evet şey aynen öyle.Gelsinler bakalım.Pas vermeyelim şey tamammı :)Nasıl geçti günün.
sınav görevi vermemişler bana canım .Neye göre verdikleri de meçhul zaten.
kjnmkjnhbgkfjghbjnk
ben kendim istememiştim, ondan çıkmadı... ama eşim görevli yarın , birimiz temsil edicez
evet öyleymiş, eşim seminere gitti bugün öğretmenler bile telefonlu alınmayackmış sınava, her yer kontrol edilecekmiş öğretmenler eşliğinde sınavdan önce... hayırlısı.
o gelen arkdş bi yazayım nasıl olacak dedi herhalde, çünkü ilk mesajıydı , salladı gitti
meraba kızlar.. ben de çarşıdaydım arkadaşlarla gezdik, kuaföre gittim saçımı kısalttırdımgüzel oldu, kabarık fönden kurutulup hemen saçımı yıkamak için can atıyorum.. ayaklarım ağrıdı ya gezmekten, yeni geldim eve...
göknurcum öyle saldın mı kocişini, neyse artık nazın fazla sürmüş bu sefer
burçincim önceden kaç dk idi teneffüsleriniz ve kaçta çıkıyordun?
bugün nereye gitmiş bu kızlar :44: burçin okulda göknur da çalışıyor herhalde...
eminim yakışmıştır ayşgülcüm,güle güle kullan mı denir ki :)
10 ders var bizde,öğleden önce ve ö.sonra birer saat yemek tenefüsüydü,onlar dışında 5 dk'ydı,ne güzel.Ama 10'a çıkardılar,ne gerek varsa.16'da çıkıyorduk 16.30 oldu.
bu arada kurabiyeyi yaptım,çok güzel oldu,sadece bu tarifi yaparım artık
teşekkürler burçincim, yakıştı ama ben daha da kısa istiyordum, uzun kaldı biraz ama gene kısaltıcam biraz kullanıyim
5dk teneffüs yetiyo muydu ki, bizim 10 dk, o bile yetmiyor in çık diyene kadar bitiyor... ama dönüş vaktini düşününce geç kalmış oluyorsun tabi.. olsun artık .
senin yapamayacağından hiç şüphem yoktu ki, maşallah gayet becerikli ve heveslisin böyle işlerde kaybetme artık tarifi
canımcım, burçinin yaptığı tarif seninkiydisen yoktun bana sordu tarifi , göknurunkinin tarifini biliyo musun diye,ben de kk'da senin tarifin olduğu linki verdim ,onu yaptı güzel olmuş. benim yaptığım libyana nın tarifiydi o yüzden sen napıyosun, kendi kurabiyecikelrinden yapıp götürüyosun kaynanacığına hadi bakalım yeter yeter, gerisini de kendisi yapar artık
nasıl geçiyor günlerin bakalım iş yerinde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?