Kahramanmaras///46

akşam çaya misafir gelecekmiş, ne yapsam diye araştırmaya geldim. tarhana mı kavursam acep

puahahahaha.kimseler yermi bilmem.Ben bile yiyemiyorum.Eğer maraşlıysa gelenler yap tabi.Ama aksi halde öelce size kalır.:)krem şantili kurabiye var onu yap.Hem pratik hemde güel oluyor.Yani ben beğeniyorum.Bide kunta kinte yap :9

akşam çaya misafir gelecekmiş, ne yapsam diye araştırmaya geldim. tarhana mı kavursam acep

kolay gelsin canım,insan ne yapacağını şaşıyor valla

bu akşamki menüm : tatar ve patates salatasıydı ancak kocacığım iş yerinde geç yemiş çok aç değilmiş, o yüzden sadce tatar var

tarhanayı fırınlıyorum ben,cevizle harika oluyor ama soğanlı kavurmasını yiyebileceğimi sanmıyorum.
tatar ne ki,ben de bir şey bilmiyormuşum ya

estağfurullah burçincim, biliyorsundur , yoğurtlu makarna, bizde tatar denir de sizdeki adı farklı sanırım, yoğurtlu makarna diyorsunuzdur belki sadece, değişik bi yemek değil yani
tarhana ve cevize ben de bayılıyorum

günaydın kızlar.....

evet canım,bizde öyle denir.Aslında birçok yemek çoğu yerde aynı ama isimler farklı oluyor.

yarın pazartesi

günaydın kızlar ben yeni gördüm bu topiği ben konyalıyım ama eşim kahramanmaraşlı yani benim ikinci memleketim bende bu yüzden katılmak istedim aranıza

günaydın kızlar ben yeni gördüm bu topiği ben konyalıyım ama eşim kahramanmaraşlı yani benim ikinci memleketim bende bu yüzden katılmak istedim aranıza

hoşgeldin ... bi meraba deyip gidiyor böyle arada yazanlar, umarım sen kalıcı olursun...

amanııın hemşehrim.maraştamısın sende.Hoşgeldin diyelim sanada:):)

evet ya bende başladım artık yarın pazartesi demeye havada bir garip.Kış geldi tekrar.Birsürü iş var bende uyuşuklanıyorum.Kalkıp temizlik yapcam şimdi.

aaaaaa konyalımısın sende ben konyada yaşıyorum eşim burda bankacı burdayız şimdilik sen maraştamı yaşıyosun???

Cidden kış geri geldi ya,ama daha iyi oldu,erkenden yaz gelmesini istemem.Benim de çok işim var,başlayacağım şimdi.

yarın iş başı hadi bakalım :)
hava soğudu gene, ben de tam yazlıklarımı çıkarmıştım geçen hafta, bi türlü giyme fırsatı bulamadım kışlıklara geri döndüm. ma ben de burçine katılıyorum, erkenden yaz gelmesin, zten ilkbaharı yaşayamıyoruz direkt kavurucu sıcak geliyor kış kalsın daha iyi...

fırsat oldukça çok gelicem görüşmeye sizinle
benim küçük bi oğlum var çok sık giremiyorum ama mümkün olduğunca gelirim...

inşallah meliha, bekelriz her zaman. ama çocuk varsa zor tabi, allah bağışlasın

aaaaaa konyalımısın sende ben konyada yaşıyorum eşim burda bankacı burdayız şimdilik sen maraştamı yaşıyosun???

evet canım konyalıyım bende.Eşim maraşlı.Haziranda geldim bende maraşa.Amaaa inşaallah tayinimiz çıkarsaaa seneye gelecem memlektime.Sağolsun ikna oldu.Oğlunuda allah bağışlasın canım.Seneye gelince görüşürüz inşl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…