Kahramanmaras///46

çok iyi olur canım,gerçi göknur tüm gün çalışıyor ama haftasonu 1-2 saatliğine görüşülebilir

Son düzenleme:
çok iyi olur canım,gerçi göknur tüm gün çalışıyor ama haftasonu 1-2 saatliğine görüşülebilir
merhaba kızlar.
evet hafta sonu olur anca.Yani ben anca ozaman müsait olurum.Görüşürüz inşl.Bugünde adıyamana gittim hacize.Çoook yoruldum valla.Adam birde inattı maşallah.erken geldim azcık eve.Diğer hafta cumartesi 1 gibi buluşabliriz.Müsait olursanız tabiki.havalarda düzeldi artık.Gezeriz.dondunrma yeriz.Çarşıda herkes yemeye başlamış ama ben yolda yiyemediğim için almıyorum.birde tek başına tadı çıkmaz dimi :)

tamam olur, ayarlamaya çalışırız.. ayarlayınca olmuyor işte, herkes gelişigüzel çarşıya çıktığı için, aslında çok çıkıoyruz ama denk gelemiyorz, ayarlama konusuna gelinceyse nedense uyuşmuyoruz.. kısmet diycem ben o yüzden....
göknur artık sık uğramıyor buraya eskiden okuldan geldğimde bakardım göknur bişey yazmış olurdu hemen açardım cevaplamak için, artık yazmıyor bakıyorum mesaj yok... çoook yoruluyor... artık çalışıyor çalış çalış dedik al işte sonucu

gerçekten doğru ayşegülcük.Walla çok yorucu bir iş .aman olsun yoruluyorum ama evde sıkılmıyorum artık.
buluşma konusunda da haklısın.Ben artık sadece hafta sonu olacağım için siz burçinle hafta içi buluşursunuz denk geldikçe. benimlede ayrıca hafta sonu buluşun bari.Nasıl fikir:26: bu arada nekadar da çok sana hak vermişim bugün:):)

çok haklıyım gerçekten teşekkür ederim canım hak verdiğin için.
çalışmak insanı dinç tutar, benimkisi latife
seni zaten haftasonu ajandamıza yazdık, seninle buluşmalar haftasonu şekerim :13: biz burçinle haftaiçi de buluşuruz dediğin gibi...

günaydın kızlar....

haftaya bugün buluşalım o halde.

sema nerelerde,uğramaz oldu?

günaydın kızlar....

haftaya bugün buluşalım o halde.

sema nerelerde,uğramaz oldu?

inşallah burçin, gene de söz vermek istemiyorum, şimdilik uygun gibi görünüyor, benim kayınvalide burda olduğu için son anda bişeyler çıkabilir, onu kırmak istemiyorum, çünkü zaten haftaiçi görüşmüyoruz pek onunla, haftasonuna kalabiliyor... ama büyük ihtimal sizinle olurum
evet sema yok ortada, msn den mail falan gönderiyor ama, msn ve kk yı açmıyor sanıyorum, vakti olmuyorsa...

ilçediyim. eşim memur ben öğrenciyken hamiş kaldım eğitimime ara verdim 1kaç dönem 2.5 ay sonra komşu ile tayin istedik kısmetse. çok bunaltıcı burası kiimseyi tanımıyorm.
siz anlatsanıza neler yapıyorsunuz?
buluştunuz mu?

hmmm çok anlayamadım durumunuzu aslında ama açıkladığın için teşekkürler... hangi ilçedesin ? ben çağlayanceritin köyünde çalıştım 1,5 sene, ordan daha kötü bi yer olamaz bence, en azından merkezdesin... iyi ki yani şu an hamilesin ve öğrencisin, ara verdin. sağlılla bebeğini dünyaya getirirsin inşallah...
biz daha önceleri çok buluştuk zaten arada buluşmak için plan yapıyoruz işte... bekleriz gelebilirsen yakın bi ilçedeysen

canım anlayacağın evliyim ama eğitimim devam ediyordu
bebeğime hamile kalınca doğuma kadar ara verdim. merkeze 2 saat mesafedeyim. gelemem, bebeğimden dolayı kendimi bitkin hissediyorum ama çok isterdim gelmeyi sizleri tanımayı. çok memnun oldum, teşekkür ederim.
programınız güzel, gurbette buluşmanız gurbetçilerin bir araya gelmesi rahatlatıcı oluyordur. sizler adına mutlu oldum

hmm anladım canım, teşekkürler... tabi hamilelik sıkıntılıysa hiç kıpırdama bir yere bence de bebeğin ve senin sağlığın daha önemli
ayrı şehirlerdeniz biz de, hepimiz buralarda görev yaptığımız için gelmişiz, iyi arkadaş olduk, ben de çok memnun oldum tanıştığıma... demin kendimi tanıtmayı unuttum, öğretmenim ben, muğlalıyım, eşim sivaslı, yazın evlendik, daha yeniyiz

mutluluklar dilerim
çok hoş yeni heyecannn...
nasıl oldu tanışmanız çok hoş yhaaa

teşekkürler ben köydeyken, sağlık raporu alıp merkeze atanmak için hastaneye gelmiştim,o da ahstanede görevliymiş kısa süreliğine, doktorların yerini falan danışmıştım kendisine ordan başladı , sonra ben merkeze atanadım, o zaman başladık, evlendik yazın da işte...

hoşgeldin gülseren.Sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın inşallah.2 saatlik ilçe hangisi ya?

ben de öğrenmiş oldum nasıl tanıştığınızı ayşegülcüm :))

sorma burçincim film gibi valla tanışma hikayemiz :78: 2 saatlik ilçe andırın var, çağlayancerit var, göksun 2 saat sürmüyor sanırım 1 anca, pazarcık da 2 saat sürmez, afşin 2 saat, elbistan 3saat, türkoğlu 20 dk :) o zaman ya andırın ya afşin :) kendissi söylemek istemedi sanırım
nasılsın burçincim bu arada

günaydın bayanlar..

ilk aklıma andırın geldi ayşegülcüm ama yine de sorayım dedim.
İlk tanışmayı,evlenmeden önceki olayları düşününce ne hoş geliyor.Evlenince de ayrı güzel tabii.
Ben iyiyim canım,çok sağol.6.30'a doğru kalktım işte,oğlumun yemeğini yedirdim,şimdi oynuyor.Bugün parka gideriz sanırım.Sen nasılsın?

evet, hayal gibi geliyor, arada konuşup aşkımızı tazeliyoruz , eğleniyoruz, aynı zamanda zamanın nasıl çabuk geçtiğini anlıyoruz, sanki dün gibiydi herşey diyoruz...
siz nasıl tanıştınız bu arada?
hava da güzeldi sabahtan, kapanıp açılıyor.. parkta iyi eğlenceler size :79:

bende nasıl tanıştığımızı hayal edip aaahh kafam aaah diyorum.Bekarlık sultanlıkmış diyorum.Puhahaha.Bu evlilk zor zanaatmış vesselam.Keyfide varda.Keyifsizliği daha çok gibi:)yeni bir arkadaşımız da gelmiş.Hoş gelmiş diyorum.Ardındanda gülegüle diyorum.Nasılolsa hemen gider gibime geliyorda.Hani oluyor ya hep böyle.Kaln sağlar olarak bi üç kişi olarak devam ediyoruz yola.Sema bilem terketti bizi.:2:Burçincim havada sıkıcı ne olduğu belli değil gibi.Senin park işi kalrı gibi ama yinede hava sıcak.Temizlik yapıyorum bende şimdi.Biterse bizde çıkarız herhal.Sosyal olacam artıkım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…