göknurcuk döktürmüş maşallah , çok yedik
ellerine sağlık canım. hoş sohbetinle, verdiğin zahmetlerle güzel ağırladın bizi... çok teşekkürler...
günaydın maraş'ın güzel bayanları....
inşallah ayşegülcüm,bakalım
pazartesiden beri kendimi aşırı çirkin hissediyorum,saçım şekil almıyor,sivilcelerim geçmiyor,göbeğim çıktı,giydiğim yakışmıyor
günaydın maraş'ın güzel bayanları....
inşallah ayşegülcüm,bakalım
pazartesiden beri kendimi aşırı çirkin hissediyorum,saçım şekil almıyor,sivilcelerim geçmiyor,göbeğim çıktı,giydiğim yakışmıyor
hayırlı olsun göknurcuminşallah yeni işinde mutlu olursun... nasıl bi işti ben ya unuttum ya da hiç bilmiyordum :44: hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz artık işle ilgili...
aman arasıra bayanlarda böle stres oluyor malesef.Hemen gidip birkaç parça kıyafet alarak bu stresten çıkılır bence.Ayrıca ben yarın işe başlıcam inşl hayırlısı olur.
sana da meraba güzel bayanaaa gerçekten hiç sivilceni görmedim ben inan ki, hatta seni 2. görüşüm, öncekinden daha bi güzel geldin gözüme,ciddi söylüyorum, saçlarının renginden belki açmış seni, yüzüne uymuş çok beğendim. giydiğin kıyafet de çok yakışmıştı tatlı olmuştun, sorayım nerden aldın diye bulursam alırım ben de
peeeh sana emiiiiii:)):)katip yaz kızım derler ya ondan iştebir avukatın yanına başlıcam inşl yarın.
yeni işin hayırlı olsun, aynı sektörden kopamadın yani :))
başka alanlara atılsaydın bari bu sefer de
inşaallah iyi olur senin için....
meraba kızlar, nasılsınız? güzellik yarışına girmişsinizAllah hayatınızı da yüzünüz kadar güzel etsin
merhaba kızlar....
şükür haftasonu geldi
geldim geldim... yarın arkadaşlarım geliyor bana, hemşerim birisi. bişeyler hazırlıyim ben öpüyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?