Kahramanmaras///46

amaan olsun, iş olsun da dediğin gibi, evde olsan nolucak sanki... biz çabuk sıkılan kişileriz,evde oturamayız bu saatten sonra,alışmışız çünkü boşver
kuru mu??? ben mi ??? ayy güleceğim yoktu, normalim ben normaaaallll sen de iyisin ama sağlık açısından çok iyi olur merdiven inip çıkmak, hiiç şikayet etme

bende aynen katılıyorum sana şekerim.İnsan birkere kendi parasını yemenin keyfini biliyorsa dahada iflah olmaz:)

günaydın kızlar....

hareket sağlıktır göknurcum,ne güzel işte.

günaydııın, okula gitmeden bi bakayım dedim, dersim 9 dan sonra iyi günler hepimize

günaydııın, okula gitmeden bi bakayım dedim, dersim 9 dan sonra iyi günler hepimize

iyi günler dicem olmucak dimi.İyi akşamlar kızlar.Kimseler gelmemiş topiğimize.Nasılsınız.Ben kayınvalideciğime kurabiye ve poğaça yaptım işten geldikten sonra.Yenice oturuverdim gari.sizler naptınız bakalım.

ooo çok hızlıyız maşallah ellerine sağlık.... yorulmuşsundur dinlen artık güzel bi uyku çek.
biz de evdeyiz , bi parti kavga yaşadık yine, dingin sulardayız şu an

ooo çok hızlıyız maşallah ellerine sağlık.... yorulmuşsundur dinlen artık güzel bi uyku çek.
biz de evdeyiz , bi parti kavga yaşadık yine, dingin sulardayız şu an

ay valla ne dicemi bilemedim.Bir partide benden sana:)aynıyız bizde şimdi.Maç izliyorum şimdi.Milli takımımız.Şimdilik yeniyoruz bakalım nolacak.

biz de izliyoruz ,evet öndeyiz. hadi bakalım yeneriz umarım
bizim kavga partilerimiz hiiiç bitmiyor şekerim ,bayağıdır yoktu gerçi hakkını yemiyim şimdi barıştık neyse ki, azcık evi dağıttım sanki ben ama topladım geri, sinirim çok pistir

merhaba kızlar...

herkes iyi sanırım ,amma sık kavga ediyorsunuz ya

size güzel bir haber vereyim,1 kilo zayıflamışım.Hiçbir şey değil belki ama dikkat etmeden vermek güzel oldu ama dikkat edeceğim artık.Gerçi az önce 2 lahmacun,2 de mekik kek yedim ama....

merhaba... tebrikleeeeer burçin umarım o kiloyu göbeğinden vermişsindir, yoksa hiç bi işe yaramadı demektir, kaslardan gitmiş olabilir
evet ya ne kadar kavga ediyoruz, yoksa ufak tartışmaları da mı kavgadan sayıyoruz bilmiyorum, azcık tartışsak "kavga ettik" diyoruz göknurla hormonlardan kaynaklı bu hafta, ondan çok yaşandı bizim, alınganlığım üstümde, e bi de diyabetli insan... sinirsiz olur mu :78:

tebrikler burçin.Valla sevindim.Sanırım iddeaya girmiştin dimi.Yanlışmı hatırlıyorum bilmiyorum ama.:):)sağlık içince evet versin burçin kiloyu.Ki öle zaten.Onun için sevindim.Diğer türlü hepimiz kibarız :):)
biz ayşegülcükle azcık mükemmelliyetçiyiz sanırım.Yada azcık düşünceli olsunlar istiyoruz ama olmuyor.Snra azcık tartış tartış.Sonra kavga diyoruz:)sonrada 2 gün sonra en fazla barışırıyouz.Tuzu biberi olsa gerek.Ayrıca ayşegülcüküm saçların çok kısa olmamış yaw.Uzun hala.Öncekinden azcık kısa diyebiliriz.Bideee gözlüğünü yiyim seniiiiiin:):90:

aaa sen nerden gördün beniiiiii :44: ve hangi gözlük, ben sana resmimi gönderdim mi ki , nasıl yani, şaşkınlıklardayım şu an

aaa sen nerden gördün beniiiiii :44: ve hangi gözlük, ben sana resmimi gönderdim mi ki , nasıl yani, şaşkınlıklardayım şu an

ne resmi ayol:))) bana gelmedi resim falan.Bugün belediyenin yan tarafında dolmuş durağı varya orda bekliyordun sen ama.Yanlışmı gördüm acaba.Gözündeydi gözlükte:):)böle kremde değil sarıda değil gibi bir mont var üstünde.sen değilmiydin ayol.benzetmişte olabilirim tabi.

maşallah gözlere göknurumdaki bendim ayol, uzakta mıydın sen, seslenmediğine göre.... valla çarşıya saç koruma spreyim bitmişti onu almaya indim, kocişim de sanayiye gitmişti, bni bırakıverdi çarşıya, işim erken bitince dolmuşla döneyim ben de... sen napıyordun bakim oralarda bu arada saçım çok kısa olmadı çünkü riske giremedim artık kuaför kazası yaşamıyim diye, bilerek kısa kestirmedim, uzun kalsın dedim, uzuna çare var nasılsa bi daha kestirirm yeni saçımla fotom vardı da onu sana gönderdim mi diye düşünedurdum ben de, ne bileyim ... gözlüklerimi ye benim :82:

evet maşallah gözlerime kaçırmaz heeeç.Zaten bilmiştin sen olduğunuda acabamı dedim yinede.Senden başka yok ya hemen seçiverdim.
dolmuştaydım ben canım.Adliyeye gidiyordum öle gördüm seni yani.Son anda fark ettim zaten.Yoksa muavinler gibi çıkar, kapıdan adliye apla adliyeeee die bağırırdım sanao senin spreyinden banada alalım çok yıpranıyor ya düzleştirmekten.

hmm anladım şekerim, ben de senin dolmuşa binerdim gari :76: yıprandıktan sonra işe yarar mı bilemiyorum ama ben faydasını görüyorum çok, gliss markası, daha önce turuncusunu alıyordum kalmamış, zaten pek bulunmuyor, sarısını aldım onu denememiştim hiç amaişe yarayacağını umuyorum yine de, burcu rapfümeri var ya dondurmacı cafe nin yanında, trabzon caddesinde, ordan buluyorum ben, uğrarsın belki

merhaba kızlar....

dün ben de çarşıdaydım ama denk gelmemişiz demek.Cumartesi karşılaşırız belki...

evet, ben genelde çıkarım çarşıya, yoksa avede sıkılırım ben de sizi çok çıkmıyor sanıyordum, siz benden de fazla çıkarmışsınız meğer

canım ben hemen her gün çıkıyorum.Evde çok oturamam,genetik yapım müsait değil :)) Bir de oğlum tek olunca sıkılmasın diye çıkıyoruz.

ohh ne güzel, ben de çıkmayı düşündüğümde siz aklıma geliyorsunuz ama "burçinin çocuğu var çıkamaz, göknur da evle ilgileniyor eşi evde oluyordur" diye düşünüyorum haber vermiyorum hiç nerden bileyim yoksa daha sık görüşebiliriz aslında... uzun kalmıyorum çarşıda ben ama gene de çıkasım gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…