amaan olsun, iş olsun da dediğin gibi, evde olsan nolucak sanki... biz çabuk sıkılan kişileriz,evde oturamayız bu saatten sonra,alışmışız çünkü boşver
kuru mu??? ben mi ???ayy güleceğim yoktu, normalim ben normaaaallll sen de iyisin ama sağlık açısından çok iyi olur merdiven inip çıkmak, hiiç şikayet etme
günaydııın, okula gitmeden bi bakayım dedim, dersim 9 dan sonraiyi günler hepimize
ooo çok hızlıyız maşallahellerine sağlık.... yorulmuşsundur dinlen artık güzel bi uyku çek.
biz de evdeyiz , bi parti kavga yaşadık yine, dingin sulardayız şu an
merhaba... tebrikleeeeer burçinumarım o kiloyu göbeğinden vermişsindir, yoksa hiç bi işe yaramadı demektir, kaslardan gitmiş olabilir
evet ya ne kadar kavga ediyoruz, yoksa ufak tartışmaları da mı kavgadan sayıyoruz bilmiyorum, azcık tartışsak "kavga ettik" diyoruz göknurlahormonlardan kaynaklı bu hafta, ondan çok yaşandı bizim, alınganlığım üstümde, e bi de diyabetli insan... sinirsiz olur mu :78:
aaa sen nerden gördün beniiiiii :44: ve hangi gözlük, ben sana resmimi gönderdim mi ki , nasıl yani, şaşkınlıklardayım şu an
evet maşallah gözlerime kaçırmaz heeeç.Zaten bilmiştin sen olduğunuda acabamı dedim yinede.Senden başka yok ya hemen seçiverdim.maşallah gözlere göknurumdakibendim ayol, uzakta mıydın sen, seslenmediğine göre.... valla çarşıya saç koruma spreyim bitmişti onu almaya indim, kocişim de sanayiye gitmişti, bni bırakıverdi çarşıya, işim erken bitince dolmuşla döneyim ben de... sen napıyordun bakim oralarda bu arada saçım çok kısa olmadı çünkü riske giremedim artık kuaför kazası yaşamıyim diye, bilerek kısa kestirmedim, uzun kalsın dedim, uzuna çare var nasılsa bi daha kestirirm yeni saçımla fotom vardı da onu sana gönderdim mi diye düşünedurdum ben de, ne bileyim ... gözlüklerimi ye benim :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?