Kahramanmaras///46

evet şey aynen öyle.Gelsinler bakalım.Pas vermeyelim şey tamammı :)Nasıl geçti günün.

evet vermeyelim ama biz barıştık çoktan nolcak şimdi :44:
günüm güzeldi, öğlen geldi arkdşlar akşam da gittiler işte, yedik içtik oturduk eğlendik fotoğraf çekildik öyle... sen neler yaptın ? yarım gün çalıştın bugün sanırım..

evet öyleymiş, eşim seminere gitti bugün öğretmenler bile telefonlu alınmayackmış sınava, her yer kontrol edilecekmiş öğretmenler eşliğinde sınavdan önce... hayırlısı.
o gelen arkdş bi yazayım nasıl olacak dedi herhalde, çünkü ilk mesajıydı , salladı gitti

olsun şekerim ilk küstüğümüzde pas vermiyoruz ya o bile yeter .çok küs kalınmıyor zaten şimdiden herifime dert oldu arabayla gitsem anahtar almıcaklar gitmesem geç kalacam.eee nolacak şimdi diyor.Ben heeç yüz vermiyorum ben götirim seni die.Hahaha azcık sürünsün dimi.bu sefer baya bir sıkı tuttular sınavı.Acık abarttılar acıkda insanlar buna sebep oldu.zor iş.

evet canım, ilk başta yaptığımız nazımız yeter sen de nazını yapmışsın,bugün uzatma, götür kocişini sınav yerine

saat ,anahtarlık,kalem şeklinde kameralar oluyor,o yüzden herşeyi yasakladılar işte.Arabanın anahtarını ordaki idarecilere bırakır ya,bir sorun çıkmaz.Zaten seminerde öyle bir anlattılar ki strese girdim valla.

boş ver saldım gitti:) yüz vermeye gelmiyor bunlara. nasılsınız bu arada.Ben azcık temizlik yaptım.Azcık ütü yaptım.Şimdide azcık oturuyorum.

kağan'ı parka götürdük biz de.Çocuk kaynıyordu etraf.Yarın pazartesi ya,artık tenefüslerimiz de 10 dk oldu,17'de evde olacam,off

meraba kızlar.. ben de çarşıdaydım arkadaşlarla gezdik, kuaföre gittim saçımı kısalttırdım güzel oldu, kabarık fönden kurutulup hemen saçımı yıkamak için can atıyorum.. ayaklarım ağrıdı ya gezmekten, yeni geldim eve...
göknurcum öyle saldın mı kocişini, neyse artık nazın fazla sürmüş bu sefer
burçincim önceden kaç dk idi teneffüsleriniz ve kaçta çıkıyordun?

aay çok merak ettim saçını.kısalttırdım derken nekadr kısalttın mesela şekerim.Dediğin gibimi kısalttın.AAAAy çok merak ettim msn açınca yolla bana tamammı canım.Güle güle kullan saçınıda.

amaaan çok merak edilecek kadar aham şaham bişey değil kız arkası kısa oldu ensemin hizasında yani, ensem azcık açıkta kalıyor, öne doğru uzuyor, valla ben de yeni yıkadım ben de merak ediyorum şimdi, kuaförde biliyosun kabarık bi düz yapıyolar ben evde daha güzel düzleştiriyorum o zaman model daha çok ortaya çıkar, bakalım nasıl olmuş, düzletince görürüm artık akşama resim çekersem yollarım canım msn den...

bugün nereye gitmiş bu kızlar :44: burçin okulda göknur da çalışıyor herhalde...

iyiyim nolsun... kocam görevde. ben de mutfakta oturdum, pc yanımda müziğimi açtım,sınav okuyorum..bi de yanına sütlü kahvem... ohh değmeyin keyfime

eminim yakışmıştır ayşgülcüm,güle güle kullan mı denir ki :)

10 ders var bizde,öğleden önce ve ö.sonra birer saat yemek tenefüsüydü,onlar dışında 5 dk'ydı,ne güzel.Ama 10'a çıkardılar,ne gerek varsa.16'da çıkıyorduk 16.30 oldu.

bu arada kurabiyeyi yaptım,çok güzel oldu,sadece bu tarifi yaparım artık

teşekkürler burçincim, yakıştı ama ben daha da kısa istiyordum, uzun kaldı biraz ama gene kısaltıcam biraz kullanıyim
5dk teneffüs yetiyo muydu ki, bizim 10 dk, o bile yetmiyor in çık diyene kadar bitiyor... ama dönüş vaktini düşününce geç kalmış oluyorsun tabi.. olsun artık .
senin yapamayacağından hiç şüphem yoktu ki, maşallah gayet becerikli ve heveslisin böyle işlerde kaybetme artık tarifi

neden bana tarifi vermediniz şeyleeeerbende isityorum tarifi.Yarın kayınvalideceğimde gün var.Malum bende o gündeydim ama artık katılamayacağım.Geçen hafta ben azcık ölesine teklif etmiştim.İstediğin birşey varsa yapıyım die.Hooop güüüm kucağımda:))ha haa olur olur dedi.:)ha yı duyduk gari.Dönüş yok.yarın bir poğaça birde verde çatlaktan yapıyım:)yeter bukadar dimi.

canımcım, burçinin yaptığı tarif seninkiydi sen yoktun bana sordu tarifi , göknurunkinin tarifini biliyo musun diye,ben de kk'da senin tarifin olduğu linki verdim ,onu yaptı güzel olmuş. benim yaptığım libyana nın tarifiydi o yüzden sen napıyosun, kendi kurabiyecikelrinden yapıp götürüyosun kaynanacığına hadi bakalım yeter yeter, gerisini de kendisi yapar artık
nasıl geçiyor günlerin bakalım iş yerinde?

hıı tamam tamam:)çatlak kurabiye diyince.Ay çok yorucu walla ayşegül ya.Ayaklarım kopuyor resmen.Dosyaları sallamışlar gitmişler.Ben toparlamaya çalışıyorum.Adliye 5 katlı.İn in çık bitmiyor:)walla yakında senkadar zayıf olurum herhal:)kururum artık.yarın 5 dosya haciz var.Aman kaşındım kısacası:) kaşınanı kaşırlar böle işte.Sağlık olsun diyorum napim.Vakit geçiyor sıkılmıyorum.Çok yoruluyorum ama vakit geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…