teşekkürler canımcım... çatlak çatlak kurabiyeler yaptım...kocamla da kavga ettik, çıktı gitti evden, gelirse kapıyı açmıcam ona
:)))
selam bizede gönder o çatlak kurabiyelerinden hemşerim.
aaa tabi ki hemşerim göndermez miyim, adresi ver yetermuğla topiğindeydin en son tanışamadık ama hemşer işte, çekiyor birbirini
Ula'nın köyündenim . sen neresinden? muğlada yaşamıyorsun sanırım sen de,değil mi?
evet karaböğürtlen bizdeFethiye zaten güzel... Neden Bursadasınız? iş nedeniyle mi:44:
evet ama çıkarsa tayin istedik muğlaya bakalım ne olcak.ya siz
benim doğu görevim bitti, eşiminki devam ediyor, eşim sivaslı, muğlaya bi ihtimal geliriz... şimdilik bi plan yok... inşallah gidebilirsiniz memlekete... bol şans
teşekkürler.benim eşimde malatyalı.kız kardeşim sivasta.doğu görevi bitince sizde gelin bence.
hadi kolay gelsin ayşegülcüm,inşallah kurabiye yapmayı ben de becerebilirim günün birinde
teşekkürler canımcım... çatlak çatlak kurabiyeler yaptım...kocamla da kavga ettik, çıktı gitti evden, gelirse kapıyı açmıcam ona
:)))
merhaba kızlar demeyi unutuum.onada bir çatlak kurabiye verseydinde çatlasaydı ::)) nolacak bizim bu heriflerle halimiz bilmem.cins yaratıklar nolacak.
sana da merhaba canım
onada bir çatlak kurabiye verseydinde çatlasaydı ::)) nolacak bizim bu heriflerle halimiz bilmem.cins yaratıklar nolacak.
evet ...hıh ...dönüp dolaşacağı yer yine burası işte
nasılsın canım.Erkenden kalkmışssın yineYarın sınav görevin varmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?