Kahramanmaras///46

göknurcuk döktürmüş maşallah , çok yedik
ellerine sağlık canım. hoş sohbetinle, verdiğin zahmetlerle güzel ağırladın bizi... çok teşekkürler...

aman sanki çok yedinizde kendim yaptım kendşm yedim maşaallah:)Hoş sohbet sizlerdiniz canım.Ayaklarınıza sağlık.Dediğim gibi herzaman gelin keşke.

yedik ya canım,daha ne yiyelim.Eline sağlık.Bir dahaki sefere bana gelirsiniz tabi toplanmayı becerebilirsek.

beceririz ya bişey olmaz, bu sefer daha çok ortak günümüz var nasılsa, önceki dönem sadece haftasonlarıydı, şimdi haftaiçi de var. toplantı olmazsa ben gelirim bende de toplanabiliriz duruma göre bakarız artık.

günaydın maraş'ın güzel bayanları....

inşallah ayşegülcüm,bakalım

pazartesiden beri kendimi aşırı çirkin hissediyorum,saçım şekil almıyor,sivilcelerim geçmiyor,göbeğim çıktı,giydiğim yakışmıyor

hadi canım sende.Gayet güzelsin.Walla ikinizde çıtırsınz maşaallah.sivilcelerine dikkat çekici değil.Ayrıca yüzünün neresinde onu bile görmedim dün :)okadar belirsiz yani.Seninle benm saçım maşallah kabaramaz kel fatma gibi:)kabarık dalgalı napalım.Aynanın önünden düzleştiricim hiç eksik olmaz benim.Yoksa hayatta şekil almaz.Saçıma fön bile tutmaz benim.en fazla bir saat sürer.sende öle yap.En azından ön ve yan kısımlarını düzleştir.Zaten topluyoruz.Sorun kalmaaz:)

sana da meraba güzel bayan aaa gerçekten hiç sivilceni görmedim ben inan ki, hatta seni 2. görüşüm, öncekinden daha bi güzel geldin gözüme,ciddi söylüyorum, saçlarının renginden belki açmış seni, yüzüne uymuş çok beğendim. giydiğin kıyafet de çok yakışmıştı tatlı olmuştun, sorayım nerden aldın diye bulursam alırım ben de

aman arasıra bayanlarda böle stres oluyor malesef.Hemen gidip birkaç parça kıyafet alarak bu stresten çıkılır bence.Ayrıca ben yarın işe başlıcam inşl hayırlısı olur.

hayırlı olsun göknurcum inşallah yeni işinde mutlu olursun... nasıl bi işti ben ya unuttum ya da hiç bilmiyordum :44: hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz artık işle ilgili...

hayırlı olsun göknurcum inşallah yeni işinde mutlu olursun... nasıl bi işti ben ya unuttum ya da hiç bilmiyordum :44: hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz artık işle ilgili...

peeeh sana emiiiiii:)):)katip yaz kızım derler ya ondan iştebir avukatın yanına başlıcam inşl yarın.

katip olduğunu biliyordum şekerim semayla o kadar ortak konunuz var, konuştunuz burda... allah allah ben kendi alanınla ilgili bi işe mi başlayacaktın onu unuttum... hıh... :84:

aman arasıra bayanlarda böle stres oluyor malesef.Hemen gidip birkaç parça kıyafet alarak bu stresten çıkılır bence.Ayrıca ben yarın işe başlıcam inşl hayırlısı olur.

ilahi canım ya,tavsiyene uyayım diyeceğim ama battım zaten alışveriş yapmaktan
bu arada dün hiç bahsetmedin işten,hayırlı olsun,artık sana uyarız buluşurken.Yarın yaz mutlaka ilk iş gününü.

çok mutlu oldum cidden ya ,bazen böyle oluyorum işte yaşlılıktan olsa gerek.N'S 'ten aldım canım,umarım kalmıştır.

çok beğendim güle güle giy, sana da yakışmış, çarşıya indiğimde mutlaka bakıcam sağol
ayrıca mutlu ol diye söylemedim. gerçekten daha bi güzeldin göknurcukla ben de güzeliz canım şimdi aaaaa.... :82:

peeeh sana emiiiiii:)):)katip yaz kızım derler ya ondan iştebir avukatın yanına başlıcam inşl yarın.

yeni işin hayırlı olsun, aynı sektörden kopamadın yani :))
başka alanlara atılsaydın bari bu sefer de
inşaallah iyi olur senin için....

meraba kızlar, nasılsınız? güzellik yarışına girmişsiniz Allah hayatınızı da yüzünüz kadar güzel etsin

sağolun canların inşl hayırlı olur.aman ne bilim ya.Girdik yine.Başka bir işte bilmemkibeni anca adliye koridorlarında in çık halleder.Hacize gidecem kavga edecem falan anca bunlar paklar beni.
ay burçin hanım ortaya bir laf attı işte.Fıstık gibi bişey.Bide şöle böle diyor :)bir okadarda hanım hanımcık maşaallah.Bana bakmayın ben azcık kırık olan cinstenim:)ayşegülcüküme zaten laf yok.çıtırımız o bizim.işte böle.işimde de pek yoruldum.Ay semacııık sakın bu adliyeye gelme valla bir garip :)

körler sağırlar birbirini ağırlar son noktayı koyuyorum..... hepimiz çoook güzeliz şükür güzelliğimiz dışında hastalıklarımızla da yarışıyoruz maşallah, sağlam olanımız yok de mi
göknuruma da bi teşekkürü borç biliyorum, kırık değil o, sempatik sıcacık güzelimiz o bizim...

geldim geldim... yarın arkadaşlarım geliyor bana, hemşerim birisi. bişeyler hazırlıyim ben öpüyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…