- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
merhaba kızlar.çok iyi olur canım,gerçi göknur tüm gün çalışıyor ama haftasonu 1-2 saatliğine görüşülebilir
tamam olur, ayarlamaya çalışırız.. ayarlayınca olmuyor işte, herkes gelişigüzel çarşıya çıktığı için, aslında çok çıkıoyruz ama denk gelemiyorz, ayarlama konusuna gelinceyse nedense uyuşmuyoruz.. kısmet diycem ben o yüzden....
göknur artık sık uğramıyor burayaeskiden okuldan geldğimde bakardım göknur bişey yazmış olurdu hemen açardım cevaplamak için, artık yazmıyor bakıyorum mesaj yok... çoook yoruluyor... artık çalışıyor çalış çalış dedik al işte sonucu
gerçekten doğru ayşegülcük.Walla çok yorucu bir iş .aman olsun yoruluyorum ama evde sıkılmıyorum artık.
buluşma konusunda da haklısın.Ben artık sadece hafta sonu olacağım için siz burçinle hafta içi buluşursunuz denk geldikçe. benimlede ayrıca hafta sonu buluşun bari.Nasıl fikir:26: bu arada nekadar da çok sana hak vermişim bugün:):)
günaydın kızlar....
haftaya bugün buluşalım o halde.
sema nerelerde,uğramaz oldu?
günaydın şekerler..
ben de maraştayım ben de gelmek istiyoruuuuuuuuuuuum :119: :119: :119:
ilçediyim. eşim memur ben öğrenciyken hamiş kaldım eğitimime ara verdim 1kaç dönem 2.5 ay sonra komşu ile tayin istedik kısmetse. çok bunaltıcı burası kiimseyi tanımıyorm.
siz anlatsanıza neler yapıyorsunuz?
buluştunuz mu?
hmmm çok anlayamadım durumunuzu aslındaama açıkladığın için teşekkürler... hangi ilçedesin ? ben çağlayanceritin köyünde çalıştım 1,5 sene, ordan daha kötü bi yer olamaz bence, en azından merkezdesin... iyi ki yani şu an hamilesin ve öğrencisin, ara verdin. sağlılla bebeğini dünyaya getirirsin inşallah...
biz daha önceleri çok buluştuk zatenarada buluşmak için plan yapıyoruz işte... bekleriz gelebilirsen yakın bi ilçedeysen
mutluluklar dilerim
çok hoş yeni heyecannn...
nasıl oldu tanışmanız çok hoş yhaaa
evet, hayal gibi geliyor, arada konuşup aşkımızı tazeliyoruz , eğleniyoruz, aynı zamanda zamanın nasıl çabuk geçtiğini anlıyoruz, sanki dün gibiydi herşey diyoruz...
siz nasıl tanıştınız bu arada?
hava da güzeldi sabahtan, kapanıp açılıyor.. parkta iyi eğlenceler size :79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?