- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
merhaba canlarım....
ne çabuk pes ettin göknurcum,daha dur.İlk zamanlar yaşanıyor problemler de,sonra düzene giriyor.
meraba kızlar, nasılsıınz? sizi terk etmedim, ama iş çok yoğun, işyerinde net yok, akşamları da açamıyorum pek vakit kalmıyo, yemek,bulaşık,ortalığın düzeni derken uyuyup kalıyorum
hepiniz iyisinizdir inşaallah
göknur canım gerçekten evlilik zor zanaat, hele de maraş gelini olmak XXL zor zanaat :))
iyiyim ben şekerim, mersi
ben geldimmmm
cuma günü ne harika bir gün ya,birazdan oğlumla gezeceğiz
evet ayşegülcük haklısın valla.Ben hep sana hak veriyom dimi kız.sana menü vermek için geceden yazmam lazım sende sabah okursun artık :):)akşam 6 gibi çıkıyorum işten bide evde yemek yapmaya kalksam saat 10 a anca yeriz herhal.Onun için akşamdan yapıveriyom :)bugün ezogelin çorba bide tarhana kavurmasıdır nedir eşim istedi ona yaptım .bide yoğurt.tamam bu kadardı menümüz bugün:)
artıkım yarın erken çıkacam bugğn yok yemek.walla sen yine yapıyorsun yemek.Ben okdarda yapamıyorum annem yaşından utan dedi bana:)ama utanmıyorum ben yinede:)işte böle.
burçin hanımda geziyor maşaallah.havada güzeldi bugün.
tarhana kavurması ben biliyorum, maraşın meşhur yiyeceklerinden bir, bildiğin tarhanayı kavuruyolar yağda, kızartıyolar yani, eğer göknurun bahsettiği bu ise tabi... çerez gibi oluyor ben seviyorum, ama yapmadım hiç
benim eşim ayırmaz hiç yemek burçincim, aksine ben çok seçerim, o sadecetavuk yemeklerini severek yemez, ancak ızgarasını yaptığımda sevrek yer. idare ediyoruz, akşam ağır yemek istemedği için yoğurt da koysam önüne ekmekle yer onu , çok şanslıyım :123:
aman maşaallah de çıtırcık.Bnm kocişimde öle Allaha şükür.Seçmez hiç öle ana yemek pilav falan.İşin zor senin burçincim.Tarhana kavurmasıda öle değil bikerem ayşegüülböle soğan kavuruyorsun yağda tabiki sonra salça:)sonra o kütür kütür yenen tarhana varya onu azcık ıslatıyorsun sonra soğanların içine döküyon azcıkta öle karıştır karıştır tamaaam bukadar:) ayhan çok seviyor onu.Bende 1 iki çatal alıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?