyince bir tuhaf hissediyorum kendimi,utanıyorum ve giyemiyorum.Ne cins bir huy değil mi (

etek bayana çok yakışıyor cidden ya,ama ben giyince bir tuhaf hissediyorum kendimi,utanıyorum ve giyemiyorum.Ne cins bir huy değil mi (

yoo cins değiliz ayol.Alışkanlık diyelim.:)bende öleyim çünki.yürüyüşüm bile değişiyor.Ayağımı kollarımı bile nereye koyacağımı bilemiyorum:)yani alışkanlık diyelim gitsin.

göknurcuk döktürmüş maşallah , çok yedik
ellerine sağlık canım. hoş sohbetinle, verdiğin zahmetlerle güzel ağırladın bizi... çok teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…