Kahramanmaras///46

teşekkürler canımcım... çatlak çatlak kurabiyeler yaptım... kocamla da kavga ettik, çıktı gitti evden, gelirse kapıyı açmıcam ona
:)))

Ula'nın köyündenim . sen neresinden? muğlada yaşamıyorsun sanırım sen de,değil mi?

evet karaböğürtlen bizde Fethiye zaten güzel... Neden Bursadasınız? iş nedeniyle mi:44:

benim doğu görevim bitti, eşiminki devam ediyor, eşim sivaslı, muğlaya bi ihtimal geliriz... şimdilik bi plan yok... inşallah gidebilirsiniz memlekete... bol şans

teşekkürler.benim eşimde malatyalı.kız kardeşim sivasta.doğu görevi bitince sizde gelin bence.

hadi kolay gelsin ayşegülcüm,inşallah kurabiye yapmayı ben de becerebilirim günün birinde

teşekkürler.benim eşimde malatyalı.kız kardeşim sivasta.doğu görevi bitince sizde gelin bence.

inşallah ... eş isterse tab, sevdi bizim oraları ama zorlamak da olmaz. şimdilik gidebiliriz gibi görünüyor, ama bi kaç yıl daha burdyız, gündemde değil şu an

hadi kolay gelsin ayşegülcüm,inşallah kurabiye yapmayı ben de becerebilirim günün birinde

ayy burçincim, ben yapıyorsam sen hayli hayli yaparsın ... kabarık ve çatlak oluyor kurabiyelerim, biraz önce yaptım gene güzel oldu, bize geldğinizde tadına bakarsın umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…