maşallah kocalarımıza
bilmiyomuşum da neden aşağlıyosun kihıh...ayrıca benim dediğimden de var tarhana kızartması , onu diyon sandıydım
meraba şekerler, nasılsınız, özledim sizleri
akşam çaya misafir gelecekmiş, ne yapsam diye araştırmaya geldim. tarhana mı kavursam acep
ayşegülück ne yemek var.Ben bulamadım hiç birşey ya.
meraba şekerler, nasılsınız, özledim sizleri
akşam çaya misafir gelecekmiş, ne yapsam diye araştırmaya geldim. tarhana mı kavursam acep
bu akşamki menüm : tatar ve patates salatasıydı ancak kocacığım iş yerinde geç yemiş çok aç değilmiş, o yüzden sadce tatar var
günaydın kızlar ben yeni gördüm bu topiği ben konyalıyım ama eşim kahramanmaraşlı yani benim ikinci memleketim bende bu yüzden katılmak istedim aranıza
günaydın kızlar ben yeni gördüm bu topiği ben konyalıyım ama eşim kahramanmaraşlı yani benim ikinci memleketim bende bu yüzden katılmak istedim aranıza
hoşgeldin ... bi meraba deyip gidiyor böyle arada yazanlar, umarım sen kalıcı olursun...
amanııın hemşehrim.maraştamısın sende.Hoşgeldin diyelim sanada:):)
evet ya bende başladım artık yarın pazartesi demeyehavada bir garip.Kış geldi tekrar.Birsürü iş var bende uyuşuklanıyorum.Kalkıp temizlik yapcam şimdi.
evet ya bende başladım artık yarın pazartesi demeyehavada bir garip.Kış geldi tekrar.Birsürü iş var bende uyuşuklanıyorum.Kalkıp temizlik yapcam şimdi.
fırsat oldukça çok gelicem görüşmeye sizinle
benim küçük bi oğlum var çok sık giremiyorum ama mümkün olduğunca gelirim...
aaaaaa konyalımısın sende ben konyada yaşıyorum eşim burda bankacı burdayız şimdilik sen maraştamı yaşıyosun???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?